![]() |
|
nemáte povolení pro sledování tohoto programuSOS, ahoj všem. dneska zapnu telku a koukám asi pul hoďky na NOVA a najednou vyskočí hláška : nemáte povolení pro sledování tohoto programu. stalo se něco mimořádného, po čas, když jsem tu nebyl? mám Homecast a irdeto skylink. slovenské programy jdou. |
antonbaby
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: nemáte povolení pro sledování tohoto progr...Vytáhni modul nebo kartu a dej zpátky. Možná studeňák na kontaktech. Dělalo mi to u kabelovky. Taky se mrkni na zápisy.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: nemáte povolení pro sledování tohoto progr...to jsem udelal |
antonbaby
![]() |
|
RE: nemáte povolení pro sledování tohoto progr...a co tak kuknut ci mas zaplatene SERPO, hmm ? |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: nemáte povolení pro sledování tohoto progr...no asi ne. ja myslel, že to bude automaticky přičteno k sipu. to se musí extra přihlásit k placení? |
antonbaby
![]() |
|
RE: nemáte povolení pro sledování tohoto progr...no dobre rano pani mámo .. samozrejme kazdu novu platbu cez sipo si musis hlasit sam.. ved odkial by zobrali tvoje nacionale k platbe ? |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: nemáte povolení pro sledování tohoto progr...a co topení a svícení? Jede? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: nemáte povolení pro sledování tohoto progr...To sú veci. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: nemáte povolení pro sledování tohoto progr...Tady někdo myslel.... To se jen tak nevidí. Ach jo. :))) |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
iglesiasobcas myslim...antonin robi s fogorickom zabavu...VIEM, že NIČ neviem!
|
major13
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
ti co mysleliTak už dnes se válí v Dominkánské rep.nebo na Bahamách. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
nemuselimyslet ,stačilo mít informace a být na správném místě ve vhodném čase. |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: nemáte povolení pro sledování tohoto progr...to je pekne, že si děláte legraci, ale copak nejsem registrovaný k platbě sipo a copak nemám registrovanou kartu skylink na moji adresu a na čislo sipa? copak společnost nemá sama zájem o peníze? každá jiná by hned poslala složenku, či platební výměr. to ne, člověk musí jít sám a pídit se, kam a jak pošle peníze. jediné je fakt, že když to platit nechci, tak nemusím, ale nebudud koukat, že. děkuji za pomoc přátelé. s lítostí musím konstatovat, že ani jeden příspěvek mi nepomohl. :laughing: |
antonbaby
![]() |
|
RE: nemáte povolení pro sledování tohoto progr...už jsem si to vyguglil, prosím o smazání celého tématu |
antonbaby
![]() |
|
RE: nemáte povolení pro sledování tohoto progr...Mě to tohle párkrát napsalo, když se mi rozštelovala parabola větrem nebo při dešti (labilní kvalita signálu).T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
|
Jousi
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 478 |
![]() |
|
![]() |