Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Nová sport?

Nejspolehlivější TV stanice na vysílání záznamů sporovních přenosů a reklamních spotů!!!!!

zulazula
Registrace: 5/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nová sport?

Dík za info.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Nová Sport?

To už víme dávno, že tam nic pořádného nedávají...odpad, koukám v podstatě jen na sport, ale tuhle stanici prakticky nezapínám...není tam žádný fotbal

FI711010
Registrace: 6/2008

už jsem požádal svého operátora aby NS vyřadili ze své nabídky.Je to fakt odpad sportovní stanice Rv

dawis77
Registrace: 9/2011

úžastný spam.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Proč spam? Člověk se sice nedozvěděl nic nového ale je to pravda. Šetří kde mohou. I ten jediný sobotní live přenos co dávali z italské ligy zrušily.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

FI711010

Není tam žádný fotbal? A na co jsem tedy koukal teď v sobotu a v neděli? To byl FA Cup ve vodním pólu?

joscer

Já si nestěžuji, fotbal moc nemusím. NHL teď dávají často i v dobrých večerních časech. Navíc NovaSport má práva na většinu mužského tenisu (ATP 1000, 500 i 250) + Wimbledon. Žádná jiná stanice více tenisu nedává. Kromě 3 grandslamů na Eurosportu.

jirka67
Registrace: 2/2006

Kdysi to byla má oblíbená stanice,ale dnes jen chci říci ,že tomu tak už není děkuji za pochopení,AHOOOJ...

zulazula
Registrace: 5/2008

Tedy nevím co by se teď dalo vysílat. Kromě WTA v Paříži se nic nekoná :-)Škoda golfové European Tour, s tenisem je to OK a kdo má rád fotbal tak má stejně kartu od zahr. providera.

tnt
Registrace: 1/2006

no keby nemali nhl tak uz vela toho fakt nemaju ale je to skoda...ale trh sa zmenil to si treba uvedomit sportovych stanic je vela a je to podelene a kto neni ochotny zaplatit za prava tak nema nic...mozno o 3-4 roky sa to zmeni

robert79
Registrace: 3/2011

nevím nevím já tam toho fotbalu vidím dost tak třeba dneska 13:10 , 15:10,20:00, 23:20 , a nevidím motoristický sport žádný třeba . Aspon tu F1 dávají během roku . :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

No Všetko je o peniazoch a športové stanice obzvlášť. Film seriál a dokumenty si môžeš stiahnuť z netu ale šport nie. Preto budúcnosť Pay TV je hlavne v športe a kto viac zaplatí za vysielacie práva ten bbude mať výhodu. Discovery kúpili eurosport a teraz chcú premier ligu pre britský trh kiež by mali celu Európu. Aj keď nevedno aké má plány Telekom majiteľ športových televizi.

Cryptobox 550hd

ceco1212
Registrace: 8/2010

staník111

Staníku, to jsou záznamy. To je jako kdybys místo těch tvej adrenalinovejch zážitků na okruzích si jezdil doma s autodráhou.

bretah
Registrace: 9/2012

bretah

já by se rád taky podíval na rallye , motokros atd. i třeba ze záznamu druhý den , ale nic tam není , jen pitomí fotbal na sportech . Já nejsem nároční človšk , že to musím mít hned .
. :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

to joscer

vyjímka potvrzující pravidlo! čekal jsem kdo s tím přijde... Ale stejně jsem nekoukal na jediný zápas fa cupu v této fázi je ještě nezajímavý, dal jsem přednost italské,německé, španělské, francouzské lize, mistrovství afriky a campeonato paulista.

FI711010

to joscer

se podívej na programové schéma na příští víkend na NS, to je fotbalu co?... :O

FI711010

FI711010

No, kdybys v původním příspěvku napsal třeba "fotbalu tam dávají minimálně", tak jsem ani nepípnul. Na "žádný fotbal" jsem prostě zareagoval.

joscer

Práva na motokros koupil Eurosport. Až budou závěrečný kola FA cupu, tak se NohaSport zase pochlapí a dá relive nočního zápasu NHL.

pf09

PremierLeague

Dnes a zítra 20:45 a 21:00 mj. nC+,Bulsat,AzTV ... SlovakSport1 dnes Arsenal.

pf09

staníku

Nejlepší je na sport koukat ze záznamu.... :laughing: Nic lepšího opravdu neznám. :laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra