![]() |
|
vu+ solo 2 - obraz - streamZdravim vsetkych nepokojnych ladicov ;)Presiel som mnoho prispevkov na parabole aj mimo a vazne zvazujem kupu vu+ solo 2 (chcem pouzivat naraz skylink, freesat from sky uk, a online streamy z 5USA, pripadne BBC - konkretne ma zaujalo riesenie z filmon.com, kedze uk beam je uz mimo hry...) Moje otazky su: 1. Cital som vela o kvalite obrazu na vu+ solo 2 - momentalne mam topfield 7700 - vie to niekto zrovnat ci je to horsie/lepsie? (mam starsiu plazmu na scart, takze minimalne najblizsi rok to budem mat zapnute urcite iba cez scart). Takze, je ten obraz iba vec nastaveni alebo su vsetci tak "zhyckani" kvalitou obrazu inych tunerov? 2. Ak nedoporucujete solo 2, ma napr vu+ duo2 lepsi obraz ako solo2 alebo je to to iste? Ak to nie je o nic lepsie, co ine doporucujete? (aby to malo podporu hbbtv). 3. Skusali ste niekto streamovat tieto stanice z filmon? 4. Pripadne ine overene riesenie na streamovanie UK kanalov do linux boxu? Dakujem vopred za Vase podnety :) Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.
|
seattle
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 500 |
![]() |
|
Cloud ibox?Což takhle toto?http://www.aliexpress.com/item/new-model-cloud-ibox-2-HD-cloud-ibox-2-Enigma-2-support-IPTV-YouTube-WIFI-cloud/1118465875.html Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 270 |
![]() |
|
RE: vu+ solo 2 - obraz - streamMam (aj) solo2 a spokojnost u mna s tymto strojom je velka. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: vu+ solo 2 - obraz - streamPovím Ti to asi takhle, ve spojení s plazmou jsou vu-čka absolutně bez problémů, nevymýšlej kraviny a jdi do toho sola2. Prošlo mi rukami /sám mám ultimo/ duo, solo2 i uno a absolutně žádný problém s obrazem. Podpora vynikající atd...Mohl bys ještě vymyslet x-trend, který má "žeprý" lepší obraz, no ale "žeprý" hřeje. Tak si můžeš vybrat. Pokud nemáš tv věčší jak 50 palců, tak jsou polemiky o kvalitě obrazu bezpředmětné...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: vu+ solo 2 - obraz - streamtukan pockaj pride vecer netopyr, ten ti da...ze VU a dobry obraz. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: vu+ solo 2 - obraz - streampatriklib - niecomu co ma v nazve cloud neverim :)tukan - plazma mi hreje uz teraz dostatocne, nebudem jej asi pritapat s x-trendom teda ... ;) k tej plazme - na 55" plazme by sa to cim zacalo prejavovat? (vykonstruovana otazka) - poznate to, ked si kupujete hracku, chcete sa o nej nieco dozvediet. bol by rozdiel v solo2 vs duo2 (obraz) - alebo je to vu+ vo vseobecnosti? Kazdy sa vyjadri ze "zly obraz", pod zlym obrazom si predstavim nakrivo nastavenu analogovu antenu pri ktorej vypadla farba a je tam vidiet viac zrnenia ako obrazu... Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.
|
seattle
![]() |
|
seattleto jsou kecy,obraz je super i na lcdled 55",spousta lidí si ho pochvaluje,než vidí lepší,že liquere? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: vu+ solo 2 - obraz - streamJAsne VU je nanic na kazdom bazare sa predava same VU pre zly obraz...... :laughing:Je to o inom. Mozem z cerstvej skusenoszi povedat 2x VU UNO s rovnakou konfiguraciou pripojene na osmickoveho philipsa a druhy na samsunga nizsej rady ako 8, ale o tri roky novsi model, mozes hadat kde je obraz lepsi a podstatne.Cize na co to pripojis na to pozeras.Lebo zobrazovac hra velku ulohy vo vyslednom obraze, box ma byt stabilny s dobrou podporou. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: vu+ solo 2 - obraz - streamdalsi spousta lidi si mysli, ze vu ma dobry obraz, dokud nevidi xtrend :) vu jsem sice nevidel, ale pulka internetu je zaplavena vu bad picture quality, ti co to pisou jsou ale urcite nekym navedeni :)pokud to budes poustet pres scart tak je to asi jedno :) |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
liquereto musím souhlasit,na špatné TV tě nic nezachrání,ale pokud to je dobrá TV,porovnáváš více značek sat.přijímačů a rozdíly vidíš,nebo ne,pak nic neřeš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: vu+ solo 2 - obraz - streamAno tak nejak porovnavat sa da - jedna telka viac prijimacov.Jeden prijimac na viac tv. Z toho si uz urobis svoj zaver.Ja som isiel do VU - iny ide do xtrendu, dalsi do DM pokial sa bavime o linuxe mips.Obycajne ale ludia nevedia alebo nechcu venovat cas, aby si nastelovali obraz. Su aj co to nevedia jednoducho.To uz nehovorime a profi kalibraciach obrazu.....ale treba si aj vsimat kedy boli pisane tie prispevky o zlom obraze u VU.Ja teda v mojom okoli nepoznam nikoho kto by sa stazoval....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: vu+ solo 2 - obraz - streamTi co maji LCD a VU casto mluvi prave o tom, jak musi neco slozite kalibrovat. Kdyz mas plasmu a xtrend tak nic kalibrovat a nastavovat nemusis, proste zapnes a koukas :) |
