Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

IPTV v satelitnom prijimaci

Dobry den chcem sa opztat ake mate skusenosti z IPTV v satelitnom prijimaci ako to nastavit dakujem Vam za radu...

ebollaBB
Registrace: 9/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: IPTV v satelitnom prijimaci

iptv je super. poniektoré tv sú v hd kvalite 1920x1080. Pluginy - iptv list updater,seyir turk,turkvod.tsonline,archivczsk,media stream,ts media a kopa ďaľších nepreskúmaných.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Není třeba nic nastavovat

IPTV list updater, vybereš si okruh programů (řazeno dle zemí), zafajfkneš a programy se Ti nasypou normálně mezi satelitní předvolby

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

Problem je, ze vetsina streamu funguje jen docasne a nektere vubec ... zajimal jsem se hlavne o UK programy a na IPTV toho moc nejde a kdyztak jen chvili ....

JanScholz
Registrace: 11/2007

JanScholz

Na Xtrendu to jede skoro komplet, ale není o co stát. Kvalita obrazu jako natočené z prvních kamerových mobilů před 10 lety. Ztráta času... Koukatelné jsou na celém IPTV snad jen americké NBA TV a NHL TV, ale tam stejně neběhají přímé přenosy... Fakt o nic nepřicházíš. Plugin jsem po dvou dnech vymazal.

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv

vždy po aktualizáciach daného pluginu to na nejakých 70% ide. . ale ak si to nainštaluje každý, kto sa tomu venuje. ,potom to padá a je to nepozerateľné. Turkvod s tým má sústavné problémy. Najlepšie je na tom seyir turk. tam je to najstabilnejšie.

oneeeee

Dakujem za radu mam linuxovy prijimac medialink ml9700 ale neviem ako nahrat ten plugin poradite dakujem

ebollaBB

To je ale iny linux, pochybujem ze to tam dostanes.Je pre ten box E2 ? Asi nie.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

IPTV v satelitu? A zdarma? To nemůže nikdy pořádně fungovat. Jediné co jde bez problému je vynikající Bardejov tv.
Zdarma obstojně nikdy nic v tomto případě nebude fungovat, i IPTV pokud má být na úrovni je placené např icip tv, aura tv, viptv, kartina tv. Platíte, díváte se třeba na i Sky UK včetně BBC 1-4,ITV, SkySportů atd.

matchboxx

nezavádzajte

iptv ide na dobrej úrovni. do archív tv czsk sa dá vložiť stream. Tam mi to ide už rok a bez problémov. mám tam vložené čo ja chcem vidieť.a má to len pár ľudí a preto to ide. a záleží aj na rýchlosti internetu.
na internete je toho dosť. možnosti sú neobmedzené. Len netreba byť lenivý.
serpo a ostatné (nevhodné slovo) okolo skylinku ,vám idú veľmi dobre.Ďalej ste sa nedostali,alebo sa nechcete dostať.ale tárať a drístať na to vás dosť.
http://www.iptv-player.com/?id=database

oneeeee

Jasně, možná by jsi si měl však ujasnit, co je to streamování videa a co IPTV

matchboxx

Když jsme u IPTV, mám jednu zajímavou Tv s touto adresou - http://95.188.77.90:1234/udp/233.7.70.160:5000 Je to v HD a zajímalo by mě,jestli ten,kdo má rychlejší net než já (60 Mb/s) má slušný obraz (ideálně 120 Mb/s).Já vidím asi jen čtvrtinu obrazu v horní části, včetně loga, a zbytek je slitý do zelena.

jerzy

jerzy

Nemám to na zeleno ale sekanicu.

tras
Registrace: 2/2011

to oneeeee

vkladas to do archivu cz/sk cez total commander? resp. kde najdem subor s nainstalovanou aplikaciou archiv a ulozenými stream-y. alebo inak povedaé kde vkladas adresy?dik

tomko
Registrace: 1/2006

usr/lib/enigma2/python/plugins/extensions/archívczsk/streams. najprv treba dať zobraziť a pozrieť sa ako sa to má robiť.

oneeeee

http://www.vuplus-support.org/wbb3/index.php?page=Board&boardID=73&s=5105d355dff79cf156459e9a29e741e4906c25c8
po stiahnutí rozbaliť, ak je to zabalené ,a prekopírovať do tmp.cez diaľkové manual instal ipk. Lepšia schodnejšia cesta je nainštalovať si ts panel a stadiaľ si povyberať ,kto čo potrebuje.ak sa to tam nenachádza tak len manuálne.

oneeeee

Můžete mi prosím pomoci s manuální istalaci IPTV pluginu pro enigma viz odkaz od oneeeee.

Stahnu jsem to , hodil do TMP v IPK ( zabalené to nebylo). Přes menu jsem dal SOFT MANAGMENT , dal local exten, proklikal jsem se na ten soubor v manual install po nainstalovaní to napíše: DONE - Installed , upgraded or removed 0 packages with 0 erros ....horší je že tedka nevím jestli se to vůbec naistalovalo korektně - jestli má takhle ta hláška vypadat pze to nemůžu vůbec nikde najít v plugine :-( ani po resetu :(

Jinak mám DM 800 HD SE - MERLIN 3 img jestli to je důležité :/

harry88
Registrace: 2/2012

harry88

Založ ještě 5 dalších témat

apriliarsv

to oneeee dik

diky skusim

tomko
Registrace: 1/2006

To:tras

Díky za odpověď- jen ještě rychlost netu, kolik?

jerzy

od 12 Mb nahor úplne postačí.

oneeeee

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra