![]() |
|
registrace na AB-forumdobry den chci se zeptat nevim jestli to sem muzu napsat.muzete poradit ohledne registrace na ab-forum???vubec me to nejde chce to pri registraci napsat odpoved na otazku na soucet aktualniho roku+dve cisla roku,ale vubec nevim jak nato at (nevhodné slovo) co pisu pokazde jeto spatne muzete poradit??dekuju |
misickagol
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 33 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
tak tedabudes zrejme obrovskym prinosom pre ab-cko, ked ziadas o takuto trivialnu pomoc...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
registrace na AB-forumtento príspevok je predčasne uverejnený,ešte nie je 1 apríl /duben/.Asi tak. |
figmar
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
ta otázkaje jakýsi filtr mezi lidmi a de.bi.l.y ,tady by to měli také zavést R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
registrace na AB-forumAktivuj si PM a napiš mi čo ti nejde. |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: registrace na AB-foruma PM asi nastavit nejde nebo jsem tu nasel jen ze pm je automaticky aktivovana uzivatelum registrovanym do 24.7.2014.takze mito aktivovat pm asi nejde.proste u toho vzdy ztroskotam,roste napise to spatna odpoved.Zadejte adresu webu, na který se registrujete - ve trvaru www.123.aa a za adresu napište bez mezery součet aktuální rok ve tvaru yyyy plus poslední dvě čísla aktuálního roku (výsledek yyyy + yy): |
misickagol
![]() |
|
RE: registrace na AB-forum2014+2 zítra 2015+2 RvAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: registrace na AB-forumo nič si neprišiel, spravia tam s teba blba ...miestny "odbornici"... R^ :laughing: R^PULSE 4K MINI, Vu+ZERO 4k, STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k, LEDTVHYUNDAI...
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 062 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: registrace na AB-forummuzete mito prosim napsat cele to zneni jak ma byt,proste ne a ne mito jit.uz to nechapu.dekuji Zadejte adresu webu, na který se registrujete - ve trvaru www.123.aa a za adresu napište bez mezery součet aktuální rok ve tvaru yyyy plus poslední dvě čísla aktuálního roku (výsledek yyyy + yy) |
misickagol
![]() |
|
registrace na AB-forumTo snad nemyslíš vážně Rv , a pokud se neumíš zaregistrovat, tak (bez urážky) asi stejně Ti bude účast na daném fóru úplně k ničemu . |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: registrace na AB-forumJo a ked sa to podari prva otazka bude ako na sharing? :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: registrace na AB-forumtak jako nejde oto ze neumim,ale proste nejsem jediny komu to nejde.proste skousim to porad a nejde,hloupej nejsem a pokud ti neco vadi tak nemusis odepisovat.ja slusne prosim o radu a ne abys mi psal ze se neumim zaregistrovat.proste kdyz jsem hledal ,tak je vice lidi kterym to neslo.myslim zeto tu bylo nekde popsane taky. |
misickagol
![]() |
|
RE: registrace na AB-forumZkus to v jiném prohlížeči. Vzpomínám, že mi na nějaké sat.fórum nešlo přihlásit přes Operu, ale šlo to přes IE (Internet Explorer)DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 698 |
![]() |
|
RE: registrace na AB-forumjasny to jsem nekde cetl ale stejnak mito neslo,tam je nejaky divny to stim souctem toho aktualniho roku jak to tam je,proste to skousim vselijak a ne a ne to jit.ale diky za odpoved a radu |
misickagol
![]() |
|
RE: registrace na AB-forum2016 :8) R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: registrace na AB-forumTohle je vlakno intelektualu nebo co? :8) Sa pozrite kolko ludi sa registrovalo poslednu dobu, je to tam vpravo dole....yyyy + posledne dve cisla roku? 2016?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: pierrepetrtak takyto filter by sa aj tu zisiel.. a preskusavat by sa malo nielen pri registracii, ale aj pocas roka R^ |
Zello
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
RE: registrace na AB-forum2014+1+4 asi nebude 2016? či? |
name
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: registrace na AB-forumsame vypocty a nic a nic:-( ja to prdim,proste nechapu to:-) |
misickagol
![]() |
|
RE: registrace na AB-forumto uz jsem skousel před tremi mesici a to vselijak a nepomohlo to,tak jsem to vzdal,jsou lepsi fora... |
TOUST
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 157 |
![]() |
|
RE: registrace na AB-forumnormálne tam napíš adresu www.ab... čo máš hore v adresnom riadku (bez toho "/ucp.php")a za to bez medezry ešte dopíš to vypočítané číslo. Ale neviem aký je výsledok :D. lebo píšu pripočítať posledné dve ČÍSLA ale v zátvorke vo vzorci majú YY čo je jedno číslo (14). Tak vyskúšaj 2028 a ak nepôjde tak 2019. Čiže www.ab... .info2028 |
name
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
Odborná fóraTo fakt existuje ještě horší fórum, než je tohle ? |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: registrace na AB-forumdocela fakt sranda tolika rad a nic:-)toje tak (nevhodné slovo)ni registrace ze nechapu:-) |
misickagol
![]() |
|
RE: registrace na AB-forumTo máš naprostou pravdu s tou srandou, je vidět co je zde za lidi kteří nedokáží odpovědět na triviální otázku,být tebou tak se stydím sem vůbec psát,ale jako silvestrovský vtip je to nádherný.A že neporadím?Pokud nejsi kolenovrt a jsi vícechápavý o čemž lid pochybuje tak zvedni telefonní sluchátko a vytoč infolinku a nějakému operátoru zadej ten svůj dotaz. |
filipes2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
doplněníNa ab-foru je sekce FAQ a tam se podívej a přečti si to, je to tam pro takové jako ty dělané,ale pochybuji že to pochopíš.kdyř za pomalu den nejsi schopen vyřešit přihášení.Proč asi tam ta otázka asi je? |
filipes2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: registrace na AB-forumomg kdyz jsi tak chytry tk proc mi neporadis???vsak vidis ze nejsem jediny komu to nejde.a v tom FAG to popsane neni chytraku:-)asi kdyby to slo tak totu nebudu psat a prosit lidi o radu |
misickagol
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |