![]() |
|
Karta UPC pro ENIGMA nebo SPARKZdravim- nemate nekdo zkusenost s kartou od UPC - je to ICE.Nedaří se mi pro ni najít funkční mcas. Nejsem v tomto zrovna zbehly. Zkouším ji rozbehat na AMIKO Alien 8900, ktery ma čtečku CONAX. CONAX jsem již vypnul v zakladnim nastaveni v systemu SPARK. Ovladač na čtečku lze použít v E2 i SPARK?. Doporučte mi prosim nekdo funkční alespon pro E2. Diky |
arisat
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Karta UPC pro ENIGMA nebo SPARKmcas je urcen pouze pro system spark co se tyka karty ICE tak ta by mela fungovat v podstate v kazdem mcas ja sam pouzivam v1.04 ,co se tyka systemu enigma2 pouzivam firmware HDMU,kde pro obsluhu ctecky karet je nutne pouziva jako emulator oscam,dal bych tam nejaky oscam-ymod ty nove nefunguji uplne nejlepe po case vypadne kodovani,ale ymod slapou perfektne a jako bonus tam mas emu... |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 495 |
![]() |
|
žadný smajlík RE: Karta UPC pro ENIGMA nebo SPARKNo ja uz toho zkousel vicero. Muzu pozadat o tu verzi 1.04? Nasel jsem zatim jen 1.0.03 a ta mi sice vypise ze je to karta CRYPTOWORKS ale nic vic.Jsem začatečni, tak se budu ptat asi blbě. Firmware HDMU je ten předinstalovany? Popřípadě kde jej mohu stahnout? Ten OSCAM najdu prosim funkčni kde? Diky moc |
arisat
![]() |
|
RE: Karta UPC pro ENIGMA nebo SPARKpokud je to uplne nova karta pravdepodobne se bude muset cekat o neco delsi dobu,nez kdyby uz karta byla aktivovana,takze opravdu nechat na nejakem kodovanem kanale a cekat,pokud to nepomuze tak zavolat na infolinku a oni uz do karty poslou potrebnou instrukci.... |
gsmobil
![]() |
|
RE: Karta UPC pro ENIGMA nebo SPARKKartu uz pouzivam cca 1 rok bez problemu na enigma 1. KOupil jsem si na doporuceni nove fulHD přístroje AMIKO 8900. Do teď jsem měl AB IPBOX 350 3 kusy, který mi nastavili při koupi i na sdileni (s ENIGMA 1). Ted od toho dava kazdy ruce pryc a ja se v tom akorat placam. Pro předchozi enigmu byl pekny navod, ted zadny nemuzu najit. FULHD je preci jen lepsi. IPBOXY již nemam.Zkousel jsem najit ty mcas 1.04 ale nenašel je nikde aji ten OSCAM-ymod . Mohu pozadat o odkaz abych je vyzkousel? |
arisat
![]() |
|
RE: Karta UPC pro ENIGMA nebo SPARKlinuxsat support ti dá čeho žádáš |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
RE: Karta UPC pro ENIGMA nebo SPARKtak jsem zase testoval oscam-ymod je stale dobry,ale bohuzel pokud karta neni aktivni,tak proste neposila EMM,testoval jsem to na nejnovejsim sparku,kde bohuzel nesel ani mgcamd,ktery by posilal EMM do oscamu,takze doporucuji pro prvni aktnivaci posledni ver. oscamu,tu jsem testoval a ta posila EMM bezproblemu i kdyz karta neni aktivni Chid,ono s tim EMM na karta ktera nema Chid ve spojeni s oscamem je obecne docela problem na druhou stranu na mips vse funguje i na oscam-ymod no chce to proste testovat podivat se na http oscamu jak to vlastne s tema EMM je... |
gsmobil
![]() |
|
![]() |