![]() |
|
televize LCD Samsung nový firmwareAhoj,prosím o radu mám problém s televizí a firmware.LCD Samsung LE37B652T4WXXH (stáří nějak 5 let). Tento typ mám nalepen na televizi na 2 štítcích. Ale když najedu v menu televize na podpora-kontaktovat společnost Samsung-Informace o produktu = tak tam je napsáno,že kód modelu : ! LE37B650 ! (v menu podpory napsáno LE37B650 bylo když byl nainstalován ještě původní starý firmware jeho číslo jsem si ho ale bohužel už nezapsal) PROBLÉM: Když připojím flashku k televizi tak všechny soubory videa(klasické z DVD Video TS) ,fotky se mi na obrazovce ukáží v rozměru 4:3,přitom je to vyfoceno a kamerováno 16:9. dříve na starý firmware jelo vše ok normálně 16:9.A když při spuštěném videu dám zmáčknu na nástroje-velikost obrazu-přizpůsobit (video jede v 4:3),původní (video je v malém rámečku uprostřed obrazovky). flasku jsem dával i do jinačích televizí co máme v domě LED a tam to jelo vše OK v 16:9. televizi používám k satelitnímu setoboxu obraz jede ok 16:9,zkoušel jsem to připojit i k pozemnímu vysílání a tam je obraz taky ok 16:9. firmware jsem zkoušel i stáhnout z pozemáku,ale napsalo mi to že žádný nový software není k dispozici. výstup HDMI na blu-ray přehrávač je taky ok video jede v 16:9. TEN SOFTWARE ROZHODIL NĚJAK USB V TELEVIZI rozměry 16:9 na 4:3. Dával jsem si tam flashkou USB ze stránek Samsung nejnovější verzi firmware T-CHL7DEUC-3001.1 na oba typy jak: LE37B652T4W..., tak i na LE37B650 A v televizi žádné tovární nastavení v menu není,že bych to třeba vyresetoval. ! TADY TYTO PROBLÉMY UDĚLAL TEN NOVÝ FIRMWARE,JÁ VŮL ŽE JSEM HO TAM DÁVAL,MĚL JSEM TAM NECHAT TEN STARÝ DOBRÝ ! nedal by se ten starý firmware někde sehnat na netu?pochybuji že by ho u Samsungu ještě někde měli,zatím jsem s nimi nekomunikoval. dík za rady jestli nějaké přijdou. :) |
talíř62
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
RE: televize LCD Samsung nový firmwareZkuste také napsat do českého samsungu nebo do "hlavní" autorizované opravny. Možná mají nějakou knihovnu firmware a mohly by ten starší přes email poslat. |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
televize LCD Samsung nový firmwarehttp://www.samsung.com/cz/support/model/LE37B652T4WXXH-downloads?downloadName=FM kukni sem snad ti to pomůže |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: televize LCD Samsung nový firmwareSamsung kapitola sama o sebe, bud rad ze funguje...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: televize LCD Samsung nový firmwareDowngrade firmware je dost složitá věc.Hlavně by jsi muset udělat hack TV. .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: televize LCD Samsung nový firmware" v televizi žádné tovární nastavení v menu není"To je až neuvěřitelné, pozor název bývá někdy jiný, třeba "výstupní nastavení" a podobně. Zkus ho pohledat. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
televize LCD Samsung nový firmwareČlověk má pravdu je to tam jako výstupní nastavení pokud je to ten starší fw dej nastení výstupní a s flešky zkus nahrát fw třeba to půjde |
kanon
![]() |
|
RE: televize LCD Samsung nový firmwareDej TV do standby a pak stiskni za sebou v sevenci tlačítka INFO, MENU, MUTE a POWER. Zobrazí se ti servisní menu. Tam vyčteš parametry a můžeš dát TV do továrního nastavení - FACTORY DEFAULT.Pro tebe a ostatní: Pokud nevíš, co v tom menu mačkáš, tak to radši nemačkej... ;) Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 193 |
![]() |
|
televize LCD Samsung nový firmwareno nevím jak on ale já u ue7000 tam mám továrko |
kanon
![]() |
|
![]() |