![]() |
|
Technisat technistar sirZdravím všechny a poprosím o odpověd má někdo v přímači Technisat technistar sir najednou karty freesat +Skylink?Pokud ano běhá to dobře nebo nějaký problém? Díky |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
technisatBěhá to dobře, Skylink ve čtečce + Freesat přes modul technisat. Na obou kartách rozšířená nabídka, takže i HD programy ok. Co nefunguje jak má tak je EPG u freesat - nepřekládá se. |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
RE: Technisat technistar sirDik za odpověd prosim te ten modul technisat je to model technicript Cl+? |
Petrmuz92
![]() |
|
Technisat HD8-SMám dotaz ohledně tohoto přístroje a následné upravy videa..jak upravit nahrané video z tohoto přijímače aby bylo možné následně např.vypálit na Dvd nebo přehrát na flešku dohromady a ne rozděleně na sekce..postupoval jsem tak že jsem nahrál pořad na připojené zadní usb (externí HDD)pak jsem nechal nakopírovat na flešku v předním usb.jaký program použít na další zpracování a kde ho najdu.děkuji všem za radu.. |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
![]() |
|
petrmuz, dolfinoTechnicrypt sú všetky moduly od Technisatu. treba vedieť na aký systém to chceš použiť - cryptowors, betacrypt, conax, irdeto pi-sys atd. Tak pozor aby si si nekúpil nejakú blbosť.Dolfino, čo to znamená, že sa "EPG nepřekládá" u freesatu. ako že je napr. v maďarčine? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Technisat technistar sirPetrmuz92 :modul mám na mysli technicrypt CI+ - předpokládám novou kartu freesat, to jsou ty co začínají 4.Dagy2 : Přesně tak názvy pořadů jsou převážně anglicky. Možná to jde nějak odstranit , ale popravdě nepovažuji to až za tak zásadní problém abych se tím zabýval. Tomek: programy mediaport,TS4NP , existují k tomu podrobné návody, vzhledem ke zdejším pravidlům nedám odkaz, google a troška pracovitosti to řeší velice rychle. V podstatě to velice pěkně popisuje Dagy2 :) a několik dalších. |
Dolfino
![]() |
|
dolfinopreklad EPG sa určite nedá nastaviť v TS. ten načíta to čo je v streame a zobrazí. ak si naladíš nejakú ruskú stanicu tak je v azbuke a nedá sa s tým nič urobiť. Takže takto to púšťa do vysielania frísat. Máš aspoň EPG na 7 dní dopredu? Mne to ešte na 19.2E u UPC fungovalo len 2 programy dopredu.Ešte je zrejme iná možnosť, pre EPG u frísatu. Niekedy bol "centrálny" EPG vysielaný na jednom z TP a tento zrejme obsahuje lokalizovaný EPG. Potom z tejto jednej adresy načitujú prístroje UPC celé EPG. Myslím že na kingofsat sa dá nájsť tento stream. Možno by stálo za pokus nastaviť v technisate do EPG (u prístrojov s SFI+, to asi SIR nie je) tento TP. |
Dagy2
![]() |
|
RE: Technisat technistar sirDagy2 : EPG je na 5 dní |
Dolfino
![]() |
|
RE: Technisat technistar sirtak to ještě jde.U němců jedou na 4 týdny :fuming: nevím jestli se tam někdy dostaneme |
Dagy2
![]() |
|
DolfinoProsim tě jsem koukal na ten modul a jsou dva druhy technisat technicrypt Cl+ a technisat technicrypt Cl+ IR ,který máš? |
Petrmuz92
![]() |
|
VideoReDo TVSuite V4zkus,ale nepíšeš jestli ti to jde přehrát v PC |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
petrmuzpísal som ti vyššie, že TechniSat Technicrypt CI+ sú úplne všetky moduly od technisatu.Za názvom výrobcu (TechniSat) a názvom komponentu (Technicrypt = CI/CI+ modul) je ešte ďalšie označenie, ktoré rozlišuje pre ktorý kodovací systém je modul určený: CX = conax VA = viacess CRW = cryptoworks IR = Irdeto PiSys viď tu https://www.technisat.com/de_DE/Zubehör/352-1714/ tak asi pre Pi-Sys kartu od Skylinku potrbuješ "IR" pre ICE kartu buď CRW alebo IR pre NC+ kartu CX atd |
Dagy2
![]() |
|
TechniCrypt IR Skylinkhttps://www.technisat.com/cs_CZ/TechniCrypt-IRDETO-CI+-Skylink/352-1674-9114/ |
Dagy2
![]() |
|
to tomekKaždá sranda něco stojí. Já jsem si pořídil z bazaru druhý Technisat a problém s přehráním není žádný.Flaška se nahraje na jednom a přehraje na druhém přijímači. Dokonce je jedno, zda je na USB vpředu nebo vzadu, zda je HD nebo SD.Lze vyřezat reklamy a podobně.Jiná kombinace je Technisat+Ariva. Nahrávka se pořídí na flashku nebo HDD Technisatu, například na USB vzadu. Do předního USB se vloží druhá flashka, která ale je, pozor, zformátovaná v Arivě na NFTS. Na ní se Technisatem zkopíruje nahrávka zezadu. Soubor se dělí až po 4G. Při stanicích SD to bohatě stačí na celý film s rezervou. Pro HD nelze v Arivě přehrát vůbec. Závěr: Lepší je pořídit 2 přijímače stejné značky a typu a problém s přehráním není žádný. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 395 |
![]() |
|
samorosta čo tak použiť ten Mediaport a nič nie je delené.a prehratie HD formátu beží na 99% na tých strojoch kde beží ts nahrávka z TechniSatu. Stačí umazať 4. |
Dagy2
![]() |
|
to Dagy2Mediaport.1. Musím zapnout PC. 2. Najet Mediaport. 3. Přes síť stáhnout nahrávku z Technisatu do souboru v PC. To trvá cca 15 minut. 4. z PC nakopírovat přes USB na flashku. To trvá podle typu 5 minut. Mediaport se mi jeví vhodný pouze pro méně časté přenášení. Moje paní po celodenní práci chce sledovat nahrávku v ložnici (a přitom usne). Kdybych měl denně dělat proceduru 1 až 4, vzteknul bych se. On ten Mediaport má také své vrtochy. Umí se seknout a podobně. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 395 |
![]() |
|
![]() |