![]() |
|
Digi cz - výpadek programů -porucha?Mám službu duál partner a u jednoho z přijímačů mě vypadla řada programů ( CT, nova, prima , ctsport, sport1 atd) Nevíte někdo zda rovnou volat zákaznickou linku a nahlásit poruchu s žádostí na výměnu receiveru nebo tento problém lze řešit? Pokud měl někdo stejný problém. Díky za normální odpovědi k tématu |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 884 |
![]() |
|
RE: Digi cz - výpadek programů -porucha?lze řešit ,u poskytovatele.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Digi cz - výpadek programů -porucha?Nahlásit poruchu to je jasný. Ale proč žádost o výměnu receiveru? To je snad na posouzení jejich technikem kde je krpa...Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Digi cz - výpadek programů -porucha?Muze mit nekolik pricin:Hlavni: - Vada na LNB (test prohod kabely a znovu prolad STB, Oprva vymena lnb za noveho twina - cena cca 300, nezapomen ze je potrba nastavit pootoceni neboli skew cca 10 - 12 st pozitivne) - Vada kabelu (otestuj stjnym zpusobem, vymena za novy cca 10 kc /m) - Vada tuneru nebo zdroje (vymena prijimace) Vedlejsi: - problem u provozovatele s uplinkem - neprvdepodobne rvalo by tu vice ucastniku zajezdu DIGI TV CZ. Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Digi cz - výpadek programů -porucha?S tim technikem to neni tak zhavy :) Uz jich moc neni a stb se meni kuryrem.Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
![]() |
|
RE: Digi cz - výpadek programů -porucha?Je jich dost, maj přímo svoje zaměstnance. A výměna receiveru OK přes kurýra, ale to by napřed člověk musel mít jistotu že je to opravdu tím. Neumím si představit co při vadným konvertoru nebo rozhašený parabole pomůže kurýr s novým STB...Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
Digi CZNo pokud by to bylo LNB tak ty programy nejdou na obou přijímačích. Zavolám tam a uvidím. Díky za odpovědi. |
FI711010
![]() |
|
RE: Digi cz - výpadek programů -porucha?Může bejt jenom jeden výstup KO. Nebo třeba zatekla voda do konektoru na jednom výstupu. Těch možností je hafo. Samozřejmě i ten receiver se mohl podělat, ale to ať si snad posoudí poskytovatel služby kterýmu platíš.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
PoldaS:O oni mají kmenový zaměstnance? To je teda novina! Já akorát vím, že spoustě montérů dlužili a tak to nikdo nechtěl dělat...zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Digi cz - výpadek programů -porucha?Reklamačky by měli řešit přímo zaměstnanci. Firmy se v tomto nějak neosvědčily. Teda podle toho co tvrdí sama Digi.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSmyslím, že je to blábol, spíše to nechtěl nikdo dělat-platby chodily opožděně nebo vůbec a za třeba montáž paraboly Ti dali 650,-Kč (rok 2007-2009) takže bylo jasné, že se těch montáží chytli různí podivíni bez znalostí a měřící techniky...Ale třeba je to dnes jinak, nevím.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Digi cz - výpadek programů -porucha?Odpoj první prijimac a zapoj ho na koaxiál kde ti nejdou na prijimaci programy a hned bude jasne kde je chyba. Pokud ti budou hrat programy, tak je chyba bud v recieveru pokud nemas na TP kvalitu u programu které ti nehraji nebo je chyba jen v zapisech na karte pokud ti prijimac ukazuje na všech TP DIGI TV velmi dobrou kvalitu signalu. Chyba muze byt také i na parabole. Co ti to pise za hlasku u programu které ti nejdou. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
Digi CZPůvodně to hlásilo špatný nebo žádný signál, ted už je ani nenačte. |
FI711010
![]() |
|
RE: Digi cz - výpadek programů -porucha?To same ti pise i první prijimac když ho zapojíš místo toho co ti nejde? |
HYPER
![]() |
|
to hyperbohužel nemám možnost to nyní vyzkoušet, jsem v zaměstnání...navíc bych musel přetahovat kabel přes dvě místnosti...zkusím to přes víkend a pak uvidím, jinak díky za rady. |
FI711010
![]() |
|
RE: Digi cz - výpadek programů -porucha?Proc by si mel pretehovat koaxialni kabel přes dve mistnosti když uz ho mas natazen i k tomu druhenmu prijimaci co ti nejde a je zapojen k 2 TV. Nemas nahodou ten krap dual prijimac HYUNDAY pro dve tv, ale je to v podstate jeden prijimac kde je s první tv propojen se scart kabelem a k druhemu televizoru je priveden obrazovy signal přes koaxiál, který je zapojen do anteniho vstupu televizoru? Predpokladam, ze mas dva samostatne prijimace podle toho co pises. |
HYPER
![]() |
|
to HYPERmám dva samostatné přijímače, až přijdu domů tak to vyzkouším jak píšeš, ale mám ještě freesatUPC a Humax s motorem to vše propojeno přes dvd a mám strach se v tom moc hrabat abych to vše ještě nedodělal, zase tak technicky zdatný nejsem. Vše mi to propojoval kamarád tak možná řeknu jemu. Dík |
FI711010
![]() |
|
FI711010Když máš dva samostatné přijímače tak není žádný problém je mezi sebou prohodit a tím vyloučit či vyvrátit příp. vadu jednoho z výstupů LNB. Otázka max. 10 minut a to přeháním. R^Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 200 |
![]() |
|
Reklamacese daji resit napriklad osobne ve Stodulkach. JInak zavolas na infolinku a oni nekoho poslou. |
ask
Registrace: 4/2005 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: Digi cz - výpadek programů -porucha?Hmm nekoho poslou pred hodinou jsme tu mel pana ceka na technika 4 tejdy :) Je to vec tech techniku digi preda kontakt mnohdy 100 lety :).Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
![]() |
|
to HYPER aj askHyper,a ak sú na tom Hyunday DUO také isté poruchy,mierne lepší obraz je na TV čo jde cez scartku,ale to je logické.Velmi nechcem rec.rozobrať,ale ak opravara pošlú z mor.hraníc a cestovne a opravu treba platiť-tak si ho rozoberiem.Vyzerá to na chybu demodulátora,prip.nejakeho NZO,ale môže to byť aj na výmenu.Ale ked mám platit opravara/cenník nikde/samozrejme Digi nemá ani jedného zamestnanca opravara-tak ruším Digi.Ved je výber! |
theo77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 324 |
![]() |
|
FI711010Určitě nejdříve zavolat infolinku Digi, kde vám seženou nejblžšího technika, který se s vámi spojí. V současné době Digi řeší reklamace velmi rychle, klienti si nemohou stěžovat, je to otázka 2-3 dnů, než k vám technik dorazí a reklamaci vyřeší.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
@linuxíkKrm těmi to kecy někoho jiného, u reklamací Digi není v současné době žádný problém.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@gunterSituace se změnila. Ke mně jezdí v případě reklamace několik let stále jedna firma, která dělá i pro Digi a nejsou žádné problémy, kdykoliv se s ní spojím.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Digi cz - výpadek programů -porucha?linuxikty jsi asi jeden z těch mechaniků externích ( ne DIGI TV ) dřívějších fušérů asi , co jednima dveřmi je lidi vyhodili a druhýma přišli a chtěli za nekvalitní práci těžké peníze (SOUKTOMÍ firmy - na jednoho machra to bylo napsaný a montáže pak dělal zedník ) . Jsem rád , že skončili a DIGI TV je vyhodilo , měli to udělat dříve , ani korunu jim za práci nedat . FI711010 . JÁ I DŘÍVE s DIGI TV SPOKOJENÝ , záleželo kdo ti to dělal ( bez výpadků , i servisem , ale musel ses starat ne čekat atd. ) ,nebo jak tomu majitel DIGI TV DOMA rozumí a doladil si to sám TŘEBA NATOČIT LNB atd. . Dneska spokojenost taky na všechno , do 3 dnů vše OK .ZAVOLÁŠ info linku a domluvíš se bez problémů , mají možnosti a využívají toho že ti ho pošlou nový přístroj a starý pošleš zpátky vše zadarmo , nebo zajet mechanikovy , na stránkách digi tv mají ADRESY , telefony a na počkání se vymění .Pozor mění se s kartou , která je spárovaná , pokud chceš i D.O.není problém a pozor musí ti dát dodatek ke smlouvě o novým přímači včetně karty . Pokud to jde na jednom přímači a na druhém ne , máš závadu na něm ty , vesměs kondensátory ( PLNO LIDÍ SI TO DĚLÁ SAMO tajně do 100 kč ) , nebo podlepit kartu -špatný dotek . Lepší je Partner box než duál partner . R^ Hodně zdaru |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
![]() |