![]() |
|
satelitni prijem bez kabeluporadi nekdo,satelitni prijem bez kabelu z paraboly.cetl jsem o eyetv netstreem,ale vse je v anglickem jazyce a anglicky neumim.poradi nekdo. :bigeyes: |
albert196
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: satelitni prijem bez kabeluNeexistuje riesenie bez kabla od paraboly. eyetv netstreem tuto poziadavku nesplna, je to na nieco ine. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: satelitni prijem bez kabeluJde o to, co všechno považuješ za kabel?Koax, UTP, optika... TV programy známé z DVB-S/S2 jsou dost hojně přístupné přes IP, zde určité "bez kabelové" možnosti existují. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: satelitni prijem bez kabelutO znamená mít internetové připojení do satelitního přijímače aaaa studovat samo nic z nebe nespadne.Třeba GOOGLE AB forum a číst a číst tady to nehledej .Tu je cenzura. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: satelitni prijem bez kabeluDá sa, ale aj tak potrebuješ dostať k parabole nejakú energiu - rádovo 24V/1A ... že by si tam chodil obdeň meniť batériu ? |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
nebo solárnípanel a akumulátor R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
pierrepetrČetl to Saxon dobře ?? :) R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CES.........to jsem neřešil,já jsem prodlužoval nápad od mmc R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: satelitni prijem bez kabeluMozno tazatel ma len problem natiahnut kabel k tv, potom su aj jednoduche a lacne riesenia. Ked ma na pôjde 230V a lan, pripadne wifi signal- linux stb na pôjd a malinove, alebo bananove pí k tv s xbmc a enigma klientom. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 553 |
![]() |
|
@albert196tak to vymysli, kdyz to potrebujes. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 959 |
![]() |
|
RE: satelitni prijem bez kabeluVymysliet to nie je problem - wifi vysielac za LNB napajany z bateriek, dolu wifi prijimac ... Ibaze kto by svinil este viac spektrum :-) Navyse by to muselo byt vo volnych pasmach, kde je uz teraz pekne husto :-) Rusenie a nespolahlivost su zaruceneLen blazon by taketo nieco navrhol. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: satelitni prijem bez kabeluPokud nemohu natáhnout kabel od antény k přijímači tak řešením by mohl být Gigablue multiroom. Podmínkou je pouze ethernet a to kabel nebo wifi. Pokud použiji 4 tunerový přijímač mohu takto připojit až 3 klienty. Jednoduché jak facka, ale není to řešení pro šetřílky. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |