![]() |
|
Nejde zapnúť LCD LGMám taký problém,kamarát má na chate LG Tv ešte z tých prvých z analogovým tunerom keď príde po niekoľkých dńoch na chatu tak ho nevie zapnúť,musí diaľkovým zapínať a vypínať niekedy aj 20-30 krát aby ho zapol. Pri zapnutí sa rozsvieti aj zelená dioda na tv ale sa nezapne,musí zapínať avypínať!Keď sa už zapne tak už ide celý deň.Skúšal som ho vypnúť na pol hodinu a potom zapnúť tak naskočil na prvé zapnutie!Potom sme ho večer vypli a ráno znovu zapínať a vypínať kým nenaskočil.Prosím vás poradťe ak máte z takov poruchov niekto skúsenosti?Ďakujem vám vopred! |
buco4959
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: Nejde zapnúť LCD LGa po stlačení zap tlačítkom na televízore sa stane čo?treba v prvom rade zistiť či je problém v TV alebo DO. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
Chudák telka.Milujem takéto trápenie televízorov "veď mi ešte na 30-ty krát naskočil" rizkuješ zničenie mainu a potom to bude už len na vyhodenie. Môžem ti to opraviť (písať verejne tu nebudem čo tomu je). |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
Pre Dagy2Ak zapnem tlačítkom na tv tak sa rozsvieti červená ledka! |
buco4959
![]() |
|
RE: Nejde zapnúť LCD LGje to sieťovým zdrojom. Skontroluj kondíky. Ale môže to spôsobovať aj invertor. podobne ako tu: https://www.parabola.cz/forum/topic-80793/Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
TV LGPôjdem cez týžden pozrieť či nie sú chybné tie kondenzátory vo zdroji aspon volným okom.Alebo vymením všetky a uvidím čo bude. Raz som už menil v satelitnom prijímači a funguje ale tam boli vidiťelne naduté. |
buco4959
![]() |
|
![]() |