![]() |
|
T-Mobile tv + Přijímač GoSAT GS-7056 HDiZdravím,chtel bych se zeptat jak je na tom tento příjmač co nabízí T-Mobile maji set s kartou za 3500kč což by šlo. Ted mam stary Humax CRCI 5500+ tak bych měl HD. jde mi spíš o poruchovost,sekaní apod. jsem běžný uživatel. Ted mám Skylink do leta pak s niki končím tak přemyšlím bud T-mobile tv start nebo DVB-T. |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
Tmobil TvMyslím si že to můžeš pořidit za menší peníz karta za 1300-1500 a radio k tomu amiko mini HD 2 za 1300 až 1600 Kč.Mě čte Tm TV kartu perfektně dokonce i Tv se satem ji čte s posledním irdeto modulem |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: T-Mobile tv + Přijímač GoSAT GS-7056 HDiMam dva 7056HDi od leta minuleho roka, v podstate ziaden problem az na poslednu aktualizaciu, ktora neprebehla celkom hladko, ale nakoniec to dopadlo dobre.Obraz a zvuk uspokojivy, prijimac je jednoduchy na ovladanie, sam si aktualizuje programi aj FW, nezamrzol ani raz. Nahravanie je mozne len s rovnakeho TP a prehravanie len v prijimaci (to obmedzuje Skylink samotny). Dialkove mi mohlo byt ergonomickejsie, ale v pohode. So Skylinkom nie je ziaden problem, prepinanie programov je rychle. Vyberal som z prijimacov v cene okolo 100 eur a v tejto cene je Gosat uspokojivy. Kupu nelutujem. Je to obycajny jednoduchy prijimac, ktory splni to co ocakavas. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE:T-Mobile tv + Přijímač GoSAT GS-7056 HDiTaké mám GoSat GS7056HDi,celkem spokojenost,občas mi zamrzl,musel jsem ho vypnout sítovým vypínačem,nedávno se mi po přepnutí z ze stanice Sport+ která jela chvíli volně zpět na ČT2 přijímač sám restartoval a když chci někdy rychleji přepínat stanice občas nereaguje a najednou se přepne třeba o 3.stanice dál,jinak jak říkám,spokojenost.FW mám poslední z OTA.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: T-Mobile tv + Přijímač GoSAT GS-7056 HDiS@Saták1 Spomalene reakcie som parkrat postrehol aj ja a myslim, ze to suvisi s tym, ze prijimac doladuje/preladuje na pozadi. Po chvilke to preslo a vzdy to bolo v obdobi, ked Skylink nieco menil. Dalo by sa tomu vyhnut vypnutim fastscanu a dynamickych kanalov, kedy by si vsetko naladil manualne.Trosku mi sice vadi, ze nie je moznost zmenit velkost pisma, v EPG to na 42" nie je optimalne, pismo je mensie. Takisto napriklad okno s info o programe je male, mohlo by byt vacsie. Je zopar veci, ktore mohli byt inak, ale ta sa s tym zit :))) |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: T-Mobile tv + Přijímač GoSAT GS-7056 HDiVlastním též GS7056HDi a jsem s ním docela spokojený a jak píše Traky: Po vypnutí dynamických aktualizací přístroj už netrpí chvilkovými 2-3 sekundové zámrzy. PVR je na docela dobré úrovni, může se hodit funkce současného sledování i nahrávání až 3 programů, pokud jsou umístěny na stejném TP. |
roman63
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: T-Mobile tv + Přijímač GoSAT GS-7056 HDiDíky alespon že to není šrot jak u digi tv :)v lete až skončí SP tak to asi koupim |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
![]() |