Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Nova Sport Curling Komentátorka

Dobrý den, nevíte, jak se jmenovuje paní, která dneska od 20:00 komentovala s Vaškem Pilným Curling, prosím??? :-) Měla parádní hlas. Nova by ji měla zaměstnat!

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Lolem123

Na některé sporty ze ZOH si NovaSport "půjčuje" komentátory z Eurosportu. Tím neříkám, že je to zrovna tento případ, ale mohl by být, protože na Eurosportu už jsem ženskou spolukomentovat metanou několikrát slyšel.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Nova Sport Curling Komentátorka

Hlas mozna prijemny, ale jejich komentovani bych spise nazval koketovani :) Byla to nejaka hracka curlingu, jmeno bylo neco jako Tereza Anderson, to uz si presne nepamatuji.

JerryG
Registrace: 9/2013

Karolina Frederiksen?

Někde jsem četl že curling bude komentovat Václav Pilný a jako spolukomentáři by měli být Marek Vydra a Karolina Frederiksen,ale jestli to byla ona netuším.

Multifokus + motor

czRossi
Registrace: 7/2006

To je mozny, prijmeni znelo hodne nečesky :)

JerryG
Registrace: 9/2013

Karolina Frederiksen

no pokiaľ si ju chceš aj kuknúť tak tu:

http://www.curling.cz/r_2.php

doky
Registrace: 1/2007

Díky moc, kluci ;-) Bude to asi ona. Ten hlas měla fakt jako kdyby tam spolu flirtovali :-D

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra