Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Italská a francouzská fotbalová liga

Nyní na svém fb digisport uvedl že práva na tyto soutěže mají jen do konce této sezony.Píšu to tu proto,že zde někdo mylně uváděl že mají práva i na sezonu 15/16 na tyto dvě soutěže,není tomu tak,digisport to dnes potvrdil oficiálně.Tak jsem zvědav jak to s těma ligami dopadne od nové sezony 15/16.Sport tv zase po této sezoně končí La Liga a to že koupili práva na formuli 1 by mohlo nasvědčovat že od sezony 15/16 La ligu už vysílat nebudou...Slovak telecom na 99,9% La ligu koupí od né sezony pro své digisporty.Uvidíme ještě jak to dopadne s tou Serii A a francouzskou ligou,ale podle mě dál zůstanou na digisportu.A nebo že by si digisport a sport tv prohodili Serii A a La ligu.No uvidíme..

dawis77
Registrace: 9/2011
Odpověď v diskusním vlákně

@dawis77

Vše "pohromadě" má např. v nabídce ruský provider NTV+ na 36°E. A obrazová kvalita vysoká.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

RE: Italská a francouzská fotbalová liga

Uvádět NTV+ jako alternativu je scestné.Je to provider dosažitelný jen pro velmi malou část republiky a navíc těžko říkat obyčejnému smrtelníkovi,konzumentovi který jen kouká přes víkend na fotbal, že si musí obstarat někde v rusku kartu a nechat si v Dejvicích nainstalovat 2 metrovou parabolu...to mi řekne že jsem cvok.
Pokud se bavíme o náhradě bavme se o dostupných možnostech i pro lidi kteří se o sat.příjem jako koniček vůbec nezajímají..
tak asi tak noo ;)

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Vše "pohromadě" má např....
takto znělá má věta. Nenabízím žádnou alternativu a nevím proč z ní dedukuješ něco, co tam není. Máš hodně bujnou fantazii. Tohle vlákno nečte jen davis77, ale i ostatní, pro které to může být užitečná informace. Nebo jsou zde všichni z Prahy - Dejvic? A shánění karet v Rusku může a nemusí být nutné.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

https://www.parabola.cz/zpravicky/18719/digi-sport-ziskal-prava-na-fotbalovou-serie-a-a-ligue-1/

Paterliny

takže buď admin na FB je mimo, alebo vtedy keď vyšiel ten článok sa sekli v parabole, alebo sa vzdali posledného roku, aby mohli kúpiť španielskú ligu

Paterliny

NTV+ ... a pak ta ruština ...

přes víkend odkoukám zápasy Premier League, rád bych stihl i něco z Bundesligy, ale už nezbývá čas. Na další ligy už není ani chuť.

... a to začne ještě NHL ... Go Habs Go ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

Paterliny

podle mě se sekli na parabole...

dawis77

dawis77

máš pm. díky.

bretah
Registrace: 9/2012

bretah

máš odpověď...

dawis77

Je taky otázka, jak na tom bude v budoucnosti maďarský Sportklub.

lapom
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra