![]() |
|
ukončení free satDobrý den,budu ukončovat smlouvu u freeSat.Zítra pošlu ukončení smlouvy poštou.Jak to nyní funguje z vrácením přístroje?Dříve se posílalo poštou nyní asi PPL?Mám od nich 2.přístroje..budou chtít nějaký poplatek za vrácení?Dík* |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
![]() |
|
RE: ukončení free satU freesatu je to podrobné popsáno můžeš vypovědět přes net. Jen hledej. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
satman1na strankách jsem o tom četl ale formulář jsem tam žádnej nenašel.pošlu poštou chci mět doklad.jde mě spíš o to vrácení přístrojů jestli někdo neví jak to chodí v praxi.. |
tomek
![]() |
|
naštudujhttp://cz.freesattv.tv/O_freeSAT/vseobecne-podminky/ |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 256 |
![]() |
|
tomekSám som odovzdával ich prístroj.Zavolal som na zákaznicku linku , potvrdili žiadosť o vrátenie a poslali kuriéra . Platba za službu 5,-€ .Bez problémov a istota. |
RATOS
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: ukončení free satJa som to tiež robil, poslal som im písomnú výpoveď tak ako je v zmluvných podmienkach, potom som tam zavolal a kartu som im poslal kurierom, zaplatíš iba kuriera a to je všetko. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
tomekStačí jim zavolat.Pošlou Ti email s číslem na GLS.Zavoláš jim a domluvíš si termín.Borec přijede,dáš mu to podepíšeš lejstro a je to.Nic jsem neplatil :8) |
taipan1
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 149 |
![]() |
|
až tovše domluvíš,nabídnou ti takovou cenu,že neodoláš a zůstaneš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
info..Tak mě napsali email že mám od nich kartu cryp.a přijímač Philips(12.let) a to prej už nechtějí zpátky!!Tak nevím je to divné ne? |
tomek
![]() |
|
za ty prachyco jsi jim nacpal,zadarmo drahý R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrmá ten přijímač bez funkcní karty vůbec nějakou cenu?Mám dva?..ještě jeden dotaz ohledně skylinku.po nezaplacení poplatku je karta po roce navždy ko?nebo se dá potom dodatečně oživit? |
tomek
![]() |
|
to už jsmeprobírali,za poplatek ti ji znovu oživí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |