Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

Terminál CATV Cable Plus

Nedávno jsem sehnal starý analogový přijímač Cable Plus (viz obrázek: http://mlocek.sweb.cz/cabel.html) a rád bych ho propojil s TV. Bohužel mě ale nenapadá, jak toho dosáhnout. Vzadu je výstup podobný vstupu satelitní antény do set top boxu. Děkuji.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Terminál CATV Cable Plus

Co na to chceš přijímat???

.......

jito
Registrace: 12/2005

Nevím k čemu ti to bude dobrý. :lookaround: Jelikož si nepamatuju jak to přesně vypadalo, ale vím že jsem na to někdy okolo roku 1995 měl zapojenou starou televizi, která měla pouze anténní vstup, tak jediným možným zapojením bylo tou anténou..... Takže asi k tomu byl dodáván nějakej speciální propojovací kabel, kterej měl na jednom konci ten divnej konektor a na druhým normální anténní do televize. :lookaround: :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Rekl bych,ze tento nadcasovy ,jedinecny a zazracny terminal s pay-per-view ,byl pouze konvertor "S" pasma do normalizovaneho pasma:) pres vf vystup.

hdpe
Registrace: 11/2007

Chtěl bych jen něco zkusit. Už se mi podařilo zjistit, o který konektor jde. Je to F/IEC 01. Děkuji za pomoc.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008

hdpe

Ešte zabudovaná obnova synchroimulzov a ladenie a zoradenie predvolieb cez iné DO (tzv. servisné) ako to pribalené. Možné ďalšie variácie podľa lokality.

mmc
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra