![]() |
|
Nova Sport Curling KomentátorkaDobrý den, nevíte, jak se jmenovuje paní, která dneska od 20:00 komentovala s Vaškem Pilným Curling, prosím??? :-) Měla parádní hlas. Nova by ji měla zaměstnat!Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
Lolem123Na některé sporty ze ZOH si NovaSport "půjčuje" komentátory z Eurosportu. Tím neříkám, že je to zrovna tento případ, ale mohl by být, protože na Eurosportu už jsem ženskou spolukomentovat metanou několikrát slyšel.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Nova Sport Curling KomentátorkaHlas mozna prijemny, ale jejich komentovani bych spise nazval koketovani :) Byla to nejaka hracka curlingu, jmeno bylo neco jako Tereza Anderson, to uz si presne nepamatuji. |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
Karolina Frederiksen?Někde jsem četl že curling bude komentovat Václav Pilný a jako spolukomentáři by měli být Marek Vydra a Karolina Frederiksen,ale jestli to byla ona netuším.Multifokus + motor
|
czRossi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
RE: Nova Sport Curling KomentátorkaTo je mozny, prijmeni znelo hodne nečesky :) |
JerryG
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
Karolina Frederiksenno pokiaľ si ju chceš aj kuknúť tak tu:http://www.curling.cz/r_2.php |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
RE: Nova Sport Curling KomentátorkaDíky moc, kluci ;-) Bude to asi ona. Ten hlas měla fakt jako kdyby tam spolu flirtovali :-DStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
![]() |