![]() |
|
Nastavení parabolyPo opravě balkonu jsem vrátil parabolu na stejné místo a jde mi vše mimo Barrandova, Novy Cinemy, Fandy apod. Někdy v noci jdou a tak nevím zda se změnila síla signálu nebo mám hnout parabolou. Pokud jo tak prosím kam asi vlevo vpravo nebo nahoru dolů ať to moc nerozhodím. Dík Karel |
Karel B
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Nastavení parabolyMierne doprava a potom dole. |
jarosa
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: Nastavení parabolyNetušíme ako si ju rozdielne upevnil oproti pôvodnému upevneniu. Bez akejkoľvek uštipačnosti, pohni s ňou smerom na zlepšenie signálu... Keď už nemáš nejaký merač signálu, nastav si aspoň TV tak aby si videl na obrazovku a riaď sa bargrafmi satelitného prijímača. Ak si nehýbal konzolou, prípadne máš ju rovnako kolmo na tom istom mieste, eleváciou paraboly nehýb, došteluj len azimut vľavo/vpravo. To už musíš vyskúšať. Ak si však premiestňoval aj konzolu, budeš musieť doladiť aj eleváciu. Hlavne si to moc nepovol a choď po malých krôčikoch, nebude tam veľký rozdiel. ;)DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Nastavení parabolyParabola zůstala pevně na trubce a tu jsem opět přišrouboval do původních děr. Tak asi zkusím malinko doprava. S TV moc nehnu má 70kg ale zapřáhnu ženu :))) . |
Karel B
![]() |
|
RE: Nastavení parabolySpravil si tú druhú, horšiu možnosť...Lepšie by si spravil, keby trubka zostala napevno, označiť výšku na trubke a azimut paraboly, dať parabolu na pôvodné miesto a jemne doštelovať. Takto budeš mať trubku možno už nie celkom zvisle a ak si nemal úplne rovnú stenu a presné diery na konzole, nielen elevácia, ale aj azimut sa ti mohol zmeniť. To doprava a dole neber doslova... často si tu robíme srandičky jeden z druhého ;) Budeš musieť jemne pohnúť najprv doprava/doľava a pravdepodobne aj hore/dole.DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
a kolik mážena ???:8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
všechno chce své...SD programy asi nastavíš podle teploměrů na TV, ale do HD transpodérů bych se bez měřáku nepouštěl....když se ti rozhaší vstřikování na autě, taky si to budeš dělat před barákem na sídlišti sám nebo to svěříš odborné firmě....??? :)))DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: Nastavení parabolyTrocha trpělivosti a jestli nejsi antitalent tak to naladíš i s rezervou na špatný počasí. R^ |
Maxim
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: Nastavení parabolyDík. HD programy asi ladit nebudu když mám tu 70kg TV. Tu trubku mám na dva šrouby na stávající zábradlí tak se asi mohla hnout jen do strany jak se s parabolou hýbalo. V sobotu to zkusím vždyť sem po dobu opravy měl starej satelit na střeše a naladil jsem ho tak že mi žena zavolala když to něco ukázalo. Karel |
Karel B
![]() |
|
to bychpotřeboval takového pomocníka,to je :bomb: :bomb: R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Nastavení parabolyTechnológia nastavovania minulého storočia,nastavovať parabolu podľa vzdialeného spoločníka(manželka,milenka,dcéra,priateľ)takto môžeš nastavovať aj týždeň ak na to čo robíš,nevidíš.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Nastavení parabolyA to se mi to přes ten telefon podařilo 2x protože se mi rozpojil kabel a já myslel že se hnula parabola tak sem ladil podruhý a povedlo se no když bylo hodně zataženo tak to nešlo. Ale když máš šikovnou manželku která umí telefonovat tak proč ne |
Karel B
![]() |
|
![]() |