![]() |
|
Astrasat TrnavaPáni, ak niekto z zo Slovenska býva blízko Trnavy, neviete mi povedať či ešte funguje táto predajňa? Pýtam sa preto, lebo na ich webovej stránke je už viacej ako dva týždne tento oznam:Mód údržby Aby bolo možné vykonať údržbu stránky, obchod bol dočasne vypnutý, Ospravedlňujeme sa za spôsobené ťažkosti a prosíme Vás aby ste to neskôr opäť vyskúšali. Mám taký zvláštny pocit, že takto obyčajne začína koniec... |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: Astrasat Trnavaa to je taky problem im zavolat... Ani by ma to moc neprekvapilo, ak by koncili. Viac personalu ako zakaznikov... Aj ked zenska cast personalu oku lahodila :))) |
uroboro
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
astrasat ttPredajna funguje ak chceš viac tak jedine tel. Alebo osobne1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k
|
st800
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 249 |
![]() |
|
RE: Astrasat TrnavaVďaka za info!Ide o to, že ak chce mať človek prehľad tak stačí "kliknúť" na internetový obchod a má všetky potrebné informácie o aktuálnom tovare. |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
Astrasat TrnavaAhoj,normálne fungujú, v sobotu som tam kupoval diseqc a zlučovač dvb-t a sat... :-) |
teplo
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
![]() |