JerryG
![]() |
|
liquereVU je můj druhý nejoblíbenější přijímač(hlavně výbavou a spolehlivostí),sám jich mám v terénu cca 300,nikdo si neztěžuje,lepší asi neviděli a to jsem rád,jinak by nadávali na mě,já bych ho domů ale nechtěl,měl jsem ho sám asi týden,vše super funguje,jen ten obraz a věř,že si obraz umím nastavit,ať děláš ,co děláš,pokud máš srovnání s jiným,prostě to z něj neleze,už se to zde xkrát řešilo,někdo to vidí,jako ty,jiný ,jako jáR^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierreTak to mas celkem odvahu davat zakaznikum, to co by jsi doma nechtel, protoze to ma blby obraz :) |
JerryG
![]() |
|
JerryGto má jediný důvod,to co jsem dával před tím se už 3 roky nevyrábí,proto druhý v pořadí šel na scénu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: vu+ solo 2 - obraz - streamZkus si především otestovat rozdíl SCART-HDMI, a potom teprve hledej hnidy, protože tenhle rozdíl Ti žádný Uno/Duo/ani Trio nebo Quatro nedohoní. A navíc se starou plazmou taky asi moc parády nenaděláš. Na tohle ti je asi ta 770tka až moc dobrá. A než si koupíš novou telku, tak bude satelit zase o krok dál /směr 4K atd./I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
JerryGúplně blbý obraz to nemá,ale jsou pro mě lepší přijímače,proto píšu,všichni jsou spokojeni,lepší neviděli R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: vu+ solo 2 - obraz - streamIste kazdy ma aj ine oci. Do xtrendu som tiez rozmyslal, ale potom som videl ze hreje viac ako VU a navyse v tom case boli nemecke fora plne s problemami okolo tej sec karty co tam dava xtrend,ctech.Tak som isiel do VU.Mam ho v obrazovo nastaveni ako je peddefinove po instalacii img.Jedine telku mam podla svojho oka nastelovanu.........takze potom sa treba opytat k comu to pripajau t8 co maju problemy.Alebo este inak je rozdiel podla niekoho medzi tm ked ma box menitelny tuner, teda samostatny, alebo ked je na doske?Co sa casto pise u tych lacnejsich mipseloch jednojadro.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
pierredobry, ja jsem si jen predstavil, ze se te zakaznik zepta, a vy ho taky pouzivate ? A ty jim na to odpovis ,ne ,ono to ma blby obraz :) |
JerryG
![]() |
|
liquereto už zacházíme daleko,jako někdo psal rozdíly v metrových Hdmi kabelech,ty tunery asi ne,to už bychom mohly řešit HD LNB a parabolu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
JerryGvětšinou jsou tak vy hou ka ní z HD,že si to moc pochvalují R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
liquereještě jinak,věřím,že jako sat.fanda jsi ke své TV zkusil i jiný přijímač R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: vu+ solo 2 - obraz - streamteda celkom debata sa rozvirila, vidim ze citliva tema :)aby sme dospeli k nejakym vysledkom: 1. na starej plazme je to jedno 2. na novej plazme (povedzme 55) to moze byt horsie ak moje oko uzrie niekde nieco ostrejsie :) 3. k online streamovaniu napr z filmon.com este viete zaujat stanovisko niekto? - ci obojsmernemu signalu tu nefandime? ;)) viem si predstavit ze pod browserom by som to spustil na vu+, ale ci to niekto doriesil do konca aby mal napr na 1ke priamo natiahnuty stream konkretneho streamu? (medzicasom sa preklikam xtrendami 6500/9200/9500) Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.
|
seattle
![]() |
|
seattlebod 2 -asi tak R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierre...........samozrejme, mal som pripojene aj ine stroje.Otazka je ako oko je oklamane.Skus len porovnat na HD ready telke a full HD telke nejaky HD skin.Pokial vidis rozdiel, potom vela ludi vnima tento rozdiel ako kvalitu obrazu.Pritom je to len otazka skinu, ale s obrazom vysielatela to nic nema, ale famy sa uz siria... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquere"samozrejme, mal som pripojene aj ine stroje"to rád slyším,tak jsi jistě vybral to nejlepší,můžeme tedy říci,že jsi rozdíl viděl,pak je možno říci,že jsou obrazově horší a lepší,jenže jsi ty lepší neměl ke zkoušce,což se projevilo tak,že pro tebe nejlepší je VU,pro mě jiný R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |