![]() |
|
odstranění střihu z nahrávky na Dreambox 8000Zdarecmám problém. Na Dreamboxu 8000 jsem začal provádět střihy nahrávek pro převod do PC přes FTA pro případné vypalení. Problém je že nahrávka se dá skutečně přehrát vystříhaná ( ale pouze na Dreamboxu) jinak buhužel fyzicky zůstává celá v Dreamboxu. Problém pro mne nastal tehdy když jsem zjistil že i přetažená nahrávka v PC se mi bohužel ukazuje při přehrávání celá bez vystříhání. Jakmile najedu do editoru střihu mám zde několik možností jako např. začátek střihu, konec střihu,smazání střihu ( bohužel není jak jsem si i já myslel fyzické odstranění vystřížené nahrávky z disku ale pouze možnost pokud jste udělali chybu v počátku nebo konci nastavení střihu. V podstatě to Vaše původní nastavení střihu vymaže a nahrávka je zase celá i pro přehrátí na Dreaboxu). Ostatní možnosti editoru jsou obdobné odstranění konce nahráky atd.... vše ale pouze jako by na pozadí skutečná nahrávka zůstává fyzicky nedotčená na disku. Můžete někdo poradit jak na to? Jakým střihovým editorem nebo co dělám špatně. Ještě dodávám že jednotlivé střihy se ukazují na pravé straně v editoru a lze na ně fyzicky najet a od dané pozice otevřít. Počátek střihu je vždy označen červeně out a konec střihu zeleně in. Díky |
Jacobek
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
opravaomlouvám se jen pro korekci - jednotlivé střihy se označují samozřejmě na levé straně editoru (ne na pravé)vedle okna ve kterém se ukazuje děj nahrávky (střihu). |
Jacobek
![]() |
|
RE: odstranění střihu z nahrávky na Dreambox 8...no stříhej to v PC a jak jsi vyřešil ,"rozbočení jedné větve quard konvertoru",to mě zajímá,mám podobný problém |
marakesh
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: odstranění střihu z nahrávky na Dreambox 8...Ke stříhání a odstranění označených střihů přímo v Dreamboxu potřebuješ mít nainstalován CutListEditor a MovieCutPlugin. První je k označení střihů a druhý k odstranění střihů. Zkontroluj si, jestli tyto dva Pluginy máš nainstalované.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 100 |
![]() |
|
RE: odstranění střihu z nahrávky na Dreambox 8...Nebo požívej DVR Studiohttp://www.haenlein-software.com/index.php?PHPSESSID=c2ff74f5617eb59a5487d663a584c5b6&nav=products/dvr-studio-hd-3 |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
marakeshR^já ten problém nemám ale taky mne to zajíma jdu se tam mrknout ! :scared: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekJaký DM u Tebe ? A zas nespadni do kompotu. :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: odstranění střihu z nahrávky na Dreambox 8...já jedu na amico , ti to tomík neřekl ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Poděkování, odkaz pro Marakesh !Díky všem za reakce. Zvláště děkuji za pluginy pro Dreambox ( střihový mám, ten druhý na vyjmutí střihu zkusím). V PC střihy dělat nebudu. V dreamboxu toho mám asi 1T takže nebudu zahlcovat disk v PC od toho je Dream na to jsem ho kupoval tak musí být plně využitej.( ono i ta cena by vám asi řekla že si ho budete chtít řádně otestovat a využít).Pro Marakeš - rozbočení větve quadu... řeším zakoupením zachovalé větší středovky s PLM. konvertorů mám doma dost takže na tom budu i s kabeláží konzolou a ostatníma serepetičkama asi 1800 škodněj oproti průměrnýmu přepínači s Centaury. Samozřejmě hodnota zachování kvalitního zisku z velké antény když chcete něco "lovit" to si už musí každý spočítat sám. Vlnovod který jsem též bral v úvahu jsem žádný rozumný za rozumnou cenu na netu nesehnal. Možná, že by částečně řešilo celou problematiku Octo kdyby se náhodou pro středovky objevilo na trhu. Otázkou ovšem zůstává skutečná hodnota zisku na jednotlivých výstupech při plném zatížení takže jedinou výhrou bude asi druhá anténa.... Zdarec |
Jacobek
![]() |
|
Jacobeki já děkuji za info,co se týká octo,zkusil bych nějaký pro ofsetku,pokud bude sedět držák,nějak nerozumím"Otázkou ovšem zůstává skutečná hodnota zisku na jednotlivých výstupech při plném zatížení" tady se to nechová jako napojit osm hadic k jednomu čerpadlu studny,každý výstup je jedinečný LNB,u octo těchto osm LNB má společný pouze ozařovač,parabolu a zem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
Jacobeku toho octo bych se nebál snížení zisku v závislosti na zatížení osmi výstupů,tady spíš bude problém,aby pasoval typ ozařovače pro tvou 170tku PF R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |