![]() |
|
SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIzdravím,kúpil som televízor LG 55LB580V a CA modul od neotion skylink ready CI+ irdeto a potreboval by aby ste mi poradili ako nainštalovať tento modul do tv. Vedeli by ste mi poradiť? stále mi vypisuje žiadny modul CI.skušál som už asi všetko. poziadal som aj o pomoc skylink aj lg a aj ked som to robil podla ich pokynov aj tak mi to nejde. Stále mi vypisuje zadny modul CI. Má niekto stýmto skusenosti ? |
Radimk0
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 10 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CImas v module zasunutu aj kartu? kolko si cakal? modul sa musi najprv inicializovat... trva to zvycajne par sekundDôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIsamozrejme ze mám, čakal som dve hodiny ako bolo na fórach uvadzané, zial ani to nepomohlo ... vyhlavanie som dával bez modulu a karty ani to nefungovalo, aj s modulom a kartov ani to nefungovalo, obnoval som tovarenske nastavenia lebo to odporucali na nejakom fore a tiež mi to nepomohlo |
Radimk0
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CImas moznost vyskusat ten modul v inom TV alebo set top boxe? treba vylucit ci je modul nefunkcny alebo ci vobec je kompatibilny s danym TV modelom. Skylink ready neznamena automaticky ze fici s kazdym TV. A este nakoniec potvrd ci mas najaktualnejsi software v TVDôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CINebude to třeba tím, že do přístroje s podporou CI cpeš modul CI+? A fakt, že oba moduly se mechanicky zdají stejné rozhodně neznamená, že stejné jsou....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
@apriliarsvsefe ten jeho TV je plne kompatibilny s CI+ pokial sa nemylim ;)Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIje kompatibilny a odporucany lg prave tento model, navyse je ponukaný v internetovych obchodok ako dalšie príslušetvo ku tomutu tv. modul je uplne nový a bol skusany v inom tv a fungoval. |
Radimk0
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIok takze odporucam pozriet ci mas najaktualnejsi SW v TV... a este jedna vec a bez nejakej urazky... pozri ci mas modul dobre otoceny (nemyslim PCMCIA konektor smerom do TV ale nalepku smerom k TV alebo od TV)... detto si potvrd ci cip karty je v CAM module tak ako ma bytDôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CItieto základne veci som urobil ako prvé. sw je najaktualnejší. aj modul je otočený správne. vsetky také základné veci som skúšal čo som našiel aj na fórach. inak by som túto tému ani neotvráral :) |
Radimk0
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIok treba vzdy vylucovaciu metodu R^takze ked vsetko ostatne mas potvrdene tak uz jedine chyba v TV t.j. reklamacia... inak chybovost PCMCIA pri TV je takmer nulova resp minimalna takze to je naozaj posledna moznost Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIeste ak mas moznost tak si skus pozicat od niekoho napr SMIT modul pre Skylink... ;)Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIprave tomu som sa chcel vyhnuť reklamacii tv |
Radimk0
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIsmit sa neoporuca co sa týka lg lebo mrzne obraz ... práve od neotion je odporucany |
Radimk0
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIJá do TV značky LG doporučuju Smithy a nikdy jsem neměl s nimi problém. Půjč si od někoho Smitha, jak ti radí dvbinfo a až pak řeš případnou reklamaci TV. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIza vyskúsanie nič nedám |
Radimk0
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIJá s tím bojoval u Samsungu, taky modul neviděl, až jsem ho dal do Arivy, tak se inicializoval, když jsem ho dal zpět do tv. už ho viděl i Samsung.Zkus, jestli máš možnost to dát napřed do satu, možná ti to pomůže. |
jack775
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 268 |
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIpresne sa tak správa lg ako keby ho nevidel. no nemám ... uvidim možno zozeniem :) ale dakujem |
Radimk0
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CI1/ PCMCIA sa opačne vložiť nedá - modul má výrezy urobené tak aby sa dal vložiť jedným smerom2/ vo väčšine užívatelia málo zastrčia modul - treba ho zatlačiť síce s citom ale silou do slotu. myslím že už tu boli dvaja takí 3/ po zastrčení modulu niekedy TV vyžaduje uvedenie do továrenského nastavenia a nové zapnutie 4/ zdá sa ale že ty máš problém ešte aj niekde inde- teraz nemyslím na ten medzi kreslom a DO - vyhľadávanie musí bežať aj bez modulu. TV musí nájsť stanice, musíš v menu "manuálna uprava" vidieť teplomery sily a kvality signálu! Okrem toho musia bežať stanice ako TA3, CT24, Ocko, TV8 a podobné 5/ neotion je snáď najhorší modul čo do kompatibility. To, že ho ponúkajú a doporučujú internetové obchody si myslel istotne len zo srandy na odľahčenie. :))) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIvolne mi samozrejme idú, a odporučala to podpora LG. a skúšal som všetky možnosti čo som našiel na roznych fórach aj čo mi poradil LG aj dokonca skylink a nič. |
Radimk0
![]() |
|
Dagy2na tu dvojku jsem už párkrát byl povolán ,ke čtyřce,ještě nevíme kolik má LNB R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
Radimk0no tak konečne aj iná správa, nielen že "nejde", "nič" atd.keď to zhrnieme: - DVB-S tuner beží - Nájdenie programov na Astre 23.5E prebehlo v poriadku. Teplomery sily a kvality ukazujú len tak pre zaujímavosť čo? - všetky voľné programy bežia - pri prepnutí na STV, CT, Markiza a pod TV píše "kodovaný kanál" alebo "nemáte oprávnenie" alebo niečo podobné, áno? - v menu ladenie - možnosť "CI-modul" je šedá, alebo sa dá na ňu dostať a potom píše prázdny? ak v LG (aspoň v mojej) nie je modul zastrčený, tak sa na položku menu ani nedá kliknúť! ak píše "prázdny" chápem že túto položku menu vieš otvoriť. Nemáš potom zastrčenú opačne kartu v module? - v inom TV prijímači tvoj modul s tvojou kartou bežal (?) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
LG nejde?Já měl u jednoho zákazníka případ, že zastrčil modul u nové LG obráceně. Ze zadní strany televize musí být čitelný přední popis a logo modulu. U jedné kombinace TV a SAT modul byl nový dodaný modul NEOTION nefunkční. Po zasunutí jiného modulu bylo vše v pořádku. Musí se s citem ale fest domáčknout. Zkusit vypnout ze sítě a opět zapnout telku. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
tento modulchodí v tv be problémů, takže chyba bude někde jinde,psát nám tady může co chce, ve finále bude zajímavé k čemu došel.A nebude to poprvé co to takto bylo a dopadlo jinak, v drtivé většině to nepřizná. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CIMá to špatně dotlacene nebo kartu špatně strcenou. Snad napíše jak dopadl. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: SMART LED TV LG 55LB580V - žádny modul CILG a Samsung zhouba lidstva... |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
kuldanPřesně tak.Moje řeč. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |