![]() |
|
Volné sportovní programyV přehledu programů na stránce jsem nalezl několik volných sportovních programů, které by bylo možné naladit po zakoupení paraboly "torodial" pro příjem více satelitů. Teď zjišťuji jestli by se tato investice vyplatila. Není tu náhodou někdo, kdo by se zajímal o stejnou problematiku?Nalezené programy: 13,0°E Eutelsat Hot Bird obsahuje: EDTV Sports, Rai Sport 1 a 2, Saudi Sports 1, Sport Uno-Due-Tre. 26,0°E Badr 4, Badr 6, Badr 5 obsahuje: Saudi Sport 1-4 HD, beIN Sport Arabia, Dubai Sports HD, Dubai Sports, Alkass HD, Al Dawri&Al Kass HD Sport, Al Dawri & Al Kass Sport Channel 1, Kuwait Sport Plus. Co vysílají dané programy za sporty? Nejvíc mě zajímá fotbal. První liga: Anglie, Itálie, Německo, Španělsko. |
Batigol9
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 15 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
FTA zadarmo,nečekej zázraky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Volné sportovní programyNa těch Saudech dávaj myslim fotbalu spoustu, ale netušim, jak velkou na to člověk musí mít parabolu. Asi hodně... |
Corgi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
FTA zadarmoDubai Sports HD dává německou bundesligu,jinak nic moc. |
moki
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: Volné sportovní programyNemeckou mas na Eurosportu 2 HD, spanelskou na Sport1 ci 2, anglickou myslim Slovak sport 2 SD, takze pokud ti staci tahle nabidka a kvalita, tak si porid FreeSAT by UPC. Pokud ti to nestaci, tak share nebo ti doporuci polskou karticku, ktera kdysi stala asi 10000 na 18 mesicu. Ty programy co pises vyse nestoji ani za namahu ladit :) |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
JerryGasi jsem to špatně pochopil,myslel jsem,že nechce nic platit,jinak by se neptal,šítling má sportu jako hnoje,ale za prachy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
JerryGNechci platit měsíčně za balíčky. Žádný balíček Skylink mi nevyhovuje. Já bych byl měl zájem pouze o 3 sportovní programy a to nejde. Takže proto zjišťuji možnost zdarma naladit tyto arabské a italské televize, kde by mohli něco dávat. :) |
Batigol9
![]() |
|
RE: Volné sportovní programyJa mu napsal jak to je, pokud nechce platit, tak nic neuvidi :) Mam pocit, ze ta bundesliga je na arabech jiz pouze v mizernym SD. |
JerryG
![]() |
|
RE: Volné sportovní programyJak velkou bych musel mít parabolu na 26,0°E Badr 4, Badr 6, Badr 5? Někdo další kdo by věděl co tam dávají? |
Batigol9
![]() |
|
tak to3 nejdou,min.flexi 7 R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Volné sportovní programyVe skylinku muzes mit 7 libovalnych tebou vybranych programu za 250 za mesic, zadarmo fakt neuvidis nikde nic :) |
JerryG
![]() |
|
JerryGTřeba Saudi Sport, nebo Dubai Sport něco zajímavého dávají. To právě chci zjistit :) Rai Sport 1 a 2 by měl dávat Coppa Itália. |
Batigol9
![]() |
|
RE: Volné sportovní programyPokud se chces skutecne divat na to co pises, tak neztracej cas hledanim velikosti paraboly, ale zabyvej se tim co si zaplatis. Na tech arabech co jsem zahlid, davaji jejich fotbal, takze hodne stesti. Perpetum mobile nevymyslis :) |
JerryG
![]() |
|
RE: Volné sportovní programyTak tade cesta za športom nevedie, ja pozerám tiež iba šport ale funguje to inak. Na Hotbirde je pozerateľný Supertenis HD a taliani za veľa nestoja. Ale poliaci áno, s kartou NC+ |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
RE: Volné sportovní programyhttp://www.flysat.com/tv-sport.php |
lusamek
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: Volné sportovní programyA nebo by si mohl zkusit přijímat programy z Turksatu, stačí set top box co zvládá v emu BISS kódování a může sledovat evropského fotbalu celkem dost.Jsou tam i volně vysílané programy s fotbalem. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 944 |
![]() |
|
RE: Volné sportovní programyFTA+dostupné stanice už dnes dávají jen poháry (RAI,TV8,Fanda,NovaSport,ARD,ZDF,"DSF"). DUbai Sporty dávají na Badru Bundesligu a místní Gulf Ligu. Na 26°e je TV5 Maghreb a ten dává francouzskou L1. Pokud chceš mocimermo FTA zadax fotbal - zkus 42°e - Turci občas něco dávají. Bohamáriu - LiveOnSat už na netu nefunguje? :-/ Mimochodem - SlovakSport dává dnes a zítra PL na svém kanále č.1? Já myslel, že mají práva jen na 1 zápas týdně. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: Volné sportovní programyTady si muzes naklikat co te zajima liveonsat.com, modre v kodu, cervene FTA. Zjistis, ze zadarmo toho moc neuvidis. |
JerryG
![]() |
|
RE: Volné sportovní programyak máš emu tak napríklad ORF Sport,Sport1DE,CT4 Sport,Fanda TV-tam sú záznamy aj z Anglickel ligy či Bundesligy,španielska liga cez Digiturk,cez Bulsat Premier league aj Live,takže dá sa vybrať.Potrebuješ ale emu!!! |
patrikcoac
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Volné sportovní programyDěkuji všem za odkazy. Obecně jsem nezjistil co přesně vysílají ty volné programy. Jen u některých. Dubai Sports HD - Bundesliga, beIN Sport Arabia - Argentina + Anglie možná. Ostatní jsou zahaleny v mlze. |
Batigol9
![]() |
|
nejlépe sedomluvit s někým,kdo to přijímá a udělat návštěvu,pak víš do čeho se ženeš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Volné sportovní programyOukej R^ :) |
Batigol9
![]() |
|
ono se dátrošku usoudit,nyní 742 lidí,co sem nakoukli,pár lidí v diskuzi,to už napovídá,jak hodně lidí se touto cestou dalo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
bein sportnejlepší FTA program na fotbaly je Beinsport - 2 zápasy z argentinské ligy a 2-3 z brazilské ligy z každého kola, pak ještě DubaiSport bundesliga, Raisport fotbaly koduje |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 887 |
![]() |
|
Batigol9Viac futbalu než s nejakou kartou uvidíš,keď zainvestuješ radšej do väčšej paraboly s motorom(75e-30w) a do lacného hd prijímača s emu.Za málo peňazí veľa muziky. |
tatar
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
Batigol9Anglickou dává i ESPN na 15W, byť většinou jen jeden zápas týdně takže toroidal se určitě vyplatí. K tomu si nainstaluješ nějakou menší anténu na 42E a jedeš.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 200 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |