![]() |
|
Jaký je rozdíl sd obrazu mezi freesat a dvb-tZajímalo by mě jak velký je rozdíl ve kvalitě sd obrazu mezi freesat a dvb-t.Dik |
trenttino
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 38 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Jaký je rozdíl sd obrazu mezi freesat a dv...Pusť si a uvidíš :)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Jaký je rozdíl sd obrazu mezi freesat a dv...Fakt dik za odpověď, budu kvůli zkoušce objednávat freesat |
trenttino
![]() |
|
@PoldaSFakt si svou odpovědí tazateli pomohl Rv Kvalita DVB-T je přece jen lepší, to musím uznat.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Jaký je rozdíl sd obrazu mezi freesat a dv...Na takovou otázku se normální odpověď dát ani nedá. Programy používaj variabilní datovej tok a navíc pojem kvalita je čistě subjektivní dojem. A k tomu dotazu ještě tolik, že freesat si snad nikdo neobjednává kvůli tomu co chytne v pozemáku. To ať si radši vezme Skylink kde má aspoň HD navíc.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
trenttinomám ledku samsunga 139cm a freesat plus a určitě je lepší dvbt než sd u freesatu .já osobně jdu po neděli do HD balíčku freesat.Zase máš větší výběr programu na satelitu ,je to jenom na tobě ,měj se čau. R^ |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
@PoldaSJenže tazatel neuvádí, zda má na mysli programy v HD rozlišení. Spíš si myslím, že píše o porovnání SDček. Třeba se pletu ;)Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Jaký je rozdíl sd obrazu mezi freesat a dv...Psal jsem že v sd |
trenttino
![]() |
|
kvasnakNepletes se, pise o sd obrazu |
Standa22
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Jaký je rozdíl sd obrazu mezi freesat a dv...Ale chlapi, vždyť má PoldaS pravdu. Proč si objednávat za peníze programy v SD, které jsou dostupné v DVB-T? Horší kvalita a za peníze? To by udělal jen ... , ten kdo DVB-T nechytá ;) |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: Jaký je rozdíl sd obrazu mezi freesat a dv...Nejlepe otestovat nic nemusis objednavat muzes si koupit mesicni kartu a otestovat. Cca 350 se objetovat da ne :D Velmi oblibena kombinace FreeSat a DVB-T v kombi STB :).Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Jaký je rozdíl sd obrazu mezi freesat a dv...tnt@ jo, jo, tak jsem to myslel :8)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Jaký je rozdíl sd obrazu mezi freesat a dv...V čom chceš tú "kvalitu merať", v akých jednotkách ... veď je to subjektívny dojem tvojho oka a hlavy. Predpokladám že DVB-T máš, tak si kúp alebo požičaj FreeSat kartu, pozri sa a porovnaj. Lepšia rada neexistuje, jedine že by mal niekto z diskutujúcich "kalibrované" oko :-) |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
Nemámteda kalibrované oko ve svém věku ani náhodou.Ale shodné programy v DVB-T jsou v lepší kvalitě než SD freeSatu podle mého subjektivního názoru opravdu rozhodně lepší.Bohužel placky to nemilosrdně odhalují.Ale jak říkám je to muj subjektivní názor. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Jaký je rozdíl sd obrazu mezi freesat a dv...Taky souhlasím s hobo,shodné sd programy na DVB-T jsou subjektivně mnohem lepší. HD programy jsou u FreeSat lepší a taky lepší jak u Skylinku. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
ojoj1jj i s tím HD souhlas. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Jaký je rozdíl sd obrazu mezi freesat a dv...Přesně tak. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
pro tnttnta co kdyŽ má ještě TV STAROU Tak nepotřebuje balíček Skylink HD a shání jen SD PROGRAMY .VY TO SNAD NEMŮŽETE ROZDÝCHAT , ŽE NĚKDO NECHCE HD .Plno lidí má i TV s HD a přitom programy HD taky nechtějí jo kařdýho je to věc . . :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
RE: Jaký je rozdíl sd obrazu mezi freesat a dv...Na starým křápu je úplně jedno co do toho pustí a taky nechápu proč by měl cálovat za freesat když to má z pozemáku gratis.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
Ještě dodatek,celkem souhlasím se vším,co se zde psalo,s kvalitou na vysílací straně nic neuděláme,na přijímací je to jen na nás,jestli to bude horší,nebo ještě horší,já osobně SD programy vidím srovnatelně,je to i program od programu různé,pokud je možnost DVB-T,není se za čím honit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Jaký je rozdíl sd obrazu mezi freesat a dv...a má tam třeba slováky na DVB-T ? Možná je chce , nebo hledá kvalitní SD cena nerozhoduje proč ne !!! Někdo by bez HD nemohl žít , já třeba zase vyhledávám motoristický spor a je mi jedno na co koukám SD, , HD DVD, VHS , DVB -t , internet , atd. vis Švédská rallye ted o víkendu R^ :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
standa111dotaz míří na kvalitu,tak předpokládáme,že je s programovou nabídkou seznámem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Jaký je rozdíl sd obrazu mezi freesat a dv...Ale proč furt ten freesat? Na slováky a další programy, který jsou v pozemáku, si může pořídit Skylink. Má tam toho víc a časem třeba využije ty HD. Freesat je dobrej na klasický placený programy.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Jaký je rozdíl sd obrazu mezi freesat a dv...Tak aspon napis jaky je BITRATE u free satu,at muze clovek porovnat. DIKY |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
RE: Jaký je rozdíl sd obrazu mezi freesat a dv...Bitrate si zjisti např. na linowsat.de. Můžu tě ubezpečit, že u HD programů je často dvojnásobný oproti Skylinku. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
RE: Jaký je rozdíl sd obrazu mezi freesat a dv...Co je psany neznamena nic,napis kolik ho mas Ty? DIKY |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 638 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |