Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Prijem DVB-T v kamione na uzemi ČR

Poprosil by som niekoho znaleho o radu. Potreboval by som poradit, aku antenu kupit na prijem DVB-T v kamione na uzemi ČR. V kamione je namontovany TV znacky ECG TVP 7920. Jedna sa mi o to, aby bol prijem dostatocne kvalitny a aby mohla byt antena trvale namontovana na streche kamiona. Idealne by bolo, keby mala prijem signalu zo vsetkych stran, aby sa s nou nemuselo tocit. Totizto vodic kamionu je laik a len bezny sledovatel TV. Dakujem za rady a napady.

RastoV
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Prijem DVB-T v kamione na uzemi ČR

Vodič je laik i co se týká znalosti příjmu televizního signálu a podle toho to pak vypadá. Prostě a jasně to neřeš, strč tam nějaký síto a buď něco chytneš nebo ne.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Vyrábějí se i prutové a takzvané "outdoor" placky.Nějakou si vyber a pak napiš jak a kde to chodí či nechodí..... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Daj so googlu: antena multi channel dvb-t

Peep
Registrace: 10/2010

Ano, prave nad prutovymi antenami som premyslal. Nasiel som aj nejake original stavane na auta, ale povacsine su urcene aj na prijem GPS signalu a to je v tomto pripade zbytocne a aj cena takychto anten je o dost vacsia. Asi skusim nejaku aktivnu. Potom dam vediet, ako to slape. Dakujem za rady.

RastoV
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra