![]() |
|
sp skylinkahojte, neviem najst informaciu ohladne teor. situacie: v marci mam zaplatit sp, povedzme ze ho nezaplatim, (karta ICE), samozrejme mi nepojdu ziadne programy, po roku sa rozhodnem zaplatit sp. potom by ta karta mala fungovat, alebo budu ziadat opetovnu registraciu atd...? dik. |
ludo
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 326 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: sp skylinkZaplatíš,jede.I po 5 letech.Registrace je jen jedna.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
RE: sp skylinkVážený uživateli satelitní televize Skylink,dovolte, abychom Vás upozornili, že Vaše dekódovací karta č xxx...... byla vypnuta z důvodu neuhrazení Servisního poplatku, který měl datum účinnosti xxxxxx.... Toto vypnutí je dočasné a nemá žádný vliv na funkcionalitu Vaší dekódovací karty, chybějící programy Vám budou opět automaticky aktivovány po úhradě Servisního poplatku nebo některého placeného balíčku. Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
ludoV prípade tejto firmy sa pýtaš veľmi, veľmi skoro ... oni sami nevedia, čo bude napr. v máji, keď koncom apríla spočítajú prvý štvrťrok. Ale čisto teoreticky by to malo byť tak, ako píšu vyššie. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
RE: sp skylinkJj teoreticky to nema vplyv na funkci, keby nahodou tak budu zmenene VOP..... :laughing: R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: sp skylink@liquere, přesně tak, to co se s tou firmou děje je už k pláči. Někdo kdo má přes dva milióny zákazníků nemá na jednoho člověka, co by jim vedl oficiální web aby byl aktuální, abychom se novinky nedozvídali nejdříve z jiných webů a diskuzí, popř. by tyto diskuse monitoroval a aspoň chyby na které jsme zpozornili opravil. První na kterou jsme upozornili (červenou barvou místo fialové napsané FilboxHD + HboHD) je už opravena, ale filmboxSD je stále veden u 12070 místo 11895. Dvanáctý den po přelaďování. A to nemluvím o dodrbaném sport5, dalších techn. problémech s epg a už vůbec ne o trapném předplácení serpa na dva roky. Trapárna.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: sp skylinkNajdete mi někdo na jejich webu někde info 3 dny po spuštění současné akce?https://www.parabola.cz/zpravicky/21311/skylink-kombi-na-6-mesicu-se-slevou-25procent/ Asi těžko, protože 8h programátora si mohou dovolit zaplatit jen každého devětadvacátého měsíčně. Tzn. že v únoru jen každé 4 roky.. :)) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: sp skylinkneviem aka je pravda ja som zaplatil servisny poplatok asi po roku karta bola mrtva po zaplateni serv. popl.karta je stale mrtva poslal som ju na reklamaciu prisla mi naspat stara karta samozrejme mrtva s odpovedou ze karta je vadna zaruka na kartu je 2 roky servisn. popl. uhradeny karta nejde musim kupit novu kartu na vymenu a preregistrovat cakam 2 tyzdne stale nic to su sluzby hlavne ze sa platia serv. poplatkymam SAMSUNG LE37B530 nastavim si svoj rezim a po pol hodine mi ho zmeni a nastavy sa tam dynamicky a da to tam najvyzsie hodnoty vedel by mi niekto poradit ako to odstranit?
|
venco100
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: sp skylinkTo je ako vcera,dnes a zitra ci ako sa volal ta scena ? Aky programator, poslat mailom oznam o akcii cez server, mail server automaticky, na to staci mozek, netreba programator. :))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
AntošAntoš napsal:Datum přidání: 16.02.2014, 18:07.17 RE: sp skylink Zaplatíš,jede.I po 5 letech.Registrace je jen jedna. ....................................................... Na to bych nespoléhal, že i po 5 letech nepoužívání kartu vyndáš ze šuplíku následně zaplatíš a? ....nekoukáš! Už po roce nepoužívání, budeš mít problém! Kartu budeš muset s největší pravděpodobností zaslat na přeprogramování do některé ze servisních organizací M7-Skylinku, protože ji nerozjedeš! Podobně jako venco100 Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: sp skylinkTomik535:Kde přesně vidíš tuto chybu? "ale filmboxSD je stále veden u 12070 místo 11895" |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: sp skylink@Henry, stěhuje se FilmoxSD 25.2. z TP 12070 na 11895?https://www.parabola.cz/clanky/5212/skylink-a-cs-link-provadeji-zmeny-ve-velke-preladovani/ Tak proč je zde uveden modrou barvou, označující program beze změny? http://www.skylink.cz/zmena-parametru Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535, TDHenryServisní organizace v tom mají hokej! Každá uvádí jiné nebo částečné a nepřesné informace! Web-informace zaslaná prodejcům-Skylink magazín! Ty tabulky jsou pokaždé jiné a nepřesné-na každé je "něco" špatně! Až se ty organizace dohodnou, jak to vlastně má být, tak se možná dočkáme jednotné a správné informace :-/ :)Jo to bylo kdysi jinak, když to vše bylo v jedné budově a maximálně se přešlo přes ulici do marketingového oddělení :O O tom se dnes může leda zdát :(( Takže šup-zasednout a opravovat ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: sp skylinkTomik535:Kde přesně vidíš tuto chybu? "ale filmboxSD je stále veden u 12070 místo 11895" |
TDHenry
![]() |
|
RE: sp skylinkTomik535:Jo, stěhuje. Tam je to opravdu špatně, předám dál, díky. Dobře to je zde: http://www.skylink.cz/novinky/cs-link-a-skylink-zmeny-parametru-satelitniho-vysilani-25-cz73.html |
TDHenry
![]() |
|
RE: sp skylink@Delta to už víme, akorát to u někoho kdo má 2mil. zákazníků nemůžu pochopit, takhle si s s jejich důvěrou pohrávat. Bohužel si to mohou dovolit, u nás zatím není kam. Konkurence (freesat) aspoň pro ty u kterých převažuje kvalita nad kvantitou spí, takže zbývá pouze z louže pod okap.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535Jasně, že ty to víš, já to vím, kdo se v tom pohybuje to ví, regionální m. to vědí, ale nic se zatím neděje a stav je takový jaký je :crying:Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
TDHenryI tam je chyba, byť kosmetická! Hisotry HD??? Opravit na History HD :-/Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: sp skylinkDelta1:Tak stane se, ale kontroluje to asi 10 lidí a stejně tam ty chyby jsou :) |
TDHenry
![]() |
|
konec výměnvypadá to, že distribuce karet výměna M7 končí ;) :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: sp skylinkPreco ? A co bude box vymena? :((Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
možnoSa raz dočkáme aj Towerhome :))) :))) :))) "bez časového obmedzenia" a budeme mať zasa na nákup kariet. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE:sp skylinkDnes mi vypnul Skylink kartu a sdělil mi emailem, že nemám zaplacen SP, přitom jsem ho již uhradil 3.února. Po zavolání mi potvrdili, že platbu skutečně obdrželi a slibili, že kartu do večera aktivují. Prostě tam mají binec RvSkylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: sp skylinkdakujem vsetkym za odpovede. ano, zda sa ze v tom maju pekny bordel. a tiez je trefny komentar ze "tazko sa pytat ak oni sami nevedia co bude zajtra".:) |
ludo
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
RE:sp skylinkNa aktivaci jsem čekal celý den. Skylink RvSkylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: sp skylink@TDHenry, tak i ta druhá chyba opravena R^Příště už to snad bude jenom lepší ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |