Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Ktorý DVB-T príjmač mi odporúčate?

Bývam v mieste velmi slabého signálu, keby mal citlivý tuner, hd rozlíšenie a šachtu keby náhodou plustelku. Ďakujem. Mal som doma Evolve, má málo citlivý tuner. Enténu mém Emme Esse myslím 36 prvkovú s predzosilovačom rozbočenú do štyroch TV a piaty DVB-T príjmač.

................................................................

Jozef191
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ktorý DVB-T príjmač mi odporúčate?

Tak si kup ten nimi dodavany Zircon T3000HD a mas pokoj. Mas aj podporu dvb-t2. http://plustelka.sk/produkt.php?produkt=1

Svanci
Registrace: 5/2011

proč se

honíš za citlivostí,dej si do kupy anténu a rozvody a pak můžeš koupit cokoliv se ti bude líbit,až půjdeš kupovat TV,tak budeš vybírat podle citlivosti?,nebo spíš podle obrazu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Ktorý DVB-T príjmač mi odporúčate

Idealny by bol satelitny prijmač,s dvb-t2 a šachtou na modul...ibaze tych je nejak malo

dreambox 800 hd

lubo540
Registrace: 1/2006

pierrepetr

Ten príjmač by som použil viac na hranie cez volný čas, bývam v mieste kde mám možnosť SK aj CZ príjmu a potrebujem využiť volnú anténu :))) Myslel som že ak má niekto overený príjmač, kedysi som čítal že Optex je taký citlivejší. Mal som evolve, pri zlom počasí telky ešte išli evolve už mrzol. Anténny rozvod mám v poriadku a viac využívam DVB-S ako DVB-T.

................................................................

Jozef191
Registrace: 10/2007

to chápu

,ekonomicky je nejlevnější anténní zesilovač a koupíš si co chceš,ne to co má největší citlivost,může to být i nejdražší a ani nesplní další požedavek R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra