Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Amiko Alien 2 triplle 3 problemy

Nahran novy spark 1.2.74. Od vyroby nefunkcni konektor scart bud nejde obraz ci zvuk neresil sem propojeno pres hdmi obcasne zamrzani restart musel probehnout. enigma nejde naistalovat po nabidce pri instalaci enigmi se opet spuustii boot a prechod stand by..plugin po resetu vymazany po stahnuti vyrarovani na flesku nejdou instalovat bo se ani neukazi takze jaky mate nazor ci radu za tento kram sem daval necelych sest tacu kdys vysel a docela sklaman... :(

warteam83
Registrace: 2/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Amiko Alien 2 triplle 3 problemy

Musíš viac študovať.. Ja som si s tým geretom tiež lámal dva týždne hlavu, kým som našiel ideálny firmware. Medzi enigmou a sparkom sa prepínaš pri štarte pomocou tlačidiel na prednom paneli. Googli, aspoň si budeš o to viac vážiť seba a to čo spravíš. Na enigmu som dal "neviem presný názov", ale dáky "VIX" alebo niečo také ako sa dáva do VU+.. špeci edícia a azda jediná stabilná z toho kvanta čo som skúšal asi pred troma mesiacmi. Držím ti palce. Snáď som ti poradil aspoň trochu..

Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)

fesacik
Registrace: 6/2008

Alien nemá žádný problém, a pokud má ,je to mezi židlí a klávesnicí, návod na upgrade enigma2 http://www.amikostb.com/?q=product&id=153; Enigma2 Openatv nebo Vix , to snad už pomocí googla najdeš

matchboxx
Registrace: 9/2012

matchboxx

presne tak!!! presne tak!!!!

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

Mate pravdu jenze ta enigma tam je a kdyz se botuje pokud si vybiram spark nebo enigmu tak spark bezi bez problemu ale ta enigma uz od noveho nebezi vubec skousel sem uz vse mozne ale pri vyberu zacne butovani enigmi a amiko spadne do stand by rezimu myslite ze by pomohlo opravny firware od sparku? Ale co stemi pluginy nahraji na usb vybalene dam flesku spark detekuje usb dam pripojit ale nic nani neni

warteam83

já mám fw 1.2.74 ve sparku a přepíná se v pohodě na enigmu,ale tu zatím moc nepoužívám,když jsem ve sparku přehrával fw,nebo dával do továrka pluginy všechny zůstaly,mám ten přijímač chvilku tak zatím testuju,ale zajímalo by mě kde mam nastavit server pro domácí sdílení,nemůžu to nikde najít.poraďte někdo.dík

kuchta
Registrace: 9/2006

Tento istý problém som mal s jedným kusom Amika Alien2. Nikdy sa mi po nainšalovaní enigmy nepodarilo aby sa spustila enigma. Vždy nabootoval na do sparku. S inými kusami toho istého typu bez problémov. Doteraz som nepochopil prečo. A verte, že som vyskúšal všetko možné. Od rôznych USB kľúčov až po rôzne verzie firmwarov. Nakoniec som to vzdal a nechal som tam spark. Ten pracuje zatiaľ bez problémov, ale po týchto skúsenostiach by som už .tento typ Amika nikdy nekúpil

Mil2
Registrace: 10/2008

Tento istý problém som mal s jedným kusom Amika Alien2. Nikdy sa mi po nainšalovaní enigmy nepodarilo aby sa spustila enigma. Vždy nabootoval do sparku. S inými kusami toho istého typu bez problémov. Doteraz som nepochopil prečo. A verte, že som vyskúšal všetko možné. Od rôznych USB kľúčov až po rôzne verzie firmwarov. Nakoniec som to vzdal a nechal som tam spark. Ten pracuje zatiaľ bez problémov, ale po týchto skúsenostiach by som už .tento typ Amika nikdy nekúpil

Mil2
Registrace: 10/2008

Tak a kde ke problem ja ci amiko? Jetu bekdo zlin ci brno ci kromeriz kraj kdo by solecnymi siiami rozluatil uahadu? Zaplatim!

warteam83

Velka omluva za pravopis pisu stelu v praci satelitaci

warteam83

@warteam83

A nenahráváš tam náhodou Enigmu pro Sti7111, ty máš Sti7162
a pomoc zkus třeba zde https://www.parabola.cz/clanky/4953/amiko-alien-2-plus-tritunerovy-spark/

matchboxx
Registrace: 9/2012

borci skousel sem uz vse nic nepomaha ty pluginy tam proste nemohu dat ani ve sparku natoz kdy by tam sla dostat enigma coz od vyroby problem kdy je ochoten pomoci ci porradit ci to dat nejak do kupi spolecne ci kdo je pobliz kdybych dojel kraaj jmzl ol brno... ne za dara byl sem vlezeny na forech vsude novy spark tam dam enigma ani jedna proste nevim uz

warteam83

musj stb ma serial id 0C000A0000179A amiko alien 2 triple

warteam83

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra