![]() |
|
Ferguson 8800 HD ,zelený obraz a bez zvukuMám sat. přijímač ferguson 8800 HD , poslední dobou se mi stává že když zapnu tel. a přijímač mám takový zelený obraz a bez zvuku musím buď několikrát znovu zapnout tel + přijímač nebo vyndat kabel hdmi z přijímače a znova ho tam zasunout , TV je v pořádku z usb nebo ps3 to neudělá nikdy , myslíte že je to hdmi na přijímači ? Dá se to nějak zjistit ? opravit ? díky |
jirka6090
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
Re:Ferguson 8800HDSkús vymeniť hdmi kábel. Čo je v Tv dať do Fergusona a naopak .Myslím koncovky,mne to na Satelite pomohlo! ;) |
buco4959
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
jirka6090Dá se, ale nejdříve:1.Jaký typ tv máš? Samsung? 2.SAT přijímač chodí jinak OK nebo občas zamrzne? 3.A co zkusit ho připojit přes Y-PB-R + Audio L-R? Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Ferguson 8800 HD ,zelený obraz a bez zvukuTV PHILIPS 47PFL7666H , sat. přijímač chodí ok ,nezamrzá , a kabel hdmi mám 4 metry , takže kvuli zkoušce zapojení kupovat Y-PB-R + Audio L-R? nebudu . |
jirka6090
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
RE: Ferguson 8800 HD ,zelený obraz a bez zvukuAk sa porucha obrazu prejavuje pri rozlíšení 1080i, skúste zmeniť rozlíšenie na nižšie. Ak problém zmizne, je najpravdepodobnejšie zlý HDMI kábel.Na vyskúšanie obrazu cez Y-Pb-R stačí aj kábel 3x cinch - cinch pre VHS+audio L+R (žltý, červený, biely). Na vyskúšanie zvuku bez obrazu prepojiť týmto káblom iba audio výstup-vstup. Dodržať farebné prepojenie satelitného prijímača s TV. |
fansat
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
![]() |