Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ferguson 8800 HD ,zelený obraz a bez zvuku

Mám sat. přijímač ferguson 8800 HD , poslední dobou se mi stává že když zapnu tel. a přijímač mám takový zelený obraz a bez zvuku musím buď několikrát znovu zapnout tel + přijímač nebo vyndat kabel hdmi z přijímače a znova ho tam zasunout , TV je v pořádku z usb nebo ps3 to neudělá nikdy , myslíte že je to hdmi na přijímači ? Dá se to nějak zjistit ? opravit ? díky

jirka6090
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Re:Ferguson 8800HD

Skús vymeniť hdmi kábel. Čo je v Tv dať do Fergusona a naopak .Myslím koncovky,mne to na Satelite pomohlo! ;)

buco4959
Registrace: 12/2012

jirka6090

Dá se, ale nejdříve:
1.Jaký typ tv máš? Samsung?
2.SAT přijímač chodí jinak OK nebo občas zamrzne?
3.A co zkusit ho připojit přes Y-PB-R + Audio L-R?

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

RE: Ferguson 8800 HD ,zelený obraz a bez zvuku

TV PHILIPS 47PFL7666H , sat. přijímač chodí ok ,nezamrzá , a kabel hdmi mám 4 metry , takže kvuli zkoušce zapojení kupovat Y-PB-R + Audio L-R? nebudu .

jirka6090
Registrace: 11/2008

RE: Ferguson 8800 HD ,zelený obraz a bez zvuku

Ak sa porucha obrazu prejavuje pri rozlíšení 1080i, skúste zmeniť rozlíšenie na nižšie. Ak problém zmizne, je najpravdepodobnejšie zlý HDMI kábel.
Na vyskúšanie obrazu cez Y-Pb-R stačí aj kábel 3x cinch - cinch pre VHS+audio L+R (žltý, červený, biely). Na vyskúšanie zvuku bez obrazu prepojiť týmto káblom iba audio výstup-vstup. Dodržať farebné prepojenie satelitného prijímača s TV.

fansat
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra