![]() |
|
Xtrend ET4000 a karta SkylinkPani,par tyzdnov som nepouzival sat. prijimac a dnes som zistil, ze citacka (ani jedna) neprecita kartu a vypisuje ziadna alebo neznama karta. Predtym to fungovalo bez problemov. Refresh som skusil - bezvysledne, SP zaplateny. Vie niekto, kde moze byt chyba? prijimac: Xtrend ET4000 image: Ellano na zaklade OpenPLI 4.0 softcam: CCcam 2.3.0 karta: Skylink ICE Dakujem. UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET4000 a karta Skylink1.karta vzhůru nohama2.zápisy 3.cccam neběží Připoj se na webove rozhrani cccamu a zkontroluj si předchozí |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET4000 a karta SkylinkRestartovat box (nejen restart E2). |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET4000 a karta Skylinkmatchboxx:karta bola spravne zapisy som nevidel, lebo som vobec nevidel kartu cccam bezal ZdenekMi: restart boxu pomohol, uz je to O.K., dakujem za pomoc. ale kde je problem? Prijimac pouzivam iba obcas, teda znamena to, ze sa to bude stavat pravidelne a vzdy to musim riesit restartom? UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET4000 a karta Skylinkpokud na kartu nepřijdou zápisy aspoň jednou za 14dní tak bude zase problém proto jsem zrušil skylink na chalupě už pouze DVB-T a fta ze satu. ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Xtrend ET4000 a karta SkylinkMě to občas na E2 s kartou Skylink udělá, i když jí používám neustále. Na různých boxech, různých kartách a různých verzích Oscam. Příčinu jsem nikdy nezjistil, ale pomůže jen restart boxu. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
![]() |