![]() |
|
Kvalita Kulový blesk Čt HDCo říkáte na obraz. kvalitu filmu z r.1978? Podle mě super.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
co na tomvidíš? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Kvalita Kulový blesk Čt HDBob Saint-Claire o mnoho lepší. :-) |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
RE: Kvalita Kulový blesk Čt HD@bretah, souhlasím ještě lepší R^@pierre, na přímotopu to nemáš lehké poznat :razz: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Kvalita Kulový blesk Čt HDFilm aj kvalita = OK! R^ R^ R^ |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
Tomik535no do jisté míry souhlasím,plazma ukazuje super i SD pořady staršího data,tak netřeba čekat na výkřiky super kvality HD,ale upřímně přeji hezké občasné zážitky i majitelům monitorů,tam je to potřeba nakrmit kvalitním signálem(jak jsi dobře informoval a za to díky),jinak je to k zblití,mám doma obě technologie,tak to srovnání je jednoznačné,ale to už zasahuji na jiné téma,které jsme mockrát probrali ,jistě hraje roli i kvalita zobrazovačů,úměrná ceně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Kvalita Kulový blesk Čt HDzase plazma. ;Pvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Kvalita Kulový blesk Čt HDTo jsou starosti :laughing:Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Kvalita Kulový blesk Čt HDna toho Boba Saint-Claire som zabudol, nahral to niekto ? je ochotny to niekto niekam uploadnut ? Dakujem :DVU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
RE: Kvalita Kulový blesk Čt HDNěkdo tomu říká starosti, jiný zábava a spokojenost. Někdo se potřebuje od starostí vybrečet, jiný se může bavit. Každý svého štěstí strůjcem.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Kvalita Kulový blesk Čt HDPéťo nevím možná jsi už v prvním stadiu alzheimra, protože máš pořád nutkání mi tu svou gramodesku pouštět dookola..Ale nevadí, opakování je matka moudrosti a mě stejně neoblbneš, takže pokud to nevadí ostatním, klidně si ty blbosti mel dookola dál..možná si myslíš, že mám alzheimra já a s dobré vůle mi ty kydy znova opakuješ..pak tedy díky za připomenutí..zkusím nad něma popřemýšlet..hezkou neděliZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Kvalita Kulový blesk Čt HDalzhaimer to určite nebude. to bude posadnutosť a (nevhodné slovo)nosť,ktorá je vyvolávaná vírusom , burlive vino a panelák.po slovensky: vymytý mozog. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Kvalita Kulový blesk Čt HDNaprosto přesně. Jen u nás to budou Ordinace s Poštou pro tebe.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
viac kvality obsahuNedávno som videl film Sunset Boulevard (1950) a ten ma tak zaujal, že som si ani nevšimol, že bol čiernobiely. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: Kvalita Kulový blesk Čt HDR^ R^ :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535"@pierre, na přímotopu to nemáš lehké poznat"nevím možná jsi už v prvním stadiu alzheimra,protože v tomto tématu jsi začal o plazmě právě ty,ale alzheimr to asi nebude a nebo ano,ale ne v prvním stádiu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |