Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat HD 8-S

Mám dotaz ohledně tohoto přístroje a následné upravy videa..jak upravit nahrané video z tohoto přijímače aby bylo možné následně např.vypálit na Dvd nebo přehrát na flešku dohromady a ne rozděleně na sekce..postupoval jsem tak že jsem nahrál pořad na připojené zadní usb (externí HDD)pak jsem nechal nakopírovat na flešku v předním usb.jaký program použít na další zpracování a kde ho najdu.děkuji všem za radu..

tomek
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat HD 8-S

nahraný program je potrebné prekopírovať do PC pomocou programu Mediaport. tento program samozrejme vytvorí jeden ts súbor a kopíruje tak, že na HDD Pc je to jedna zložka v ktorej je ts a ďalšie 2 pomocné súbory, ale to asi určite vieš veď ten prístroj máš najmenej 4 roky.
Pokiaľ je to SD nahrávka môžeš to priamo skonvertovať na MPG alebo do DVD formátu a napáliť.
Pokiaľ je to HD ts4 nahrávka tak pomocou viedoredo4 konverzia do mkv.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Dagy2

přijímač mám již delší dobu ale používal jsem na nahrávání dvd recorder takže zatím tápám..nainstaluji program Mediaport a budu zkoušet..

tomek

tomek

hm, OK. Zdá sa mi to len neuveriteľné, že používaš toľké roky výborný prijímač a nahrávaš komplikovane na dvd rekorder...
všetky informácie nájdeš samozrejme hlavne na stránke technisat.de včítane programov.
pre formát HDD by som vrele doporučil TSD formát nie FAT. Netuším k čomu potrebuješ páliť DVD, radšej by som to ukladal na ďalší USB HDD - lacnejšie, menej miesta, uchovávam info z EPG atd atd

Dagy2
Registrace: 11/2010

...to je ako mať prázdnu dodávku, ale voziť všetko na káre...

brga
Registrace: 9/2009

Ja na zlúčenie nahrávok zo SIRa v PC používam jednoduchý softík NullPacketStripper_v013beta.Je to rýchle a jednoduché.

thud
Registrace: 8/2010

Dagy2

dvd formát potřebuji pro kolegu do práce..nemá satelit a proto mě požádal abych mu nahrál jeden dokument ze satelitu.dvd recorder jsem už zrušil...

tomek

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra