Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Problém s přidáním transponderu na dané družici

Zdravím uživatele diskuzního fóra... Jsem majitelem AB Cryptoboxu 550 HD, mám natáčecí motor, družice jsem si nainstaloval, ale mám problém jak na dané družici naprogramovat a přidat nový transponder? V manuálu je popsáno něco co v praxi na dálkovém ovládaní není a není možno realizovat, budu rád, když mi někdo , kdo má tento přijímač "polopatě" po krocích v tomto pomůže, moc děkuji Standa :((

talahasse
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problém s přidáním transponderu na dané dr...

MENU, INSTALACE, Nastavení antény, ísť na Transpondér, Pridat (červené tlač.), do tabuľky vpísať hodnoty TP, potvrdiť OK. Eto vsjo.

Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.

muju
Registrace: 10/2007

Je to ůpřesně jak napsal muju, ale k ladění takových jednoduchých přijímačů není návod potřeba, stačí pozorně sledovat nápovědu na obrazovce. Navíc v takových přijímačích bývá většinou jiný software, než ke kterému byl napsán návod.

sirda
Registrace: 11/2006

@talahasse

Vyskúšal som na TP 11222 H volné hudobné :

NOW Music TV
Heat
Magic

na TP 11261 H :

Vintage TV

na TP 11407 V :

Flava
Bliss
Scuzz
BuzMuzik
The Vault
Chart Show TV

Ďalej sa mi kontrolovať už nechcelo... Všetky idú bez problémov. Na mieste je otázka, na akú družicu si pridal chýbajúce TP a či máš správne nastavený a natočený motor. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Ja ještě doplnim když uz jsme u tech hudebnich stanic z pozice Astra2 28,2/28,5E TP 12522/V SR 22000 FEC 5/6 : Clubland, Planet POP, Heart TV a Capital. Tento TP je z EU svazku z nove Astry 2F a tak muzou byt rozdily v kvalite signalu v zavislosti na miste prijmu na nasem uzemi. U tohoto TP je dporucovan prumer paraboly spise kolem 85 az 90 cm. ;)

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra