![]() |
|
SKYBOX F5S podruhéomlouvám se,ale původní vlákno bylo zamčeno,pro hádavé nicky,proto znovu,jak jsem slíbil,nějaké poznatky po týdnu testování,předesílám,že nejsem prodejce a nemám zájem zvyšovat tržby,ani dělat reklamuzmíněný mám asi týden na test a jeví se bezproblémově 1.karta skylink ICE OK,zápisy OK ,příchod zápisů jde vypnout v menu 2.menu bez češtiny,což se může jevit jako negativum,ale pojmy zná v angličtině každý znalý,neznalý do menu stejně nerejpe(možná to řeší nějaký nový soft,což jsem nehledal,ale na webu češtinu píší) 3.ladění TP,All,Multi,Blind,dost rychle 4.obraz SD,jako DVB-T,HD dost slušný,srovnáním s VU je srovnatelný,nebo spíše lepší,lze v menu nastavit jas,kontrast,barevnou sytost a další 5.přepínání programů do 1 s 6.nahrávání nekodovaně (lze přehrát v PC),pouze jeden program,sledovaný,nebo časovaný na HDD,nebo flash 7.ovladač kvalitní 8.epg a titulky bezproblémová čeština 9.teplota boxu -vlažný,zdroj externí 12V,tedy i do karavanu 10.přehrává více formátů i z PC stažených avi,xvid a další,nemám veškeré odzkoušeny,tedy bez záruky 11.HDD uspává cca po 10 min automaticky,takže netočí po celou dobu provozu přijímače spousta dalších funkcí,které najdete už sami na google,youtube atd.,sdílečku jsem nezkoušel,,emu nevím,dodavatel tvrdí OK,jinak jde o slušný přijímač za pár šupů,(cca 2,5 roku současného serpa),třeba jako náhrada za SD,kterých je ještě v terénu hodně,mohu jistě zodpovědět rozumné dotazy,pokud by někdo řešil nákup nového uživatelského koukání,žádné hraní s ním se nekoná ,životnost boxu nemohu posoudit,někdo jediný psal 2 roky,což je diskutabilní,tento se 2 roky nevyrábí,nelze zjistit dopředu ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: SKYBOX F5S podruhéa ty si uz nacisto osprostel ? chvalit cinsky cerep non linux, pochybnej znacky bez podpory je ako tvrdit ze rozok z maslom najdeny v kontajnery je lepsi ako ten co si kupis v tesku.. to je na margo toho tvojho porovnania s vu+ ktory samozrejme ziadno nevynika obrazovo na SD kanaloch, kua ale neni to cina IV cenovej skupiny !!aach boze az kam cloveda dovedie žgrlota .. tipujem ze ty si das i za korunku provrtat koleno a kdyz prijede navsteva tak zasadne na stul nosis tesco krabicak vino nalite ve flasce veltinskeho zeleneho zredeneho s vodou 1:3 tentokrat ve prospech vina .. kdyz prijede tchyne je to naopak ve prospech H2O ![]() ![]() |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
pierrepetraktivuj si spravy testneme sha |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
furickanic jsi nepochopil,to jistě není pro mě a nic nechválím,píšu jen výsledky,které jsem zjistil,testuji ho právě pro ty kolenovrty,kteří za přijímač nedají víc jak 1200kč a takových zákazníků máme jistě dost všichniloop12-sharing chodí OK ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |