![]() |
|
GM Wzard HD classSnažím se nějaký čas udělat z něj síťového klienta ale na forech se s nim málo kdo obírá,akorát jsem našel otázku jak zdílet Ab1/2013 a na to nebyla žádná odpověď,není některý software i s tímto kouzlem ,poradí někdo lájovi? S ami mini HD se mi to podařilo 1,2,3, |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: GM Wzard HD classje to asi stejné jako ariva HD miniale chodí sem frajer s nick gsmobil, ten ti poradí ! lehce najdeš i jeho WEB |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Tonku tamjsem dokonce regnutej ale dvakrat jsem měl problé s Pc a nevím hesloPs:do toho Weidhausu to nemáš daleko,že? |
korkoran
![]() |
|
korkosice trochu inovoval stránky ale kontakt tam najdeš bez heslav nejhorším vlez do e-šopy! :laughing: ale neříkej mu že sem ti ho poradil !!! :))) volej radši večer až v noci, lépe majluj !!! Jo a do Waidhausu to mám kousek (z Plzně :8) , do Plzně je to horší 400kiláků :crying:) :O |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonku vzpomenešsi na problém,v únoru co jsem chtěl řešit s GM-Wiz-Class.Gsmobil na mě nenarazil.Tak sem musel sám zapnout hlavu.Teď se mi to povedlo.Přehodil jsem Amiko Mini do angličtiny,opsat nastavení a světe div se se to povedlo do toho classe nahrát a běží se sítí.Teď ještě triplexa |
korkoran
![]() |
|
![]() |