![]() |
|
MKV souboryAhoj,sice to není téma přímo pro toto foŕum,ale třeba mi někdo poradí.Mám kino LG 7420P a pokud chci přehrát film v MKV,který obsahuje i kapitoly tak se mi v kině kapitoly nezobrazí a nelze v nich přeskočit. Dále pokud chci film posunout vpřed tak to jde jen velmi pomalu nebo se film ukončí. Máte někdo podobné zkušenosti ? Dík |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
Re:MKV souboryZkusil bych jiný formát než MKV,hlavně ten který je podporovántímto typem LG,popř.zkusil instalaci nového firemware. |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: MKV souboryFirmware mám poslední.Většina se dělá v mkv 1080p |
slava68
![]() |
|
RE: MKV souboryFormát mkv je dobrý,ale já osobně preferují formát HD(H264)... R^ |
baksik
![]() |
|
baksikH264 je komprimačny algoritmus a mkv je kontajner.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
Re:peterskJo to je možné,já jen,že mám špatné zkušenosti s přehráváním MKV(kontejnérom),jinak není špatný. |
baksik
![]() |
|
baksikA s akym formátom videa v tom mkv?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: MKV souboryS různými formáty překonvertovanými do mkv,již mkv skoro nepoužívám. |
baksik
![]() |
|
baksikAsi jsi neporozuměl, co je mkv - je to kontejner, ve kterém může být umístěný multimediální obsah - jakékoliv video v různých formátech, zvuk, titulky. H264 je jeden z možných komprimačních mechanismů, kterým se kóduje video a toto video je možné vložit také do mkv kontejneru. |
Fakultak
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: MKV souborykupsi multi medialní centrum k tv a mas pokoj ja jsem si koupil sencor 9000 a přehraje vše a rychle načita proste luxus ma vifi pokud maš nějaky disk doma tak nemusís nic nastavovat najde si to sam proste perfektní |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: MKV souboryPřesně jak píše Fakultak,špatně jsem pochopil dotaz,používám Popcorn a s přehráváním nemám problém,ovšem ten MKV jako kontejner pro vkládání je asi dobrý.Sorry. |
baksik
![]() |
|
slava68Robí Ti to pri každom mkv?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: MKV souboryPři každém ne,některé jde přetáčet rychle bez problémů i mohu rovnou skočit na vybraný čas.Asi záleží kdo jak provedl ten rip z Bluray. |
slava68
![]() |
|
![]() |