![]() |
|
Australian OpenDobrý den, nemám facebook, takže nemůžu zjistit, jaký program vysílání má první den Eurosport. Ale pokud by to někoho zajímalo a našel to, mohl by to sem zkopírovat, prosím? Myslím vysílání jedničky i dvojky, děkuji R^Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Australian Openhttp://www.livesport.cz/tv/?date=2014-01-13&group=2co stím má společný facebook, net přece máš, ne? zítřek máš v linku jinak dnes po 23h je tam opakování loňského finále mužů.. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
zblbnutíľudia z fejsbraku.To netušíš, že napríklad stačí tu na www.parabola.cz kliknúť navrchu v modrom logu na link TV PROGRAM. alebo pre menej lenivých, ktorí dokážu vyťukať na klávesnici slovo EUROSPORT tak aj tu: http://tv.eurosport.cz/tvschedule.shtml |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Australian OpenMyslim, ze chce zoznam planovanych LIVE prenosov na ESP + ESP 2:01:10 HW - Hantuchova cca 02:30 Berdych - AN cca 05:10 SS - Zakopalova cca 06:00 LK - Kvitova 09:10 Lacko - ND cca = moje odhady Vsetky horeuvedene zapasy su na kurtoch z TV kamerami. VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W
|
bmilan
Registrace: 5/2004 Příspěvků: 1 332 |
![]() |
|
RE: Australian Openon myslel jake zapasy bude vysilat s kurtu kde je kamera a bude to na eurosportu a eurosportu 2 :) |
mikel
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: Australian OpenTak tak, myslel jsem, jaké zápasy bude vysílat ES 1 a ES 2. Většinou to dávají na facebook.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Australian Openjeste to na facebooku nedali taky jsem zvedavy co tam bude snad to tam daji do 22:00 ;) jinak asi bude na eurosportu od 1:00 zapas A.kerber-J.gajdosova podle titulku behem dneska co ukazovali jak je logo eurosport :) |
mikel
![]() |
|
RE: Australian Openmikel - díky :-) Snad dají živě i Watson s Hantuchovou, tam by to mohla být zajímavá bitva :-) Překopíruješ to, prosím, sem, pokud to tam dají v nějaký normální čas? :-)Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Australian OpenA kde budu vysielat Australian open volne? |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
mbfin...Ty to tu nečteš anebo nemáš možnost příjmu FTA Eurosportu z Astry 19°E?zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: Australian Opennajlepsie je predplatit si Eurosport player 4,9 Euro (uvidis vacsinu zapasov sk/cz tenistov) . Na Eurosp. 19 E budu program prisposobovat nemeckym hracom ;) |
pietrohad
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
pietrohadněmeckých tenistú budou hlavně dávat na ESP1 tak jak po mnoho let. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
UfonesMas pravdu, ale Eurosp. DE dava vacsinou zapasy nemec. tenistov, Eurosp. Int. niektore zapasy. Niekedy som preladil a videl som rozdiel |
pietrohad
![]() |
|
guntersorry, myslel som v hd..ale zistil som si že SuperTennis. |
mbfin
![]() |
|
mbfinExkluzivne prava ma Eurosport, takze Supertennis HD nic nebude |
pietrohad
![]() |
|
mbfinnebude,jsou to reprízy tuto: http://www.supertennis.tv/ zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
Nej to bude na Eurosport 360 HD 1-8ve SKY Deutschland ... 8 streamů ... :)T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 168 |
![]() |
|
RE: Australian OpenUž, aby to začalo :-)Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Australian Opentak mi ostava len ten nemecky Eurosport. |
mbfin
![]() |
|
RE: Australian OpenČeský tenista se v prvním kole Australian Open představí proti Oleksandru Nedovyjesovovi.Předběžný plán vysílání Australian Open na noc z 12. na 13. ledna: Eurosport International 01.00 Angelique Kerberová (GER) [9] vs. Jarmila Gajdosová (AUS) poté Alejandro Gonzalez (COL) vs. David Ferrer (ESP) [3] poté Julia Görgesová (GER) vs. Sara Erraniová (ITA) [7] po 07.00 Jordan Thompson (AUS) vs. Jerzy Janowicz (POL) [20] poté Lukáš Lacko (SVK) vs. Novak Djokovič (SRB) [2] poté Serena Williamsová (USA) [1] vs. Ashleigh Bartyová (AUS) Eurosport 2 01.00 Stanislas Wawrinka (SUI) [8] vs. Andrej Golubjev (KAZ) poté Tomáš Berdych (CZE) [7] vs. Aleksandr Nedovyjesov (KAZ) poté Kiki Bertensová (NED) vs. Ana Ivanovičová (SRB) [14] poté Guillermo Garcia-Lopez (ESP) vs. Tommy Haas (GER) [12] 09.00 Marcos Baghdatis (CYP) vs. Denis Istomin (UZB) Bonusové kurty na Eurosport Playeru Rod Laver Arena Margaret Court Hisense Arena Court 2 Court 3 Court 6 Court 8 Akorát nevím teda, jak to bude s tím německým ES. Ale na té jedničce by mohl být program stejný, jako na International, ne? Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Australian Openzrovna jsem to chtel napsat prubezny plan a vidim,ze si to uz napsal :) |
mikel
![]() |
|
RE: Australian Openmikel - akorát jsem checkoval eurosport stránky a dali to zrovna tam :-D Dobrý plán celkem, ne? Co budeš sledovat?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Australian Openpodľa EPG z rovnakých kurtov budú vysielať aj streamy na Eurosporte 360 HD 1-8 |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 364 |
![]() |
|
RE: Australian OpenLolem123-vzhledem,ze mam volno zitra a dalsi dny mozna take tak asi as od 4h ranna zacnu sledvat pokud vstanu :) nebudu to sledovat od zacatku 1h to bych asi nedal do odpolednich hodin :-/ |
mikel
![]() |
|
RE: Australian Openmikel - nemůžeš prošvihnout začátek :-D Jakmile nechytíš začátek, tak pak už se do toho televizního kolotoče těžko dostaneš! :-D Já mám zítra na 15:00 zkoušku, ale taky začínám sledovat už od 1:00 :-D :-DStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Australian OpenLolem123-ja cely den se koukam na ruzne sporty a uz me boli oci celkem tak se chci vyspat aspon na chvilku :) a stejne se muze stat,ze v utery muzu jit do prace nebo ve stredu atd..tak stejne s tennisu bych mel nic krom vikendu co nerobim :) uz tak budu cekat kazdy den na telefon od mistra asi je prace a mam jit robit :-/ |
mikel
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |