![]() |
|
SPARK ANDRIOD ENIGMA 2 HYPERION 2ZdravimMůže mi někdo poradit ohledně využití SPARK v siti 3 přijímačů AMIKO 8900 ALIEN, které mi dporučili? Jsem začátečník a je nad moje síly nastavit následující. Měli jsme to nastaveno u starších přístrojů ABIPBOX350, které ale neumějí FULHD. Jde mi o několik funkcí. Ovládání přijímačů včetně nahrávání a přepínání programůpřes WEB rozhraní, ale také přes ANDROID (např DREAMDROID pro E2) - SPARK toto přímo nepodporuje a zatím jsem našel jen prostou simulaci ovladače . V E2 je toto možné docela dobře ale zase se nedaří zprovoznit dobře ovladač na čtení karty ICE od UPC. Hyperion 2 funguje i s DREAMDROID se zobrazením programu na mobilu, ale ovladače karty které jsem zatím našel se sekají. Ovladač karty pro SPARK běří bezvadně. Chceme rovněž nastavení v síti pro nahrávání na server DLNA a přehrávání v přijímačích, popřípadě i sledování YUTUBE. Diky za odpoved |
arisat
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: SPARK ANDRIOD ENIGMA 2 HYPERION 2Jdeš na to špatně, ještě jsi nezvládl základy a už chceš pokračovat do vyššího levelu. Zkus kontaktovat toho kdo ti to doporučil, prodal. Další možnost je abforum. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: SPARK ANDRIOD ENIGMA 2 HYPERION 2Ja si myslim ze ide na to spravne. Predajca nu odporucil primac ktory zvladne to, co od neho zakaznik pozaduje ale nikoho nemusi nic ucit. Nato je navod a popr.forum ako je toto. Ak mu niekto vie poradit s problemom, poradi resp.da odkaz kde sa to uz riesilo....Ved ty ked si kupujes auto, tiez ta v obchode neuci predavac soferovat... :)))Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: SPARK ANDRIOD ENIGMA 2 HYPERION 2Aha, jenom pro pořádek na to auto řidičák nepotřebuješ že? |
matchboxx
![]() |
|
matchboxx:))) No vodicak samozrejme potrebujes ale v obchode ti ho nedaju...a vlastne toto forum je ako autoskola.. :laughing: ale vlastne tymto som len chcel "povedat" ze zaciatocnikom by sme mali pomahat, ved aj my sme kedysi zacinali. Samozrejme za predpokladu, ze neziadaju o pomoc arogantne a maju snahu aj sami nieco si nastudovat. Lenivci maju smolu......to je vsetko...pekny vecer vsetkymPredstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: SPARK ANDRIOD ENIGMA 2 HYPERION 2Výborně, můžeš tedy začít a já jdu zpět do autoškoly :-) |
matchboxx
![]() |
|
RE: SPARK ANDRIOD ENIGMA 2 HYPERION 2No cely vikend a uz mi neco chodi. Nakonec funguje HYPERION 2 z ledna 2014 a ma nastesti i funkcni plugin na kartu ICE. Vyzkoušel jsem asi 8 image, ale jen u dvou Hyperion jsem rozchodil i kartu ICE.Jinak k diskuzi - ti co mi prijimac doporucili rikali ze to urcite jde nastavit, ale nakonec to neumi a zustal jsem v tom sam...... |
arisat
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
![]() |