Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Má někdo MULTI+KOMBI v akci Skylink?

Zdravím, zajímalo by mě, zda někomu běží nabízená akce Skylinku; moje zkušenost je bohužel taková, že po zaplacení se spustilo pouze MULTI a o KOMBI si můžu leda nechat zdát. Celej Skylink mě přestává bavit. Přijde mi to jako regulerní podvod! Proč se ohánějí servisním poplatkem, když služby jsou na p*ču!

fmsurfer
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Má někdo MULTI+KOMBI v akci Skylink?

zaplat si multi a k nemu di mozes zadarmo doaktivovat kombi, asi tak to funbguje, staci si precitat uvedenu akciu

quick123
Registrace: 12/2008

Díky! a jak??

Doaktivovat jak? Já na ně buším, aby mi zapli KOMBI a přitom si to mám udělat sám? A jak? Rozhodně nevím, jak na to. Díky předem!

fmsurfer

To už fakt hraničí z nesveprávností........

http://www.skylink.cz/kombi-zdarma

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

presne tak, zadaj tam do toho linku co ti poslal habr svoje udaje a kukas

quick123
Registrace: 12/2008

A co by jsi si chtěl, aby ti někdo zdarma pod nos podstrojoval?
To po zakoupení balíčku multi a aktivaci balíčku multi si to kombi musíš aktivovat sám na zde výše uvedeném odkaze zadat, email a číslo karty.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

Lidé

bzděte a čtěte. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

To Quick!

Díky dobrý muži - možná mi nebudeš věřit, ale seš první, kterej mne přivedl k myšlence, že mám něco "aktivovat". Již se stalo a všechno jede jak má... Domníval jsem se, že to bude fungovat automaticky... Díky!

fmsurfer

fmsurfer

hlavně tady pskej, vztekej se a urážej jak je Skylink špatnej a chyba a nebojím se napsat blbost je někde jinde.
A takhle se omluvit to by nešlo? Rv Rv Rv :-/ :-/ :O

fitipaldi
Registrace: 4/2011

Prskat to jo, ale přiznat chybu to ne! Trocha popelu by to chtělo.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

to je vazne SILA toto uz ale :laughing:

tanabe
Registrace: 7/2010

Zákazník má vždycky pravdu...

Jo, sypu si popel na hlavu, klidně přiznám, že jsem nabídku ani pozorně nečetl a šel rovnou na věc, šlo mi o čas; běžně tento (nevhodné slovo)ský postup nepraktikuji; aby byli všichni přítomní rádcové spokojení; na druhé straně je potřeba se zamyslet nad tím, proč mi tuto informaci nedala žádná kompetentní osoba ze Skylinku - to fakt nechápu, protože to byl pokaždý někdo jinej! Jako zákazník nechápu ani to, proč je nutný takový počet aktivačních kroků a nemůže se to s platbou rozběhnout samo - minulost ukázala, že to tak bez problémů jde.

A jednu myšlenku závěrem: proč nelze aktivovat a předlácet pouze individuálně jednotlivé kanály, či dokonce, jak to funguje v zahraničí, jednotlivé sportovní akce? Určitě to nebude neschopností zákazníků, že? To jen na okraj, aby jste neměli pocit, že "skylink über alles"; proč je například už dávno nenapadlo do nabídky zařadit HD paket BBC? To je i na sport to nejlepší, například z Australian Open přenášejí na dočasných kanálech ze všech kurtů. Komentovány jsou pouze hlavní dva, ale tenis snad ani žádnej komentář nepotřebuje, ne? Stejně přistupují k olympiádě! SD kanály Skylink bych rovnou zařadil do "digi" nabídky, protože se na ně stejně nedá koukat! :ogre:

Tak všem díky a ostrej obraz + dobrej zvuk přeju!

fmsurfer

To máš na mysli jako Pay per View ??? Jistě, tady se brečí kvůli třicetikoruně za serpo, ale ty si budeš si předplácet zápas Berdych vs. Nadal na Australian Open za kilo, ne ?

bretah
Registrace: 9/2012

fmsurfer:
Prvně čti a pak urážej. Nastaveno to tak je třeba proto, že někteří zákazníci již to Multi zaplaceno mají a žádná platba tedy nepříjde.

A jednotlivé programy taky předplácet lze...Flexi7

TDHenry
Registrace: 3/2010

fmsurfer

Napsal:
Jako zákazník nechápu ani to, proč je nutný takový počet aktivačních kroků a nemůže se to s platbou rozběhnout samo
..................
Protože nic není zadarmo a M7 potřebuje vědět, kdo má HD stroj. Tudíš je schopen přijímat jak HD, tak i MPEG-4!!!

Proto pokud využiješ akci musíš odsouhlasit:

Prohlašuji, že vlastním HD přijímač a jsem si vědom toho, že aktivované programy v HD a MPEG-4 budu schopen přijímat pouze s HD přijímačem.

Jsem si vědom toho,že BUDU SCHOPEN přijímat HD a MPEG-4!!!

Tím je pro mnohé nápovědou co se chystá?!
;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

=překlopení= do MPEG4

Tipuju to do konce června 2014

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

@Delta, ale takovým způsobem nic nespočítají ani do soudného dne. Statistická odchylka je podle mě moc velká (tu akci jednou za půl roku podle mě velká většina vůbec nevyužije), nehledě na to, že poměr SD/HD se permanentně mění..

Myslím, že takováto "anketka" s nejasnou účastí s nějakým seriózním počítáním nemá nic společného.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

No asi je lepší něco než nic!
Dejme tomu, že třeba 60% abonentů pay TV již používá něco s HD, či MPEG-4. Pak uděláš takouvouto akci namířenou na zbylých 40%. Z toho ti 50% zareaguje na akci! Co ti vyjde? Vysíláš SD MPEG-2 pro 20% abonentů a zbytek je připraven na přechod? Pak odchylka vůči úspoře bude zanedbatelná.
Třeba to tak může být? Co ty na to? ;)
Uděláš, co chceš udělat a vyřešíš tím dost věcí!

Základ zatím necháš být, neboť tam by poměr dopadl bídně?!

Úvaha :)

Delta1

Jasně, já jen, že vidím odchylku v desítkách procent..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Tomik535

Odchylka sem, odchylka tam!
Důležité co M7 udělá, a pak na co musí být připraven prodejce, montážník, spotřebitel! ;)

Delta1

pani nechcem byt spekulant ale znamena to ze ked si zaplatim multi a o tyzden aktivujem kombi pojde 30 dni pojde mi 30 dni kombi teda o tyzden dlhsie ako by som zaplatil len na jeden mesiac

stanob
Registrace: 2/2006

Nééééé
Máte od Skylinku balíček Multi a jste vybaveni HD přijímačem?

Pak máte možnost získat HD a MPEG-4 programy balíčku Kombi na jeden měsíc ZDARMA (pouze však po dobu trvání předplatného balíčku Multi).

uai1

a plati do 14.1 26.1 vcetne 26.1 ? teda v nedelu aktivovat multi a zaregistrovat kombi ?

stanob
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra