Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kvalita obrazu (skylink)

Položil jsem dotaz směrem ke zhoršování kvality programů vlivem nižšího a nižšího datového toku. Napsal jsem, že mám naprosto korektně nastavený přijímač, LNB a že tam nemůže být žádný problém (kvalita signálu na velmi vysoké úrovni), ale že pozoruji stále se zhoršující obraz. Že některé kanály už jsou nekoukatelné.

Odpověď mě nepřekvapila - naprosto amatérská z příručky:

--------------------------------------

Dobrý den,

děkuji za Váš názor, na kvalitě programů se podílí velkou měrou i Váš satelitní tuner, délka a kvalita koaxiálního kabelu a LNB snímač.

S pozdravem

Zákaznický servis Skylink :)))

P.S. Název tématu je takový jaký je, protože mi to furt píše: Přejmenujte název tématu, který bude lépe popisovat Váš příspěvek.

rejča
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

A to nevies odpovedat?

Opytaj sa ktory ALI cip poskytuje ten kvalitny obraz,aka dlzka kabelu je vhodna na prijem skylinku a ktory typ LNB je certifikovany pre jeho prijem. :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Kvalita obrazu (skylink)

Souhlasím s Vámi. Kvalita obrazu některých SD a HD programů je žalostná. Směšná (a hlavně lhavá) je reklama Skylinku "Digitální kvalita obrazu".

mispi
Registrace: 1/2009

RE: Kvalita obrazu (skylink)

Tak je poslechni a připoj si přijímač rovnou na LNB.
Pak půjdou všechny programy s nízkým datovým tokem v kvalite 4k.
Psss. Hlavně to neřikejte SES nebo zkrachje. :)))
Doporučil bych pracovníky SkyLinku do pracovní skupiny MPEG.

Hu5400
Registrace: 1/2007

Na kvalitě programů se podílí velkou měrou

Každý má své priority v životě. Pokud někdo nemůže být bez placené nabídky výše jmenovaného poskytovatele, tak mu asi nic jinho nezbývá, než být "na věčné časy u něj!!" Každý další má neomezené možnosti ..... :-/

mini
Registrace: 7/2009

rejča

Předpokládám, že máš koax a F-konektory s certifikací... totéž platí o LNB a talíři. :laughing:
Je docela škoda, že nejsou schopni(možná jen nechtějí) technici Skylinku lépe a fundovaně na tvůj dotaz odpovědět. Tohle je jedna z věcí co mě na Skylinku štve. Hrají si na profíky a odpovídají na věcně položené dotazy hodně amatérsky...alá DIGI TV.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

wladys

přece nenapíší, že minimalizují kvalitu na základě maximalizace zisku...

takhle to zákazníci, kteří tomu nerozumí spíše překousnou - i když si pozvou firmu, tak se asi nestačí divit, když jim vysvětlí, že o LNB, konektorech, kabelu ani přijímači (když to je HD s HDMI) není, že je to jen o nepravdách Skylinku nepřiznat skuteční stav věci

bohužel konkurence není, která by hleděla na kvalitu

rejča

Nedávno jsem bratrovi zařizoval Freesat místo DIGI a očekával jsem služby hodné nadnárodní společnosti, ale jak jsem zjistil, tak jejich operátorky zřejmě neumí zanést všechny informace do systému, protože se mě při opakovaných telefonátech neustále ptaly na informace, které jsem jim už opakovaně sděloval. Všemu nasadil korunu poslední telefonát, během kterého jsem chtěl aktivovat právě došlou medium kartu a slečna mi sdělila, že danou kartu nemá vůbec v systému. Takže se uklidněte, všude je to stejné.

DVBT1
Registrace: 5/2012

Tak,tak mezi slepými je jednooký SKYLINK králem.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

jj "Zákaznický servis SkyLink" to je panečku lahůdka s nimi komunikovat. Mám takové tušení, že tam jsou jen proto, aby z člověka udělali blbce a celou tu shitlinkovou taškařici nám pěkně zhnusili. A za to si nechají od nás ještě zaplatit. Rv

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

Tak jim neplať. :) Máš DM 8000 a nemáš peníze na jiného poskytovatele? :)

DVBT1
Registrace: 5/2012

DVBT1: Tak já osobně už jim neplatím, jen jednu kartu pro rodiče jsem musel zachovat.

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak

moc tady neklejte na operátora, nebo dostanete banána... Za pravdu se každý zlobí Rv

lomar

Odpovídají tak v Skylinku jakož odpovídají i někteří zakaznici skylinku.Pošnúc tebou wladys a konče satmanom1, který nemá ani vlastní box jen od skylinku.Ale poradit to neví, jen nadávat do ovci-to ví! ;P

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011

Proste bezte od toho hnoje pryc a nereste to.Myslim,vime tady vsichni na cca 104,73 %,ze dokud aspon 2 clenove predstavenstva z Lucemburska nedostanou retezem po kulach a 1 ks nebude za kuliska do pruvanu zaveseny,potud z kazdeho jednoho z nas udelaji c*uraky.

hdpe
Registrace: 11/2007

Nepriama umera

Vyssi servisny poplatok - nizsia kvalita "servisnych" sluzieb
...
viac kanalov - nizsi bitrate
...
viac preladovania - menej klientov
...
menej klientov - vyssie ceny

...a sme na zaciatku slucky ;)

Dreamer
Registrace: 7/2004

je pravda že kvalita Skylinku jde do kytek co dříve byvalo plus u Skylinku dnes zazdili....jejich poradenska linka je šílena taky mam s nimi zkušenost kdy jsem si zaplatil místo SP ini a tyden na to zaply surflock bylo vymalovano....co jsem od nich slyšel že oni za nic nemužou že je to muj problem a at si koupim ten jejich přímač takže toto je další jeden z mnoha duvodu proč u nich už ne....

tompr
Registrace: 1/2006

Re: Skylink

Pánové buďte naprosto v klidu. Pán si pořídil přijímač od Shitlinku přímo z jejich nabídky, byl párovanej s kartou, a pán si nechtíc kartu vrazil do přijímače v druhém pokoji, v domění, že na olympiádu se bude dívat tam. Karta pochopitelně nefungovala, a jaké pak nastalo překvapení, když už nefungovala ani v párovaném přijímači. No po telefonátě na zákaznickou linku jsem se dozvěděl od operátorky, že nám bohužel neporádí, co v tomto případě dělat, protože nepomohl ani jejich refreš, a totéž jsem se dozvěděl (nevěděl)od technika, na kterého mě přepojila. Pánové, tomu se říká kauf a servis. Karta se nakonec rozběhla, třetí den při trvale zapnutém přístroji. Jen taková malá zkušenost.

Pepa3
Registrace: 1/2012

Pepo aspoň ted pan vi, ze kartu nemá vůbec vytahovat z prijimace. Urcite byl seznamen s tim u prodejce, ze karta bude sparovana v prijimaci a ze nepujde pouzit v jinem prijimaci pokud to mel porizene s probihajici akci od Skylinku. Asi zapracovala skleróza. Tak ja mam u dvou známých prijimace z akce od Skylinku a radeji jsem je hned seznamil s tim, aby kartu nevytahovali a nedavali do jiného prijimace,protoze jim tam urcite nepujde. Tak snad to taky neudelaj. Jinak budou muset cekat tri dny nez se jim to zase rozjede. :)))Diky za informaci.

HYPER
Registrace: 11/2010

Jenom napis ktera jina spolecnost je lepsi,kvalita obrazu je bohuzel skoro vsude stejna,nabidka kanalu o tom radsi ani nemluvit takze vlastne co s tim,zahranicni karty nezaplatis takze jsme v pr.....i

:laughing:

baryn9
Registrace: 8/2013

v jednom

pravdu měli,o kvalitě obrazu různých přijímačů jsou i srovnávací testy R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

rejča

jaký máš přijímač?,že je to tak extrémní zhoršení a konkrétně u kterých programů R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

spíš si osobně myslím, že to je délkou koaxu (7m), špatnýma spojkama a nekvalitním LNB (Inverto Black Premium)... :D

rejča

kup si

Black Panzer !

ten jede i nad 7 metrů !

tonek
Registrace: 1/2009

rejča

no u této délky asi ne,ale nedočkal jsem se odpovědi R^ :laughing: R^

pierrepetr

tonek

Ten Black Panzer pamatuje snad Adolfa a Jousefa ?? :))) R^ :)))

CES
Registrace: 4/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra