![]() |
|
Kódy na DO k tv SENCORPotrebujem kódy na DO k tv LED Sencor alebo poradiť, kde kúpim originál DO. Môj univerzálny ovládač URC 11A našiel kódy, ktoré neladia s tlačidlami. Napr. keď stlačím Pover, uberie sa zvuk a pod. Zabil som už celý večer hľadaním správnych kódov, no pravé som nenašiel. Pozná niekto kódy k Sencoru? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
Kódy na DO k tv SENCOR (# 33)No pomohlo by keby si najprv napisal presny model tvojej TV |
misoUK
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: Kódy na DO k tv SENCORTv SENCOR SLE 1953M4. Je teraz kúpený. |
Karner
![]() |
|
Kódy na DO k tv SENCORA mozem sa opytat preco to checes ovladat cez ten UCR11A? Lebo je to neaky lacny univerzalny ovladac za par eur ale s nim to asi nerozchodis. |
misoUK
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: Kódy na DO k tv SENCORněkdy je potřeba u těch univerzálních ovladačů nezůstat u prvního kódu který najde, ale hledat dál a zkusit další podobné... |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
RE: Kódy na DO k tv SENCORSkúšal som aj ďalší nájdený kód a tiež funkcie neladili s tlačidlami na ovládači a mnohé chýbali. Pokúsim sa požičať drahší učiaci ovládač, možno pomôže. Ak by niekto poznal kódy na Sencor, privítam! |
Karner
![]() |
|
RE: Kódy na DO k tv SENCORSencor je tak kvalitní TV že mi táto značka nesmí do baráku. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Kódy na DO k tv SENCORKúpil som ho manželke do kuchyne. Tam sa hodí. |
Karner
![]() |
|
RE: Kódy na DO k tv SENCORAsi si sedim na kabli, to je nova telka a ty zhanas GO? To k tomu nebolo?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Kódy na DO k tv SENCORKúpil som posledný kus v predajni za polovičnú cenu bez ovládača. No nekúp ho? |
Karner
![]() |
|
RE: Kódy na DO k tv SENCORTak ja urcite nie.....ale DO sencor ponuk je plna rit na webe, len si zisti aky typ potrebujes.Stoji to par chechtakov.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
kup si v lídluučícíse za 2 stovky a zajdi do datartu a nech si ho naprogramovat za čokoládu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Kódy na DO k tv SENCORNa ten Lidlový bacha, nejdou na něm asi 4 - 5 let staré settopnoxy Sencor, ani učící funkce. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
HiFiOKno tedy díky za info,já jsem ho vždy naučil cokoliv,dokonce umí otevřít i auto,asi nějaká anomálie R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
To liquereKde si videl na nete ovládače Sencor? Mne sa v Google žiaden neobjavil. |
Karner
![]() |
|
Karnertřeba tady,odkazů je dost,ale zrovna na tento typ nehttp://www.emerx.cz/sencor.html?limit=30&limitstart=30 R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
zlatý tácek zdehttp://www.emerx.cz/sencor-sle3210m4-originalni-dalkovy-ovladac.htmlR^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Kódy na DO k tv SENCORK tomu uni ovladači z Lidlu: Tento týden jsem odnesl reklamovat poslední a už nemám žádný. Naštěstí tehdy na něj dávali záruku 3 roky takže vrátili peníze bez problémů. Vlastně k TV Sencor se bude hodit, té bych taky 3 roky funkčnosti neprorokoval :)))DVB-T: 135Kč (ČT)
sledovani.tv: 0Kč (v síti partnera)
|
Suarez
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
Suarezto jsi měl tedy smůlu,já jich koupil asi 40 ks,ani jeden nemá problém,už ty nejstarší jsou asi 5 let funkční R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Kódy na DO k tv SENCORNašiel som náhradu originálu za 11 €. Máte skúsenosti z náhradnými ovládačmi? |
Karner
![]() |
|
RE: Kódy na DO k tv SENCOR40ks? po 5 letech fungují? :))) :))) :))) dobrej fórDVB-T: 135Kč (ČT)
sledovani.tv: 0Kč (v síti partnera)
|
Suarez
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
Suarezno tedy bez fóru,sám mám doma 5 let dva,ostatní u zákazníků,samozřejmě nemohu tušit v jakém jsou stavu,ale tito důchodci mě volají na veškerá přeladění a s každým prdem,tak průběžně vím v jakém jsou stavu,pomatlané hnusné ale normálně jedou,co ti na nich odešlo?,asi baterie,nebo si hrál pes? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Ještě dodateksamozřejmě všech 40ks není pět let starých,jsou zakoupeny v průběhu pěti let ,asi tak,nevedu si statistiku,prosím nepodsouvat,díky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Karnernešpekuluj nad náhradou,našel jsem ti originál,tak co ještě chceš?ušetřit dvě stovky?10piv? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Kódy na DO k tv SENCORJo tam som bol aj ja, mna by zaujimalo co on hladal,ked zadas do googlu ovladace sencor a vypluje ti x stranok a na prvej je aj tato co si sem dal ty.Karner kde si hladal?A hlavne ako? :))) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Kódy na DO k tv SENCORPrečo mám dať 20 € za originál, keď môžem mať funkčnú náhradu za 11 €? Okrem toho mi dnes v Kauflande prisľúbili, že čo nevidieť mi pošlú ovládač, ktorý mi pri kúpe nedodali, lebo sa im stratil. |
Karner
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |