![]() |
|
Vu Solo2 SE china KlonChcel by som poprosit o informáciu ohladom tohto prístroja:http://www.aliexpress.com/item/2pcs-cloud-ibox3-satellite-receiver-Linux-Operating-System-twin-tuner-cloud-ibox-III-DVB-S-S2/1662988406.html Mám ho objednaný a všimol som si že si ho zakupilo niekolko človiečikov z česka a slovenska.Zrejme su niektorý aj tu v Discuse. Odpíšete ktorý firmware je najspolahlivejší pre Vás na tento sat.box? https://www.digitalworldz.co.uk/download-vu-clone-images-653/ alebo z : http://www.vu-hd.com/en/downs.htm?sortid=0_18 |
satelitkoo
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Vu Solo2 SE china Klonblack hole 2.1.4 a vti 8 x |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: Vu Solo2 SE china Klon2.1.5 Black Hole to je najnovšie image. |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
JANOSIKTo čo sem píšeš je určené pre originál nie pre klon.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Vu Solo2 SE china Klonblack hole 2.1.4Ten by som aj ja rád nahral. Može dat vediet či ste mali v china solo 2 SE nand V2 alebo V3 alebo V4? lebo na black hole 2.1.4 treba V4.. a nejaký jednoduchší návod ,popripade forum určene priamo na Vu 2 solo SE klon ako to nahrat bez zbytočných problemov? A ked sa uz naistaluje black hole 2.1.4 tak možem nainstalovat TS panel a z neho hociake pluingy pre Enigmu 2? Prechadzam nan z Originalu Azboxu Elite tak sa radsej skor informujem... |
satelitkoo
![]() |
|
RE: Vu Solo2 SE china KlonJá nevím, že Ti to za to stojí. Když si nemůžeš dovolit nový, tak občas jsou na aukru i použité. Tohle /klon/ si může dovolit člověk, co tomu opravdu rozumí, anebo je ochoten tomu věnovan spoustu času. Někdo to má na "koukání" a někdo na "hraní". Pokud jo, tak do toho jdi, hlavně abys byl spokojený...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@@@@satelitkoo, na tej stranke čo si dal, odkial si teda kupil, maš tam napísane že ide do boxu origo firmware, tak čo riešiš? |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
RE: Vu Solo2 SE china KlonTipoval byl, že to jsou origo boxy z "čínské" produkce. Sice Korejská firma, ale v Korei o ní nikdo neslyšel. Když se v Korei zeptáte na sat přijímače vu+, tak žádný prodavač o tom neslyšel. Všechno se to podle mně dělá v číně, nebo v demilitarizační zoně v Severní Korei a jde to na export. Korea je na "výrobu" už drahá, no nejen na výrobu...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Vu Solo2 SE china Klons tim origo fw bych si daval bacha. mam cinsky VU+ solo2 a tenkrat to prislo s blackhole 2.0.x. V menu mi to nabidlo sw update, tak jsem ho dal, probehl upgrade na bh2.1.0, receiver bezel jako vino nekolik mesicu, pak najednou cerno. dle diskuzi na ruznych webech jsem zjistil, ze se nedoporucuje origo fw, ze se to pak brickne. neslo to ani pres seriak, hodilo to po kabelu jen nesmysl a neslo do toho nic narvat. prodejce mi nabidl, ze mi v obalce posle cip na prepajeni na desku + mi poslal videa, jak na to. to jsem si ale netroufal, abych neznicil zakladovku. tak jsem jim ho poslal a prislo mi to opravene s bh2.1.0. takze radeji fakt bacha na origo fw ;)T90 (30W-19.2E) + T90 (23.5E-75E), 21x Inverto Black Ultra Twin, 2x Inverto Black Ultra Quad, Octagon HD918 + DM800SE + VU Solo2 + TBS5925
|
afkcz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Vu Solo2 SE china Klonafkcz má pravdu,volalo sa to nejako TimeBomb čiže načasované po určitej dobe že to brickne box.Ja viem že pri tom stratím kus života a pár nervou,podobne ako pri iných prímačoch na linux android enigma čo mi prešlo rukou. Skor som dufal v to že sa ozve tiež uživatel ktorý už nejake mesiace testuje tento box a povie mi svoje skusenosti s firmwarem a nastavením k spokojnosti. |
satelitkoo
![]() |
|
RE: Vu Solo2 SE china KlonK nákupu totoho přijímače tě vede jasná snaha ušetřit, ale věř mi že neušetříš nic, budeš se bát cokoliv do něj nahrát, budeš trnout aby ti náhodou nechcípl. Není proto lepší zvolit něco co je u nás v distribuci? Se stejným vybavením je minimálně 5 přijímačů v zajímavých cenách se standartní zárukou. Stačí chvilku hledat. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Vu Solo2 SE china Klonmatchboxx vlmi rád si nechám od teba poradit tých 5 prijímačuu kolem 120eur čo maju taký výkon ako VU solo 2 se,2 tunery,Enigmu,PIP,Sata na HDD,1gb LAN,1300 mghz dvoj jadro,1GB ramlen poprosím nech to nie je žiaden Android box.... Tá zaruka dva roky je ok ale dva roky prejdu ako voda..Azbox mi beží už 5rokov ako hodinky.. Práve preto som sa opýtal na najlepsi soft na tento prijimač aby som tam nic zbytocne nenahral a aby to fungovalo.. U vačšiny prijímačov nám stačí málo aby sme mohli sledovat Ligu Mistru a nejaký ten šport. samozrejme z testovanim pluingov a firmwarov pri Klonoch som sa zmieril už pred kupov že na to možem zabudnut |
satelitkoo
![]() |
|
RE: Vu Solo2 SE china KlonAle ty si nekupuješ Vu+Solo 2, ale nějakého klona. Mám pro tebe radu, nechej si nahrát do svého AzBoxu Enigmu 2 a máš po problémech, bude ti fungovat vše co potřebuješ a navíc s excelentním obrazem. Přijímač si najdi na netu, parametry jsi si už sám vypsal. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |