![]() |
|
Technisat HD 8-SMám dotaz ohledně tohoto přístroje a následné upravy videa..jak upravit nahrané video z tohoto přijímače aby bylo možné následně např.vypálit na Dvd nebo přehrát na flešku dohromady a ne rozděleně na sekce..postupoval jsem tak že jsem nahrál pořad na připojené zadní usb (externí HDD)pak jsem nechal nakopírovat na flešku v předním usb.jaký program použít na další zpracování a kde ho najdu.děkuji všem za radu.. |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
![]() |
|
RE: Technisat HD 8-Snahraný program je potrebné prekopírovať do PC pomocou programu Mediaport. tento program samozrejme vytvorí jeden ts súbor a kopíruje tak, že na HDD Pc je to jedna zložka v ktorej je ts a ďalšie 2 pomocné súbory, ale to asi určite vieš veď ten prístroj máš najmenej 4 roky.Pokiaľ je to SD nahrávka môžeš to priamo skonvertovať na MPG alebo do DVD formátu a napáliť. Pokiaľ je to HD ts4 nahrávka tak pomocou viedoredo4 konverzia do mkv. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
Dagy2přijímač mám již delší dobu ale používal jsem na nahrávání dvd recorder takže zatím tápám..nainstaluji program Mediaport a budu zkoušet.. |
tomek
![]() |
|
tomekhm, OK. Zdá sa mi to len neuveriteľné, že používaš toľké roky výborný prijímač a nahrávaš komplikovane na dvd rekorder...všetky informácie nájdeš samozrejme hlavne na stránke technisat.de včítane programov. pre formát HDD by som vrele doporučil TSD formát nie FAT. Netuším k čomu potrebuješ páliť DVD, radšej by som to ukladal na ďalší USB HDD - lacnejšie, menej miesta, uchovávam info z EPG atd atd |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Technisat HD 8-S...to je ako mať prázdnu dodávku, ale voziť všetko na káre... |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Technisat HD 8-SJa na zlúčenie nahrávok zo SIRa v PC používam jednoduchý softík NullPacketStripper_v013beta.Je to rýchle a jednoduché. |
thud
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
Dagy2dvd formát potřebuji pro kolegu do práce..nemá satelit a proto mě požádal abych mu nahrál jeden dokument ze satelitu.dvd recorder jsem už zrušil... |
tomek
![]() |
|
![]() |