![]() |
|
Premier league na polskej karte Cyfra +Peknú nedeľu, prosím o praktické informácie o príjme programov canal + /premier league/. Pozeral som na stránke satsklep.pl. Kto máte túto kartu: Aký modul na kartu používate? alebo stačí univerzál čítačka,ja mám konkrétne Vu + uno. Ktorú kartičku objednávate? Na 9 mesiacov? Ako je to s platením, doručením atď. Ďakujem za praktické informácie, rozmýšlam o kúpe, kvoli PL. Ďakujem. |
Pompey
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: Premier league na polskej karte Cyfra +Délku předplatného si vyber podle sebe, zaplať nejlépe kartou, když to stihneš do oběda, tak to máš do 24 hodin doma. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
RE: Premier league na polskej karte Cyfra +UNI čtečka, 18 měsíců je výhodnější, objednáš,zaplatíš kartou a cca do 3 prac. dnů ti zvoní u dveří UPS. Zasuneš a hledíš. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
jenom mohu doporučitpodla stavu penaženky ake chceš predplatne , uni čtečka v pohode ,inač aj modul mediaquard aston verze 2.26 ,kdysy to vozil kuryr karty na 6mesicu na dobirku bylo to o polovicu lacnejšie ,teraz len platba kartou nebo prevod na učet .. :8) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: Premier league na polskej karte Cyfra +Tak já na tu svou kartičku (nC+ Package Canal+ Sport 18 Months) čekal loni v říjnu trochu déle (14 dnů), ale dočkal jsem se a funguje skvěle. V UNI čtečce ve Vantage HD1100. |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: Premier league na polskej karte Cyfra +A tie ostatne polske programy su vam naco? |
viki2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 195 |
![]() |
|
RE: Premier league na polskej karte Cyfra +Třeba na učení se jazyka polského. Kolik jazyků znáš,...... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
cyfra+Takže když mám Vantage 7100s+ Jepssen firmware,tak ta karta na cyfra+ pojede v pohodě?LG 77c4, O2tv, shield tv pro, Panasonic hhd player, Soundbar Samsung HQ-950A
|
borin7
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
PompeyCyfra+Prav. 5 webu parabola.cz Text zeditoval moderátor Mego. Datum editace: 03.02.2014, 16:02.20
|
sosi
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: Premier league na polskej karte Cyfra +Zdar, karta příjde aktivovaná a nebo se musí nějak aktivovat? Dík.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
![]() |