Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Sky+ HD a callback přes LAN

Zdravím,
včera jsem přišel na velice zajímavou věc. Mnoho lidí tu předtím řešili neaktivní karty Freesat from Sky. Já jich také měl pár doma. Mnohdy ani po 3 dnech v original skyboxu nenaběhly. Považoval jsem je za totálně mrtvé. Avšak včera jsem ozkoušel jednu věc. Připojil jsem sky + HD box na router a zasunul neaktivní kartu, kterou jsem považoval za mrtvou.

Dal jsem tlačítko services přejel jsem na setting a zadal 001 a select. Tím jsem otevřel skryté menu a zde jsem zadal New Install. Skybox byl puštěný na nějakým programu a prováděl se call back aniž bych měl VPN karta, která 2 roky nebyla používaná a považována za mrtvou získala během 20s zápisy a jela. Takhle jsem během 20s oživil ještě 2 karty.
Karty byly z ebaye aniž bych znal jméno majitele.

Dále by mě také zajímalo zdali by se takto dala provést aktivace karty. Určitě je to zajímavá zkušenost a někomu by mohla pomoci vím jaké to občas je čekat netrpělivě na zápisy. Ještě jednou podotýkám skybox musí být připojen přes Lan není potřeba telefon ani VPN normálně to šlape na českou IP.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sky+ HD a callback přes LAN

co na tu kartu rozkóduješ? je v rámci balíku freesat from sky i bbc a itv v evropském svazku, ale v kódu, na což by tahle karta fungovala i po přechodu standardně volného bbc a itv na novou družici?

lastopia
Registrace: 7/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sky+ HD a callback přes LAN

ne pouze ch4 ROI, sony movies, sony entrteiment, 4music, motors a liverpool. Mám jí hl na tu channel 4 snad vydrží v eu svazku.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra