![]() |
|
Tipsport na TVzdravím podruhé,zapojení jsem díky vašim radám pochopil,rozhodl jsem se pořídit druhý přijímač a tímto vás prosím o pomoc s výběrem.Rád bych něco s CI slotem,nekodovaným nahráváním a hlavně bych si konečně chtěl pouštět zápasy z Tipsportu na TV bez kabelu.Bylo by něco takového?Kartu mám jen jednu,Skylink.Díky |
warof1
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: Tipsport na TVco ma prisimte sat prijmac spolecneho z Tipsportem? |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Tipsport na TVNěkteré přijímače mají i webový prohlížeč. A v něm by teoreticky mohly jít přehrávat zápasy z Tipsportu. Jenže to by musel umět flash a to je bohužel takřka neřešitelný problém. |
Stassen
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Tipsport na TVtak nějak jsem to myslel.mám vcelku novou TV,ale nejnovější flash nepodporuje,takže smůla.no nic,asi mám velké nároky :))) |
warof1
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: Tipsport na TVNemáš, já mám tyhle nároky taky, ale něco takového sehnat asi nelze. Set top box s Windows, kde by to mohlo jet (ale muselo by to být dost nabušené) asi není? A v Linuxu nebo Androidu si prostě flash normálně nepřehraješ, protože se na ně Adobe vykašlalo. |
Stassen
![]() |
|
RE: Tipsport na TVDodám, že osobně uvažuju za účelem přehrávání flash videí z internetu o nákupu miniPC s Windows, ale nepovedlo se mi najít nic s bezvadnými recenzemi - kde by se třeba netrhalo HD flash video. Navíc mám obavu z hluku, jakmile tam jsou větráky, což bohužel bývají. |
Stassen
![]() |
|
RE: Tipsport na TVProč si to nepustíš jednoduše z PC, třeba ze kterého zrovna píšeš?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Tipsport na TVTyhle arogantní otázkoodpovědi (mezi ně patří i ta první v tomhle vláknu) mi lezou krkem. Tazatel chtěl poradit, pokud neumíš poradit, proč se ozýváš? Že tebe a klidně 99% dalších uživatelů ani nenapadne, že by si třeba mohli pustit flashové video rovnou v televizi bez použití počítače, neznamená, že jeho taková skandální (?) myšlenka taky nesmí napadnout.Televize má svoje výhody (pohodlí - mám to na stolku nebo na zdi tak, abych mohl dobře pasivně sledovat právě tu televizi, mám k tomu obvykle dálkový ovladač atd.). PC mám na vyšším stole, mám u něj otočnou pracovní židli a je uzpůsobené k aktivní práci uživatele, i když na něm samozřejmě každý občas na nějaké video koukne. I když budu ignorovat uvedené a udělám třeba to, že si zapojím PC do televize přes HDMI a budu na televizi koukat na signál z PC, tak PC (nemám-li ryze pasivně chlazené monstrum) vždycky hlučí. A člověk nemusí být úplná citlivka, aby ho to mohlo rušit, obzvlášť když se třeba dívá v noci a nechce rušit spolubydlící/sousedy apod. a má to relativně potichu. U set top boxu (ale i u miniPC, které bych si dal k televizi) si troufám očekávat, že bude absolutně tichý (maximem tolerance může být tak zvuk plotny harddisku při nahrávání/přehrávání z něj). Bude optimalizovaný pro připojení k televizi a bude třeba taky dobře dálkově ovladatelný. Bohužel ten flash, to je děsná bolest... |
Stassen
![]() |
|
RE: Tipsport na TVTo by mělo být ono:http://www.eshop.sapro.cz/di-way-and-1-android-media-player-smart-tv-_d1996.html |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 415 |
![]() |
|
Tomik535:laughing: To je odpověd jak od cvičeného orangutana. Ke všemu musíš mít odpoved a je ti jedno, že je uplně mimo. Ty budeš takovej brouk pytlík.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Tipsport na TVAle jde to..... K PC mám "zobrazovač" projektor,bezdrát myš i kláv.,zvuk přes AV-receiver.....Počítač není vůbec slyšet a "hluk" projektoru překřičí recívr. R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Tipsport na TVJéjda aby jsi se (nevhodné slovo)e nepokakal. Když ti lezu krkem tak přijeď můžem si to vyřídit ručně nebo tady můžeš brečet třeba navěky.@warof1, právě v mé otázce (pro orangutány - zejména pepu - ne odpovědi) tentokrát nebylo nic arogantního, sarkastického či ironického. Prostě mě zajímá, proč chceš kupovat druhé PC (co tím vyřešíš od stávajícího stavu), zda hlučnost větráků, nebo spotřebu nebo ještě něco jiného. Je totiž nabíledni, že pro obyčejné sat. přijímače je toto oříšek. Jen jsem chtěl pak dodat, že třeba nini noťasy za pár korun s intel atom (měl jsem Acer) moc hlučné nejsou ale nevím, zda by 100% stíhaly přehrávat HD video nebo třeba noťas Lenovo Thinkpad s SSD diskem za 40litrů, který mám teď je téměř bezhlučný, ale takový určitě nemá význam pouze k tomuto účelu. Takže řešením může být třeba podobná věcička jak ten diway nebo něco podobného od opensatu(podpora flash videa je přímo v popisu) ale asi jsi to už viděl: http://www.omko.cz/opensat-smart-tv-mini-pc-verze-2/?odkud=feed-zbozi A je to ještě levnější než mini noťas nebo lepší tablety, které taky mohou být alternativou ale dálkově ovladatelné, což je určitě jedna z důležitějších vlastností. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Tipsport na TV"třeba nini noťasy" to neznám, co to je?"Jéjda aby jsi se (nevhodné slovo)e nepokakal. Když ti lezu krkem tak přijeď můžem si to vyřídit ručně nebo tady můžeš brečet třeba navěky." - Není toto vyhrožování? Viz pravidlo č.1 Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Tipsport na TVje kubíčku žalobníčku je je, a neplakej už paní učitelka ti to pofouká, bobečku maličky neboj ještě se oženíš..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Tipsport na TVTolik chyb v jedné větě, ale Tomíku!Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Tipsport na TVA tohle tu bylo adminem. Kriste paneAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Tipsport na TVviliam: Bohužel cokoliv s Androidem není pro plnohodnotné přehrávání flashe řešením. Něco v tom půjde, něco ne. YouTube možná ano (i když bych si vsadil, že v 1080 bude trhat). Ale třeba http://watch.nba.com/nba/ - smůla, podle mojí zkušenosti v jakémkoliv Androidu na jakémkoliv zařízení prostě nejede, po pár sekundách se sekne a je konec. Důvodem je už několikrát zmíněná ukončená podpora flashe pro Android ze strany Adobe a bohužel se na tom asi jen tak něco nezmění. |
Stassen
![]() |
|
RE: Tipsport na TVwarof1@ To se řeší v každý druhý hospodě kvůli hokeji a vždycky to dopadne tak že nějaký PC s Atomem za pár kaček to jistí. Na satelitní přijímač zapomeň.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
juzekčo bolo,to bolo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Tipsport na TVbolo, není a nebude!Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
![]() |