Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

TV-LG 32LB580V

Dobrý deň ja by som poprosil názor zvlásť na ten zabudovaný SAT prijímač,či sa oplatí uvažovať nad kúpou.Ďakujem za názor.

jarek57
Registrace: 5/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV-LG 32LB580V

Pokud jej chceš používat, tak nedá.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

jarek, množstvo ľudí pohrdlivo ohŕňa nos nad lepšími SAT prijímačmi a vystatuje sa že majú prijímač za 30EUR, ktorý všetko zvládne. Rovnako mnoho ľudí podľahne reklame veľkých výrobcov TV a kupuje si "LED-televízory", smart televízory a SAT televízory pretože Oni potrebujú "len" pozerať. A v tom "len" je práve v neustále pokusných podmienkach ČR/SR satelitného vysielanie zakopaný ten pes.
ten DVB-S tuner v LG a iných TV sa dá samozrejme použiť otázkou je len do akej miery. Problémom 90% TV je:
- zaistiť bezproblémovú funkciu karty v CI-module. záasadne treba kúpiť všetko v jednom obchode inak si ťa budú predajcovia prehadzovať ako horúci zemiak. že je niečo skylink certifikované, neznamená to, že je to funkčné...
- ak sa ti podarí oživiť základné programy treba zaplatiť na skúšku nejaké balíky a vyskúšať funkciu platených programov aby ťa to nezaskočilo v budúcnosti. TO že ide STV neznamená že pôjde bez problémov aj HBO
- ladenie programov dá vo väčšine tv zabrať. dobre je ak existuje nejaký editor pre PC kde si to môžeš predprogramovať
- strácanie naladenia, týmto sú známe niektoré značky. vypneš, zapneš a zoznam programov je preč...
- EPG je vo väčšine TV skôr kozmetický doplnok než niečo čo sa dá skutočne používať
- aj keď sú k dispozícii twintunery v TV a marketing tvrdí jeden program nahrávaš a druhý pozeráš, zabudli blbouni na to, že by si potreboval 2 CI-moduly pre dva tunery a to väčšina TV nemá.
mám 4 roky LG TV so sat tunerom, vyskúšal som či je funkčný a používam naďalej externý sat prijímač. obraz je porovnateľný ale použiteľnosť je u externého prijímača niekde úplne inde.

Dagy2
Registrace: 11/2010

: TV-LG 32LB580V

Ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď.Takze napr.HD-BOX FS-7119 HD a ktomu nejakú rozumnú TV. A ešte v letke využijem WIFI.

jarek57
Registrace: 5/2007

sorrrry. WiFi je ďalšia bublina výrobcov TV.
pokiaľ chceš spoľahlivo prehrávať napr. HD materiál cez domácu sieť potrebuješ kábel. WiFi je dobré tak na surfovanie po nete, kde ti nevadí ak to nebeží 100% spoľahlivo.
ak nemáš možnosť dotiahnuť kábel k TV použi radšej LAN cez 230V zásuvku.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Já mám televizi panasonika s vestavěným satelitem a spokojenost neměnil bych Televizi mám jen na koukání nic se nerozladí , nekostičkuje , jde všechno , programy se řadí jak potřebuji a rychle atd. .Je pravda u Pfilipsu to s přendaváním programů o honě těžší ale taky celkem dobrý Lg neznám asi jiný oddí l R^

standa111
Registrace: 11/2009

Pokud nemáš speciální požadavky na sledování TV, je to dobrá volba. Tuner v tomto modelu je spolehlivý, využívání aplikací taky. Aktualizace SW probíhá automaticky. Fungují moduly CI/CI+ SMiT nebo Mascom. Editace kanálů prostřednictvím ChanSort. Postup jsem tady na fóru psal několikrát.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

U LG mi nic nemizí asi problem mezi dalkou a gaučem. ;)

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra