![]() |
|
Slovak Sport 2Čerstvá informace z Freesatu o obrazové kvalitě Slovak Sportu 2:"Podle nejnovějších informací se nejdená o trvalý stav a určitě se můžeme těšit na zlepšení obrazu.Udělali jsme vše pro to, aby byl kanál dostupný pro naše zákazníky co nejdříve před víkendem, ať zbytečně přidání neodkládáme. Nyní pracujeme společně s vysílatelem (Slovak Sportem) na zlepšení kvality vysílaného kanálu a očekáváme pozitivní změny v rozmezí 2-3 týdnů. Zatím Vám děkujeme za trpělivost a věříme, že si tento kanál užíváte!" Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport 2Je to jasný. Freesat má prostě víc abonentů s SD přijímačema, tak to naprosto logicky spustil v SD. A jelikož předtím stejně všichni čučeli na digimazanici taky v SD a ještě s analogovým přenosem do televizoru, tak dneska kvalitu freesat přežijou taky.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport 2http://www.linowsat.de/cgi-bin/lsat.cgi?3590-12111-V-712-0-0Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport 2Oni mluví o zlepšení v SD, nikoliv o změně na HD - to si můžou strčit... sport se dnes v SD prostě sledovat nedá (vlastně dá - na 20ti palcových monitorech a stařičkých křápech). Takže potěžnáspanenkaMáriastímtopokrokem. Tak si to užívejte, za dva týdny se to změní. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
pf09Myslím že toto konstatování je správné a výstižné ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport 2Ale houno platný. Dokud si nebudou abonenti freesatu předplácet HD tak provozovatele nic nedonutí nabídku v HD rozšiřovat. Prostě vidí že je zájem mizivej.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
MožnáZařazení SS2 HD by ten zájem o předplácení zvedl.Spíš určitě než možná. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport 2Ale SS2 SD to zvedne víc. To jsou jednoduchý počty :8)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Slovak Sport 2kdyz ve ctvrtek zverejnili,ze bude SS2 v HD tak jsem si chtel koupit novy prijmac co podporuje HD...v patek se to zmenilo,ze to bude v SD :(( Tak snad to daji do HD kvality brzo a obraz bude v klidu a ja si koupim novy prijmac ted se mi to nevyplati. |
mikel
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport 2Kto neokúsil HD tak bude chváliť SD. Ja som si myslel to iste, ale život prináša nové príjemné veci, a tak už mám stále zaplatený balík HD, je to ako s dobrou babou, okúsiš dobré veci ktoré si doteraz neokúsil, je už potom ťažko sa vracať naspäť, potom sa manželky čudujú že manželia podvádzajú chlapov. Takže jednoznačne kvalita HD.!!!! |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport 2No jestli to bylo na mě tak já rozhodně SD nevychvaluju...Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
slovaksport 2No je smutný, že jsme opravdu sto let za opicemi...slováci mají Digisport1,2 HD, Digi LM1,2 HD, Slovaksport 1,2HD a u nás vše jen v SD. Pokud by nabídka sportovních kanálů byla komplet v HD aby člověk pak nemusel přepínat z HD do SD tak si myslím, že by se o toto vysílání radikálně zvedl zájem, já určitě bych si třeba 100-150 Kč byl ochoten připlatit, ale momentálně to nemá bohužel smysl. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 887 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport 2HD programů(i sportovních) v češtině je dost.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
@FI711010"Slováci mají Digisport1,2 HD, Digi LM1,2 HD, Slovaksport 1,2HD..."Na toto si ako prišiel? V HD to na satelite nemá ani jeden operátor - ani v SR, ani v ČR. A na kábli to máte v HD aj vy (napr. SS2 HD na UPC Kábel ČR). Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport 2Presne tak... Ani telekom ani p. Gregus nemaju zaujem urychlit SS2HD a Digisporty HD spustit na ostro... SAice sa tu pisalo o nejakych testoch HD sportovych stanic od Telekomu ale na ostro nejde nic ani jedna HD sportova stanica okrem Nova Sport HD !!!Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 524 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport 2Telekom nemá na satelite ani Nova Sport HD. Majú iba Eurosport HD, nič viac. Aj ten im išiel dlho iba s anglickým komentárom. Tie testy na Thore, resp. Intelsate sú neverejné, môžu tam chátrať aj rok...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport 2Ach jo, někteří si stále pletou kabel se satelitem :)))Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
pf09Oni mluví o zlepšení v SD, nikoliv o změně na HD - to si můžou strčit... sport se dnes v SD prostě sledovat nedáTak tak, SD si dneska můžou opravdu strčit někam. Ale co naděláš když většina národa si chrochá blahem nad mazanicemi a je slepá jak patrona. Asi jsem se měl dát na očaře poněvadž to je obor budoucnosti,ti mají a i budou mít stále práce až nad hlavu. :))) Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 200 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport 2moj azbox mi nasiel na thore ss2 hd od providera "ST". mozno to tu uz bolo diskutovane, ale aj tak sa spytam, ci mi vie niekto napisat, ci su to len nejake testy, distribucny signal alebo co? je pri tom aj epg |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
dalkoZatiaľ je to len test, ale po spustení novej Digi bude SS2 HD konečne dostupný aj na satelite |
milosza001
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 565 |
![]() |
|
RE: Slovak Sport 2Dik za info. Dufam ze to nebude dlho trvat |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
![]() |