![]() |
|
vyhledávač Openbox SF-110 ( vaše zkušenosti )Zakoupil jsem SAT/DVB-T vyhledávač Openbox SF-110 a zajimají mne postřehy z provozu od případných majitelů tohoto přístroje. Doposud jsem používal Dreamsky TSF-40, ale jelikož nemá normy DVB-T2 a DVB-S2, zakoupil jsem novější, který tyto normy zpracuje. Ještě je na trhu SF-120, ale liší se pouze tím, že měří navíc DVB-C. Jelikož s tímto pásmem vůbec nepracuji, volba byla jasná. Za 10.500,- jsem naprosto spokojený a doufám, že se mi brzy zaplatí, tak, jako ten před tím. Jen zde nechci poslouchat reakce typu, že to není měřák pro profíky, kteří potřebují přístroj alespoň za 50.000..... :)))DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: vyhledávač Openbox SF-110 ( vaše zkušenost...A ten "vyhledávač" umí i echo? a porovnával jsi jeho naměřené hodnoty aspoň s nějakým profi-přístrojem? Já taky kdysi používal Openbox SF-30 a nedám na něj dopustit, na jednoduché instalace vč. motoru o.k., ale úlet v chybovosti 1-2 řádů tam byl a to je docela hodně. Já jsem "naštěstí" bral hodnoty v měření jako orientační a vždycky jsem tak nějak ze zkušeností poznal jak asi při montáži "na tom jsem"...tak asi tak.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
pro uživatele =gunter=ne, s profi mašinkou jsem ho neporovnával......tady je odkaz http://www.openbox.cz/openbox-sf-110.htmlDVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
![]() |
|
RE: vyhledávač Openbox SF-110 ( vaše zkušenost...Zdravim docela dost je o tom i tady ... digitalne, tecka,ellano.sk/... možna :)VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
|
kos
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 983 |
![]() |
|
pigfuckerNa zakladnu instalaciu paraboly to postacuje. Skusali sme porovnavat Openbox SF-110, AMiko X-Finder oproti Roveru a Promaxu. Ak sa s takym vyhladavacom clovek nauci pracovat, tak po case praxou zisti, aka by mala byt "hodnota" na vyhladavaci, aby bol prijem spolahlivy. Ale robit s takym niecim DVB-T, to uz je naozaj odvaha. Poznam odvazlivcov, co s takym niecim robia aj DVB-T. Na moju otazku ohladne toho, ako je si isty, ze tam je signalova rezerva mi bolo povedane, ze ak to na "pristroji" nekockuje, tak je signal v poriadku :O :O ... o echu uz ani nehovoriac. |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
RE: vyhledávač Openbox SF-110 ( vaše zkušenost......můj původní přístroj (TSF-40) nastavil okolo 100 montáží individuálních antén ( DVB-T i DVB-S )a nemám jedinou reklamaci.....to snad o něčem svědčí, né...??? Nechávám si ho jako záložní, navíc jeho kompaktní design je zvláště ve stísněných prostorech k neocenění.... :8)DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
![]() |
|
RE: vyhledávač Openbox SF-110 ( vaše zkušenost...Ano mas pravdu, jedina vyhoda tychto findrov je ich kompaktna velkost. Lebo na ten isty vysledok merania by postacil klasicky TV s tunerom, no ten trepat niekde na strechu by bolo nic moc :))) Naopak zas obrovskou nevyhodou tychto "merakov" je nepouzitelny spektrak a absencia echa. To su dolezite veci, bez ktorych sa proste niekedy neda pracovat. :lookaround: |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
RE: vyhledávač Openbox SF-110 ( vaše zkušenost...Na 99% DVB-S instalací to bude ok, jen musíš brát "naměřené" hodnoty jen orientačně, jak už gunter.Na DVB-T to je taková lepší vadaska. Takže pro náročnější instalace absolutně nepoužitelné. |
andel666
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: vyhledávač Openbox SF-110 ( vaše zkušenost...Profíci nepotřebují přístroj alespon za padesát tisíc, oni potřebují měřák, kterej jim změří potřebné udaje o kterých vedí co znamenají a vědí co mají udělat, aby připadně byli ty udaje ještě lepší.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |