Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

tv plazma samsung proužek přes obrazovku

tv samsung PS42B4501WXXH rv, 2009 provoz 18 hod deně (mé matky tv)ted se zničeho nic se udělal od spodu 20 cm proužek přes celou obrazovku cca 2mm

vyplatí se nechat opravit tedy dá se to vůbec ??

Díky

HDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit

v.h
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@ proužek na plazmě

měl jsem vypadlý proužek na plazmě Panasonic a dostal jsem ze servisu papír, že je to neopravitelné,a tak jsem ji vrátil a vyměnil za novou TV (bylo to v záruce)

jona
Registrace: 10/2007

@proužek na plazmě

měl jsem taky vloni proužek na plazmě samsung.Telefonát do servisu ve Zlíně.Technik přijel do týdne s novým panelem.Bylo to v záruce,takže platba 0 kč.Jelikož ale ta moje plazma má úhlopříčku 162 cm,musel jsem vyklidit celý obývák aby se panel dal rozložit na stůl.Technik ale stejně nadával,že je málo místa.Takže pro příště,kdyby k něčemu došlo,přiveze krabici se stojanem a odveze do servisu.

garrrry
Registrace: 3/2009

@ proužek na plazmě

mrkni sem do discuze třeba ti to něco pomůže:
http://www.zive.cz/poradna/plazma-samsung-ps50c550-svisly-prouzek/sc-20-cq-493071/default.aspx?consultanswers=1

jona
Registrace: 10/2007

RE: tv plazma samsung proužek přes obrazovku

Proužků bube přibývat,zachvíli půjdou psát noty ,inu Samshit

kuldan
Registrace: 11/2006

Je to i na Panasonicu cca 3 roky. Takze si nevyberes.

Hypnos
Registrace: 3/2009

-Plazma to jest obrazov-ka.. Na tý byl proužek přivezl obrazovku či panel lcd jseeem asi blbej nechápu.

koax
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra