![]() |
|
GI xpeed lx2Má prosím někdo reference k tomuto stroji,našel jsem jen 1 prodejce,BCM7350,enigma2,open PLI/4080KČ/,dvojtuner-děkuji !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: GI xpeed lx2V podstate funguje,este ma nejake muchy ale v globale za tie prachy.Ak mozes este pockaj, caka sa na nove drivery, inak podpora je asi 5-6 img zatial.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: GI xpeed lx2Spyko pokial by si chcel nejak intenzivne pouzivat Hbbtv a podobne veci, poobzeraj sa radsej po dvojjadre.Aj tu to ako tak ide ale pomaly.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
LiquereDíky,hbbtv mám v paňasu pozemně,to nebude problém,jde mi stále jen o dvojtuner,zatím to jen procházím,libí se mi coolstream neo2,jenže neutrino moc podpory nemá,nemluvě o tom,že ten přístroj nemá žádny znamý ešop,ještě solo2-to mi už připadá na mě moc složitý,první stejně bude modem+klavesnice k smartu,jako důchodce už hold musím být opatrnější !! :8) :)))Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: GI xpeed lx2Jasne mas cas vyberat. Inak tu mas ten druhy tuner menutelny S/T ale nema funkciu PIP. Skoda, ze u nas nie je nieco podobne ako Roxx IOS 200 u nas za podobnu cenu. Alebo mi to uslo.... :((Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: GI xpeed lx2Spyko, ak ti VU Solo2 pripadá zložitý,tak rovnako zložitý je aj Xpeed - Enigma 2 v jednom aj druhom. Mám skúsenosti s LX1. Človek, ktorý odskúša napr. Solo2, tak mu rýchlosť LX2 (LX1,ET4000) a podobných jednojadier tak trochu vadí.Ak však nie si "zúrivý" prepínač kanálov a neočakávaš okamžité reakcie DO, uspokojíš sa s pomalšou LAN, tak Xpeed je dobrá voľba. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
@spykoSolo2 mám od listopadu a je to supr stroj, nevím jaký máš přijímač nyní a jaké máš zkušenosti s linuxy a e2. Můžeš s ním experimentovat ale nemusíš...dnes Ti ho každý solidní prodejce dodá nastavený na míru, Ty jen uděláš zálohu, dáš nějaký ten config a koukáš...zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
GunterSolo2 se jeví jako dobrá volba,nastavení třeba na tvdigi.... je v ceně,ale v 57let.už si nemůžu tak vyskakovat s pochopením linuxu,mám OPTIBOX ALIGÁTOR,výměna sw,seting,ap.by neměl být problém,nejdřív stejně musím dát do kupy domácí síť,experimentovat-si děláš srandu,ale i tak děkuji ! :8) :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: GI xpeed lx2XPEED LX2 ma trosku zvlastni tunery,takova patla..patla... osobne bych BCM7350 nedelal vubec twin prijimace,oni umoznuji pouze jeden softwarovy tuner,druhy uz musi byt HW,podle me BCM7350 jsou proste delane pouze pro jeden tuner,SOLO2 ma 2x softwarovy tuner,ET9200(9500) maji klasicke HW poctive tunery se stabilizatorem LM317 ne zadne spinane konvetory,pak je tu jeste jeden twin prijimac a to je Edision Optimuss OS2,stejny HW jako mel VU DUO tedy take SW tunery u nej me stve zatim ta SW podpora myslim jenom od Open ATV...SW tunery tim se chape ze signal z anteny jde rovnou do procesoru,vic to zatezuje procesor a pokud dojde k nejake spicce na antene (blesk) odejdou tyto prijimace do vecnych lovist...je to zvlastni,ale XPEED je o rad pomalejsi,nez XTrend ET4000 a hlavne co me opravdu stve je ze XPEED prehrava spatne multimedialni soubory trhany obraz,aspon tomu tak bylo,ET4000 prehraje snad uplne vsechno vcetne HDTV .WMV !!! |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 495 |
![]() |
|
@spykoNeboj, není to o stáří :) jeto zábava a zvykneš si na to...já taky nejsem žádný mladík, je mi 48let. Mám doma solo2 a et4000, pokud chceš 2tunery tak buď solo2 nebo xtrenda, on gsmobil ví o čem píšezgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: GI xpeed lx2Pokial spyko nebude ako ho poznam nebude moc spekulovat,osbne by som ked uz radsej miesto tej et-4000 isiel do vu uno s tym dvojtunerom.On moc pluginov trapit nebude a procak je tam lepsi urcite, navyse ma 2x CI aj CA.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: GI xpeed lx2Važení,moc vám děkuji za informace,pravda je-než se doma nudit,tak to radši vtloukat do kebule nové informace,štvou mě s tím coolstrímem,viděl jsem i TANK, ale to solo2 by mohlo být přijatelné,díky!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: GI xpeed lx2mam v xpeedu open ATV image , jevi se dobre,za ty prachy si myslim ze to jde. |
maly mike
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 309 |
![]() |
|
RE: GI xpeed lx2Kerej Tonda1 napisal na openATV forum k xpeedom, ze "skylink funktioniert" ? :) :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: GI xpeed lx2Jako v poměru kvalita obrazu /cena je opravdu výborný i ten dvoj tuner zvládne ,už lze nahodit openPli 4.0 je dobrý ale i 3.0 stačí ,sice ovladače na video ještě potřebují doladit ale za ty prachy dobrý kup určitě obrazem o třídu lepší než HD box,Skytec atd .Co se týče rychlosti k ET 4000 jsou si HW stejné jen ovladače ještě mají mezery ale čas to pořeší ,kdo má multimediální krabičku a chce tohle jen na satelit je to dobrá koupě ,podpora je 5-6(verzí E2) komunit a denně se něco vylepšuje ,u Němců je to velmi oblíbený model v poměru cena/výkon nemá konkurenci ve střední třídě sat.receiverů. ps: Vu je jen předražený krám :))) |
jarod72pm
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: GI xpeed lx2Děkuji,více méně mě zajíma jen obraz,dvojtuner,pvr-cena výkon je podřadná ikdyž koupit něco draheho z mizerným obrazem by byl průšvih,xtrend9200,9500 je cena zvelišená ap. ! :O :)))Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: GI xpeed lx2Ten xtrend 9200 to je jiná liga opravdu špičkový přístroj ve všem ,ta cena je tam opravdu zasloužená že za ty prachy koupíš velkou hodnotu! |
jarod72pm
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
![]() |