![]() |
|
vícetunerový satelitní přijímačzdravím,nikde jsem se nedočetl,zda je u vícetunerového satelitního přijímače možnost libovolně kombinovat tunery s výstupy,např. jeden tuner pustit do HDMI a druhý do Scart atd.všude píší jen o nahrávání.Jak to tedy prosím je?děkuji |
warof1
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: vícetunerový satelitní přijímačto je viactuneroy prijimac, nie viac prijimacov v jednom...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: vícetunerový satelitní přijímačjo,pochopil jsem.musím to navrhnout jako zlepšovák :))) |
warof1
![]() |
|
RE: vícetunerový satelitní přijímač:) že Ty jsi chtěl ušetřit a natáhnout kabel z druhého tuneru přes celý byt k jiné TV? Ale jak bys pak bábě přepínal kanály :)sorry nadsázka zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: vícetunerový satelitní přijímačVsak ona by si to uz prepla.... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: vícetunerový satelitní přijímačgunter: nejsi daleko od pravdy :)))mám tři TV,ale karty jen dvě a už opravdu nemýním do další investovat.bába by samozřejmě vlastnila ovladač jako doposud,ale chtěl jsem si pustit sport do ložnice,protože s dětmi taky není dvakrát rozumná řeč.jen hledám to nejlevnější řešení. |
warof1
![]() |
|
RE: vícetunerový satelitní přijímačale stejně ten kabel natáhnu,bábě stačí na Ulici DVB-T R^ |
warof1
![]() |
|
RE: vícetunerový satelitní přijímačNeřekl jsi a) ale za b) chceš vědět, tzn v prvé řadě jaký máš přijímač, jestliže linux pak je to za hubičku |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: vícetunerový satelitní přijímačzatím nemám,ele uvažuji o X-Trend ET - 9500 nebo SKYTEC BLACKBOX.vím,že mi tady zase pár lidí napíše,že se namám srát do linuxu když tomu nerozumím,ale už jsem prostě takový. |
warof1
![]() |
|
RE: vícetunerový satelitní přijímač1x linux za 100€ a 2ks nějací klienti za 60€ hotovo, podmínka osadit parabolu vhodným lnb a "sesíťovat"zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: vícetunerový satelitní přijímač@warof1Aha, pak to je jiná ,pokud už do toho chceš dát takové peníze za xtrend , osobně bych zvolil asi DM7020HD V2 2x DVB-S2. Na Skybox raději zapomeň to nefunguje, i když je to Fortis. @gunter funkční linux za ty peníze neznám, možná že za dvojnásobek a více a ne sh4, aby to fungovalo spolehlivě , klient pak může být cokoliv i to nejlevnější amiko mikro |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: vícetunerový satelitní přijímač...za 100€ máš nějaký hdbox/skytec a jako server no problem je to spolehlivé, hdbox 7119 mi táhl 1,5 roku 3klienty v domácí síti úplně bez problémů. Che to jen vychytat nastavení serveru. Nic víc. Ony to nejsou špatné stroje.A jinak Xtrend et 9500 určitě není špatná volba za ty peníze bomba. Dreamy jsou podle mě zbytečně předražené-ale je to jen můj názor. Čistě jde jen o to kolik je schopen a ochoten zaplatit, nic více a nic méně. A neméně důležité je také to, aby kapacitu stroje byl schopen využít. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: vícetunerový satelitní přijímačdíky,já na Xtrendu netrvám,mně by stačilo nezávislé nahrávání(2 HD bez sekání současně,editovatelné v PC) občas si pustit něco v počítači nebo na tabletu a láká mně ten PIP.možná nějaký CI slot pro strýčka příhodu.to sdílení na další přijímač mně tak netrápí. |
warof1
![]() |
|
@warof1koukni na ab forum ale musíš mít registraci, tam je o těch přijímačích tuny textu a zkušeností...Ten Xtrend má jeden z nejlepších obrazů...BTW kde bydlíš? zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: vícetunerový satelitní přijímačjo,mrknu se na to.bydlím u Zlína. |
warof1
![]() |
|
RE: vícetunerový satelitní přijímačno kdybys jezdíval do Brna, tak v Olmi mají skoro vše skladem předvedení není problém..zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: vícetunerový satelitní přijímačnení problém tam zajet,ale stejně musím mít nějakou představu abych tam nebyl za úplného troubu.vrhnu se na to ab forum. |
warof1
![]() |
|
![]() |