![]() |
|
Samsung widget: HbbTV for CzechMůže mi někdo poradit, zda je možné stáhnout odněkud Samsung widget: HbbTV for Czech?Případně, zda by zmíněný widget mohl někdu stáhnout ze svého TV (například z řady E)? Na store je pouze v dispozici pro modelovou řadu E a vyšší. Mám TV: UE40D6530 a rád bych na ní aktivoval HbbTV. Vyzkoušel bych widget nahrát do TV z PC pomocí FTP (Total Commander), podobně jako NetPlayer aj. widgety. Můj TV HbbTV podporuje, ale pouze pro region Germany a France (bohužel dochází při změně regionu k poškození diakritiky EPG apod. a k problémům s iVysíláním ČT). Rád bych vyzkoušel aktivaci datových služeb v regionu EU (Česká republika). Předem díky za případnou pomoc, nebo dobrou radu. |
Luboš
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Samsung widget: HbbTV for Czechmenu-systém-datová služba - zapnutoAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Samsung widget: HbbTV for CzechDíky bigj, ale já potřebuji nejdříve soubory widgetu Hbb TV.Poté si je již nahraji do složky s widgety v TV a pak odskouším funkčnost. |
Luboš
![]() |
|
RE: Samsung widget: HbbTV for CzechJá mám podobný problém s TV Sony.Tato modelová řada Hbb podporuje pouze pro region Francie.Jeden čas mi sice z nepochopitelných důvodů fungovalo na kanále Čt sport HD,tehdy vysíláného v rámci pržské regionální sítě 4 na kanále 46.Rád bych také zkusil změnu regionu,abych mohl sledovat i-vysílání ČT i když jsem si vědom vedlejších účinků,jak popisuje Luboš.V nastavení jsem to nikde nenašel. Neví někdo,jak se změní nastavení regionu u TV Sony,model KDL40-CX525. Díky za případnou radu. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
RE: Samsung widget: HbbTV for CzechU Sony to bude podobné, jako u Samsungu.Musíš si na netu najít postup jak se dostat do servisního menu. Až se tam dostaneš, tak vyhledej zvolený region (nejspíše bude označen EU) bude nejspíše hned poblíž typu televizoru. Poté změn zvolený region na EU_GER nebo EU_France. Nicméně u Samsungu HbbTV v jiném regionu nefunguje HbbTV 100% spolehlivě. Proto bych raději u Samsungu vyzkoušel k otevřená položky datová služba, jejich HbbTV widget. Bohužel jej nemám v app store k dispozici (je pouze pro modely řady E a vyšší). Zatím jsem na netu nenašel link, odkud by se dal zmíněný widget stáhnout :-( |
Luboš
![]() |
|
@ LubošDiky za info, zkusím. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
![]() |